Födelsedags-shopping!

 
Har ni sett Extreme Couponing på TV:n någon gång? Haha, det är helt hysteriskt men dom lägger alltså en heltid på att leta kuponger i containrar, brevlådor o.s.v. på diverse varor i butik, tvättmedel, mat, läsk, rakhyvlar och ja. Allt! Sedan sitter dom och räknad ut hur mycket dom kommer tjäna, går till butiken och köper i princip slut på hela lager - för att bygga upp ett eget lager hemma typ. Med hjälp av kupongerna kan dom i vissa fall gå hem med hundra om inte tusentalsvaror GRATIS! Det är helt galet alltså, men givetvis inte riktigt möjligt att göra här i Sverige.
 
Men! Jag har kommit på mig själv att googla diverse rabattkoder varje gång jag skall beställa någonting nu för tiden, haha. Jag har nog en liten kupong-jägare i mig själv också med andra ord och oftast använder jag mig av Rabattkalas. Ärligt talat? Varför har man inte kommit på att göra en sådan samlingssida själv egentligen? Det är ju helt sjukt bra!!
 
Har kärat ned mig i koftan ovan från Cream (finns hos Zalando), så fann jag 10% rabatt hos dom med koden "KARBATT5254". Nu skall jag bara bestämma mig för vilken färg. Eller vilka färger? Det är ju trots allt min födelsedag idag, så jag kanske kan unna mig två? Haha! Hjälp tack!
13
Hanna Karlsson

Vilka snygga koftor!

Cherie | Börja Spring

De var ju verkligen supersnygga, tror jag valt bort den vita om jag skulle handlat :)

Malin - MalinBelle.com

Jag ÄLSKAR Extreme Couponing! :D Det är nästan som att jag får en adrenalin kick av att kolla på det för jag skulle också älska att kunna köpa så mycket saker & få det helt gratis! :D Jag tycker definitivt att gratis är väldigt gott & jag tycker att det är så synd att vi inte har samma system här i Sverige, haha. Jag googlar ALLTID efter rabattkoder när jag ska beställa något på Internet (& vill nästan inte längre beställa något om jag inte hittar en rabattkod) + att jag köper genom Refunder om det går. ;)

sandra

svart och rosa =)!!

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer och Wilma

Rosa och vit 👌👌👌 våren är ju påväg ☺️☺️☺️

ELINA

hade köpt en rosa och den vita :)

Marie Frändén

Du har inte testat refunder då Linda superbra o riktiga pengar tillbaks på din nätshopping..tex på lekmer, zalando boozt plus många fler

Veronica Ekblad

Jag har tittat flera gånger på det och det är ju helt galet hur mycket dom kan tjäna på detta. I vissa fall kan dom ju till och med få pengar "tillbaka"...

Jag gillar den rosa koftan mest, supersöt. Sen så är ju svart alltid rätt :)

Christina

Jag hade unnat mig rosa och vit som nån skrev då våren är på intåg :)

LindaViola - mamma till två!

Tycker att du kan unna dig två, Grattis på födelsedagen :)

Sabina

Gud så snygga! :)

Sabina

Gud så snygga! :)

Linda Cathrine Liljemalm

Åh jag tycker den serien är så rolig! Men helt sjukt att de ibland kan få mer rabatt än vad varan kostar :)