L ö r d a g

En vinterdag för några veckor sedan..
 
Hej på er!
Skidor idag på TV:n tydligen.. Inte speciellt intressant för mig, så jag kilade in för att besvara ett gäng företagsmail och slänga iväg en uppdatering här. Vi skall åka iväg och hämta Selmas skolbänk om en stund, men innan dess får J (som verkade helt nervös av att Kalla är tippad favorit och därmed verkar ha goda chanser att ta hem det) se färdigt på det där åket. Det är nog lugnast så, haha.
 
I övrigt gör vi minsta lilla den här helgen.Jag är inte helt kry och det går konstant upp och ned. Så himla drygt så jag håller på att bli tokig. Det tar omtag på omtag på omtag och jag har inte fått känt mig helt frisk och kry i kroppen sedan innan jul. Seg liksom.. Men håller tummarna för att det vänder snart i alla fall. Verkar vara många som mår på samma sätt i dessa tider.
 
Har ni några planer för helgen? : )
9
Hanna Karlsson

Idag har jag dömt fotboll och så ska jag förbereda en föreläsning som jag ska ha på onsdag nästa vecka. Hoppas att du snart mår bättre.

Sandra

Åka skidor i backen istället för att kolla på skidor, hihi MYCKET
roligare:)
Kram

Svar: Har faktiskt aldrig åkt slalom :) Vara snowboard :)
Linda Blom

Lovisa

Har har vi sportlov nu, så blir en sväng till Romme med familjen imorgon för lite skidor! :)

Polarens Pärlor

Vilka fina bilder!! :)

Linda Cathrine Liljemalm

Hoppas du kryar på dig ordentligt snart! Så drygt med sega förkylningar som aldrig vill släppa.

Helena

Ja vi hade mycket planer. Hade tagit semester i fredags för att hela familjen skulle åka till Leos lekland. Så blev det inte. Hämtade en sjuk dotter på fsk i onsdags. 40 i feber. Satt på akuten hela torsdag med henne. Gubben och sonen åkte själva till Leos igår. När de parkerade bilen kräktes sonen, bara att åka den timmes långa resan hem. Idag fick sonen även feber. Ja vännerna vi skulle träffa idag fick vi givetvis avboka då. Ja inte bästa helgen helt enkelt. Nya tag till nästa vecka.

Svar: Nää :( krya krya på er!!
Linda Blom

tommy

fina bilder =)

Annster

Fina bilder <3

Cecilia Johansson

Härliga bilder du tar, eller visar. ;)

/Cecilia