Kronfågel - Pulled chicken taco style


Före tillagning..

Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den punkt att jag tackar nej till min all-time-favvo TACOS! Men i fredags när J undrade om vi skulle göra det där typiska fredagsmyset så utbrast jag nej och vi beställde pizza istället. Jag har börjat tröttna helt enkelt.. Men så har jag i samarbete med Kronfågel fått prova deras Pulled chicken taco style och jag säger bara hallelujah! Haha. Det var ett helt suveränt alternativ till köttfärsen. Enkel tillagning, 30 minuter i ugnen och sedan slänga ihop en sallad under tiden. Kycklingen går såklart att variera i oändlighet utöver just tacobröd och chips också.
 
Det var otroligt enkelt, men framförallt gott och det är verkligen någonting vi kommer fortsätta att köpa och tillaga. Med annanas och pineapplesalsa till så blev det ännu godare, det är verkligen något speciellt med den blandningen av lite hetta från salsan, sötma från annanasen och den goda kycklingen till. Mums! Läs mer om Kronfågel Pulled chicken taco style här.
 
Och vet ni? Om ett par dagar kommer ni att kunna tävla här i min blogg.. Perfekt om du vill bjuda hem lite nära och kära på en stor och smaskig middag. Håll utkik! Och spana på kampanjsidan här så länge.

Inlägget är publicerat i samarbete med Krånfågel.
8
J

Kyckling är SÅÅÅ gott... Jag har tröttnat på köttfärsen och tacosmaken, så nu har vi kyckling istället. Jag måste tipsa om Fajitas kryddan, sen har vi samma som i tacosen (grönsakerna alltså) fast vi blandar en liten burk creme fraiche med en liten creme fraiche smak paprika chili, åh så gott. Eftersom det är riktigt sting i en oblandad creme fraiche paprika/chili så blandar vi ut den men det är ändå kvar lite styrka. Prova prova!! :)

Svar: Fajitaskryddan har vi använt ganska mycket! Detta är snäppet godare alltså :D
Linda Blom

Herrn

Ser fram emot att testa detta! :)

Cherie | Börja Spring

Men oj, den där vill jag ju testa :)Är ju så trött på att ha köttfärs till och brukar istället tärna kycklingfiléer att ha i men det där ser ju så gott ut :)

Annster

Ser riktigt gott ut och bättre alternativ med kyckling :)

Leela

hej! Älskar din blogg och läser den dagligen men undrade hur du fotar? Är själv hobbyfotograf men dina bilder får alltid till skärpan känns det som.. och ljuset! Hoppas du vill skriva ett inlägg om det, hade varit så bäst. Undrar mest över vad du använder för att fota - blixt? hur TACK för en jättebra blogg!

Svar: Skärpan kommer nog av att jag placerar fokuspunkten precis där jag vill ha mest skärpa. Använder aldrig blixt utan utnyttjar de ljuskällor som finns, i detta fall en stor glasvägg vi har. I Selmas rum däremot saknas bra ljuskälla och jag för använda taklampan med egeninställd vitbalans :)
Linda Blom

ɑ n n i k ɑ

Super mumsigt! :D

Lena

Ser ljuvligt gott ut!

Anna Hansson

Åh, den har jag varit lite nyfiken på att prova!