KAVAT-outletbutik i Kumla

Idag var vi iväg på en liten roadtrip till Örebro och Kumla. I Kumla ligger nämligen en KAVAT-outlet. Dom har mycket i de senaste kollektionerna till ordinarie priser som i en vanlig butik (fast betydligt snyggare och större, en fröjd för en person som mig som älskar det märket alltså. Jag blir helt tokig! Såå fina skor och otroligt bra för lilla foten) och på andra sidan av butiken har dom alltså skor till reducerade priser. Det är modeller från äldre kollektioner, både sådant dom bara får inte där, men även modeller som sålts i andra butiker, nyskick såklart, inget beganat. Från pyttesmått till vuxenstorlekar och även en liten del kläder, men vi höll oss till skorna idag. Det tog inte ens 10 minuter från Mariebergs Köpcentrum till outleten och var väldigt enkelt att hitta, många som undrade på instagram.
 
I måndags ringde jag och chansade för att se om dom hade ett par gammelrosa sandaler jag var ute efter där, jag har googlat mig röd om fingrarna innan jag fick tipset om att jag kanske finns på outletbutiken. På måndag förmiddag ringde jag och jajamensan! Dom fanns - ett par! Eftersom att jag garanterat skulle ha dom fick jag lägga undan dom och idag styrde jag och en vän bilen dit. Det fanns MASSOR! Och jag skulle velat sett min min när jag fick syn på ett par vita skor med guldblommor som jag aldrig sett tidigare - i rätt storlek! Woaah! DOM skall hon ha! Dessutom till 200:- rabatt. När dom sedan plockade fram ett par till från lagret så kunde jag inte hålla mig från att köpa dom i 2 storlekar, jag vet att jag skulle ha ångrat mig annars. Så jädrans fina!!
 
Förutom det så köpte jag även med skor till lilla Ellie, Charlie och Cornelis som också behövde lite nytt till fossingarna. Så 7 par skor åkte med hem i påsar, haha. Samtliga skor som jag köpte till mig och några av mina vänner kostade 299:-/st, ordinarie priser på dom låg mellan 450-550:-, rejält bra rabatter alltså. Bara jag själv sparade 600:- på dom 3 paren jag köpte (och betalade 897:-). För att inte tala om att det är skor som är omöjliga att få tag på i övrigt. Första gången jag besökte butiken som mamma (varit där en gång tidigare, men då såg det helt annorlunda ut, så jag vet inte om den kanske flyttat sedan dess t.o.m.) - men det blir absolut att besöka den butiken många fler gånger. Så nöjd och ett tips till er : )
 
Högen med skor som jag och Erina köpte med oss, haha.
21
Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Det får bli tradition att åka dit 1-2g/året ☺️ Underbar dag, tack ❤️

Svar: Enig! : ) Sjukt bra och mysigt : )
Linda Blom

s p i n d e l t j e j e n

Det finns så himla söta skor till tjejer tycker jag men inte lika mycket fint till pojkar <3

Elisabeth

Så fiiiiiina skor ni hittade : ) Ja, Kavatbutiken har flyttat. Den låg nära Kumlafängelset tidigare och var inte alls så stor då som den är nu : )

Svar: Nää!! Det var det jag trodde :) Det var mycket större nu :) och enklare att hitta :)
Linda Blom

tommy

vad roligt

Annster

Så många fina skor <3

Homomuslim

fina skor :) var de dyra?

Svar: Läs texten ;)
Linda Blom

Emm

Jättefina! Men hos oss skulle de vara förstörda på ett par veckor efter utelek. Hur gör du för att hålla så ljusa skor fina? Har gett upp här ock köper bara mörkare färger.

Emelie - mamma till prinsessan Louise

Bara älskarrrrr de rosa i modellen "Emma"! Så fina! Attans att det är lite för långt för oss att åka till Kumla, annars hade jag åkt ASAP!

Såg förresten att det kommer en efterföljare till "Emma" som heter "Ängskär", så nu är Louises skosommar räddad! ;-)

Hanna Karlsson

Vilka snygga skor!

Sannie

Jag brukar sällan be om något.. eller rättare sagt jag har aldrig gjort det tidigare. Men snälla, skulle du kunna gå in på instagram (@Regentsuniversity) och rösta på denna bilden: https://instagram.com/p/zfWgHlEW0R
Det hade bettyt så himla mycket för mig! MASSA KÄRLEK <3

Jenni

Åh vilken lyx! En nackdel med att bo uppe i skogen :b hehe

Jessie

Åh herre vilka söta små snossiga skor! Gammelrosa är verkligen en underbar färg :) Riktigt söt och varm blogg du har förresten :)

------------------------------------------
En gemytlig soon-to-be-mammablogg om livet lite sådär i allmänhet (och bebisar i synnerhet...). Gravid med första barnet - en pojk! - som är beräknad 4:e april!

Sandra

Så mycket fina skor! Tänkte kolla om du har tips på fina fotoplatser för bröllopsfoton? Vi ska gifta oss 23/5 och funderar nu på fotoplats tillsammans med vår fotograf...

Rebecca

Hittade ett örngott och tänkte på ditt lilla hjärtegull! :) https://fyndiq.se/product/407825-marcus-orngott-hjarta/#408024-selma-orngott-hjarta

Emelie

Åhh vilka söta skor och bilden på barnen var helt underbar!

Marie

Vilken fin blogg du har! Superfina skor!

Fidan & Divine

Fin blogg du har!
Klicka gärna in hos oss

sandra (blivande frisör)

En liten fråga, vilket shampo och balsam använder du just nu? hihi :)

Emma

Åh vad jag blev sugen på att åka på en roadtrip nu =) Att shoppa är ju aldrig fel det heller ;-)
Har också köpt samma skor i två olika storlekar innan till min dotter haha

Eleonor

Vilket bra tips! I slutet åket vi ned från Piteå till Vänersborg för att åka hem till svärisarna Och då åker vi ju förbi Kumla. Yahoo, hoppas att det finns lite fina skor kvar då:)! Tack för tipset Linda❤

hej

Hej jag har förälskat mig i de rosa skona och sandalerna edsbron du har inte kvar dina å vill sälja eller tips på vart man kan få tag i dom .Mvh madde. Madelenjonsson@Gmail.com