Tupering/styling-borste

Jag måste tipsa om en sak som jag har använt i ett par års tid nu, men som kommit att bli ännu bättre sedan Selma fick längre hår och vi ofta sätter undan lugg i diverse tofsar för att slippa håret hängandes i ögonen. Den här lilla borsten är nämligen otroligt bra för att, som rubriken antyder, tupera håret och sedan slätkamma det. Men! Den är även guld värd på flygiga små barnhår och gör det så otroligt enkelt att få upp håret i en snodd samt även få det slätt med bara enstaka borsttag.
 
Borstarna passar alla hårtyper, innehåller vildsvinshår som gör det mer skonsamt för håret samt bygger en hållbar grund när ni skall tupera. Dessutom underlättar det spetsiga skaftet när ni skall dela håret i sektioner.
 
Jag rekomenderar HH Simonsen (billigare) samt ghd (dyrare).
Båda finns att köpas fraktfritt här, så det får bli ett smidigt julklappstips från mig. Ni kommer älska den lika mycket som mig.
 
7
Klara

Tack för bra tips Linda! Min dotter är väldigt håröm och vill helst inte alls att jag sätter upp eller flätar. Hur är det med Selma, och är denna borsten snäll på så vis? Tack för fin blogg =)

Svar: Selma ber själv om tofsar och liknande och gillar när jag grejar med hennes hår. Men borsten hjälper snarare än stjälper hårömma personer : )
Linda Blom

Anonym

Vilken tycker du är bäst ? Är den dyrare bättre ? Vill köpa den bästa :)

Svar: Den dyrare tillhör mitt favoritmärke på verktyg, ghd, så ja. Den ÄR snäppet bättre. Men det är ju delvis att den är tillverkad i bokträ och liknande också som gör priset. Du kommer bli jättenöjd med båda! : )
Linda Blom

My

Tack för tips! :)

mamma till fyra pojkar

Tack för tipset 😍

Mirja

Passar på att ställa en annan hårfråga. Jag behöver en ny plattång men det finns ju hur många som helst. Vilken ska jag köpa? Har axellångt, skandinaviskt fint (tunt) hår.

Svar: Ghd utan tvekan : )
Linda Blom

Anonym

Tack 😘 Beställt en ghd volymborste nu :) Skönt det ska bli att slippa den jädra kammen 😂

Svar: Du kommer äääälska den : )
Linda Blom

Linnéa

Vilket bra tips! Har länge tänkt att jag ska köpa en kam som är lättare att tupera med, men det har liksom aldrig blivit av. Ska definitivt lägga den här på minnet :)