Kavat Edsbro

Anledningen till att jag nästan aldrig fotograferar grejer när S är vaken, hihi.
 
Åh.. Igår kom ett par av Selmas vårskor! Något som är viktigt för oss är att Selma har fotvänliga skor och sedan hon började stå/gå har vi varit storkunder av Kavat. Dom sitter som en smäck på Selmas fötter, är stadiga att gå i och dessutom otroligt fina. Blommigt är väl vårigt så säg?
 
Jag är helt tokig i dom i alla fall och barnsligt förälskad i läderdetaljen på plösen på säsongens modeller. Selmas skor beställde vi på Jollyroom, finns en basketkänga med samma mönster också. Så otroligt fin, men för stor för lillefot hemma hos oss.
 
18
JENNYH - Mammablogg

Åh så himla fina!

Annster

Åh, så söta <3

Amanda

dom är ju så fina så man vill ha dom själv hehe :)

Trevlig helg nu! :)

ɑ n n i k ɑ

Men så söta skor :D

Sanna - 23 år & mamma

Verkligen härliga vårskor! Jag köpte precis ett par vita converse till min lilla men frågan är ifall jag motså dem här, jättefina. :-)

Svar: Man jan ha många!! Hihi! Selma har också converse :)
Linda Blom

LindaViola - mamma till två!

De är SÅ fina! Min dotter har de vita, men får nog bli ett par blommiga med :).

Svar: Selma har vita också :) ett måste!! :)
Linda Blom

Sara

Gud vad söta! :)

Lina

Jättefina skor! Och tack för leveransen som kom idag, superfina tavlor blev det :)

Biggeros

Sååå gulliga skor÷)

Linda Cathrine Liljemalm

Skulle nästan kunna tänka mig att ha de där själv, superfina!

JUNITJEJ

Vilka söta!

Anna

jag tänkte köpa kavat-skor till sonen när han var liten men ångrade mig när jag läste lite om att barn faktiskt inte alls behövde såna skor utan att muskler m.m. mår bättre av att få röra sig o utveckla sig "fritt". dock "tvingade" min mamma mig att köpa (hon betalade) såna (dyra) skor ändå så han hade ett par men de blev inte mycket använda för han tyckte de var hårda och obekväma att gå i så hemma på gräsmattan i somras gick han mest barfota och sen köpte jag vanliga joggingskor till honom. egentligen var jag inne på att köpa skor från http://www.barnfota.se/kategori/skor/ men det blev aldrig av och nu har han växt ifrån de storlekarna. deras skor är typ som att gå barfota.

menar inget illa mot dig eller nån som köper såna skor för alla väljer ju själva men jag kommer inte köpa såna till nästa barn om jag får några fler, det var enligt mig ett dyrt och onödigt köp tyvärr.

men fina var de ju de du köpt :) och jag förstår dig helt angående att fota saker när barnet är vaket, haha!

Anna Holm

Jättefina!

Sofia

Linda, läste precis reportage om dig i babyproffsens babytidning - så öppet och härligt skrivet! :) och visst är det väl era böcker med Selma och ballerinan som är med på bild lite senare i tidningen? :)

Svar: Hej :)Men vad roligt! Har den kommit ut nu? Hihi. Har inte fått den hemskickad ännu utan bara sett ett utkast på hur det skulle se ut :) Vad roligt att du gillade det! Och visst är det mina bilder ang bokkonsten också :)
Linda Blom

Malin Lindgren

Gud så himla söta små skor! De kommer passa på henne nu till våren :)

Malin Lindgren

Gud så himla söta små skor! De kommer passa på henne nu till våren :)

Sarah

Åh, handen på första bilden. Lilla fotoassistenten, haha. <3

Angelica

Vilka söta skor! :)