Leklandet.

Hej vänner!
Så var ytteligare en helg slut och det har faktiskt varit riktigt skönt att ägna den åt familjen istället för bloggen. Men iom nästa vecka så känner jag för att kicka igång den lite mer igen. Det blir liksom lite mer.. Hmm.. Motiverande och lättare att tänka "nystart" iom ny vecka och även ny månad. I februari fyller 3 av 5 familjemedlemmar år inom loppet av 2 dagar. Jag och ulltussarna fyller år den 18 samt den 19:e. Jag blir 27 (herregud!!!) och Tyra och Polly fyller 8 år (också herregud!!!).
 
Idag kom mormorn och morfarn hem till oss. Vi knallade sedan bort till Leklandet som ligger 3 minuters promenad från där vi bor och tillbringade ett par timmar där. Selma älskar det! Så länge det inte är alltför mycket folk. Hon har blivit omkullsprungen flera gånger, så hon uppskattar det mycket mer när man kan springa runt, åka kanor o.s.v. i lite mer lugn. Nåja.. Lugn är det ju inte precis. Hon röjer ju såklart, men ja. Det är stor skillnad mot när barn trycker dig före oss i köer o.s.v. Då blir hon mer reserverad.
 
Jag slängde mig ut i den lilla frittfall dessutom.. Nästa gång gör jag som min mor - och tar den stora också. Har gått och blivit en riktig fegis på äldre dar, så försöker väl utmana mig själv lite. Haha. Ålderkris?
 
Hoppas ni haft en fin helg allihopa!
Har det kommit lika mycket snö hos er, som det gjort i Karlstad?
14
Hanna

Välkommen tillbaka! SÅ söt bild på Selma! Ni ser ut att ha haft en riktig toppendag!

Hanna, mamma till Elliot.

Kul med lekland så nära :)

Dock ogillar jag när de små barnen bli på sprungna av det (oftast) äldre. Jag förstår att dom har så kul och han svårt med det där med hänsyn, men grrr! Jag brukar säga till faktiskt. På ett snällt sätt såklart :)
Det går ju så fort med. Men aja! :) Tur att man kan välja lugnade tid på veckan ;)

Millan

Så härligt att ha dig tillbaka Linda! Snön kom till Skåne i natt. Nu håller vi tummarna att den stannar lite och inte blir blask direkt. Kram

Fröken.A

Åh, älskar leklandet!! ;)

Angelique - 50 kg

åh va mysigt :)

Biggeros

Låter som en trevlig helg med många aktiviteter÷)

joe

Så mysigt det låter. Ha en fin kväll

Annster

Ser roligt ut.
Så mysigt med en lekdag :)

ISA

vad lyxigt att bo så nära leklandet :) mys!

Carolina

Ser ut som att ni hade det jätte roligt! :)

Hanna Karlsson

Det har snöat i ett par dygn så vi har massor med snö.

Louise Hannu - BEAD IT

Hej! Jag älskar din blogg och har följt dig sedan 2008, tror jag. Jag tänkte bara berätta att jag och mitt lilla företag Bead It har just nu en Alla Hjärtans Dag-kampanj där du får 20% rabatt på din order om du beställer innan 11 februari! En perfekt present till dig och din speciella person nu när det snart är Alla Hjärtans Dag! Vem älskar inte matchande armband, liksom?!

Tack för världens bästa blogg! <3

Elin

Vad roligt!

Helena R

Tänk jag bor i Molkom och är ofta i Karlstad, men har aldrig varit på leklandet... min 9 åriga son har varit där och för min del har jag inte fått tummen ur än :/