Kronfågel - Pulled chicken taco style
Före tillagning..
Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den punkt att jag tackar nej till min all-time-favvo TACOS! Men i fredags när J undrade om vi skulle göra det där typiska fredagsmyset så utbrast jag nej och vi beställde pizza istället. Jag har börjat tröttna helt enkelt.. Men så har jag i samarbete med Kronfågel fått prova deras Pulled chicken taco style och jag säger bara hallelujah! Haha. Det var ett helt suveränt alternativ till köttfärsen. Enkel tillagning, 30 minuter i ugnen och sedan slänga ihop en sallad under tiden. Kycklingen går såklart att variera i oändlighet utöver just tacobröd och chips också.
Det var otroligt enkelt, men framförallt gott och det är verkligen någonting vi kommer fortsätta att köpa och tillaga. Med annanas och pineapplesalsa till så blev det ännu godare, det är verkligen något speciellt med den blandningen av lite hetta från salsan, sötma från annanasen och den goda kycklingen till. Mums! Läs mer om Kronfågel Pulled chicken taco style här.
Och vet ni? Om ett par dagar kommer ni att kunna tävla här i min blogg.. Perfekt om du vill bjuda hem lite nära och kära på en stor och smaskig middag. Håll utkik! Och spana på kampanjsidan här så länge.
Inlägget är publicerat i samarbete med Krånfågel.
Kyckling är SÅÅÅ gott... Jag har tröttnat på köttfärsen och tacosmaken, så nu har vi kyckling istället. Jag måste tipsa om Fajitas kryddan, sen har vi samma som i tacosen (grönsakerna alltså) fast vi blandar en liten burk creme fraiche med en liten creme fraiche smak paprika chili, åh så gott. Eftersom det är riktigt sting i en oblandad creme fraiche paprika/chili så blandar vi ut den men det är ändå kvar lite styrka. Prova prova!! :)