LÓréal Paris - Prodigy

De flesta av er vet att jag har en frisörutbildning i bagaget och jobbar på en salong/frisörbutik. Att använda sig av butiksköpt färg är alltså ingenting jag förespråkat - egentligen inte för att färgerna i butik är dåliga. Utan framförallt för att man inte skall leka för mycket med färger hemma när man inte har en aning om vad man gör, hur färgerna slår på olika utgångslägen o.s.v. Men! Nu har jag i samarbete med LÓréal Paris fått möjlighet att prova deras färg Prodigy och det skall bli riktigt spännande. Kampanjsidan finner ni här.

LÓréal Paris prodigy är en ammoniakfri färg, vilket gör att den är mer skonsam för håret och med hjälp av micooljeteknologin utlovar LÓréal Paris ett naturligt resultat. Har ni provat den? Erfarenheter?
 
Jag skall som sagt få testa färgen och det blir ingen mindre än min bästis Malin som får agera försökskanin. Hon har nämligen varit hos en frisör inte mindre än två gånger, betalat fullt pris och gått därifrån med ett katastrofalt resultat på slingor. Illa och jag tror ni förstår hur irriterad jag blir av att se och håra sådant här. Så nu skall jag hjälpa henne att bli lite fin i håret igen. Givetvis kommer det före och efterbilder.

Inlägget är publicerad i samarbete med LÓréal Paris.
9
Ellen Gräntz

Ska bli kul att få se före- och efterbilder sen!

Michaela

Om du behöver testkanin för den röda färgen så ställer jag gärna upp ;)

D. K . DeMarkey

om men gud vad kul med den röda, hur cool som helst, den hade jag velat testa om mitt hår inte var så paj.

Jessica

Skulle inte du kunna göra ett inlägg med bilder fotat med sony a5000?

Superbra blogg btw!

Svar: Det kommer :)
Linda Blom

sandra

åå ja va kul!! saknar dina frisörinlägg lite faktikst :/
ska bli spännande :)

Johanna

Skulle vara kul om du kunde komma med lite mer frisyrtips och sånt. Kanske lite tips och tutorials på olika frisyrer, både till vardags och till finare tillfällen (:

Lina

Spännande! Har ickså vart till frisör 3 gånger och blivit så otroligt missnöjd! Så jag färgade med den färgen i fredags och e riktig nöjd!:)
Skulle behövt en förpackning till då jag har väldigt tjockt hår så ska köpa en till och lägga i underhåret :)

Alexandra

Jag älskade den röda färgen. Har använt den en gång, och tyckte den både luktade gott under tiden, samt att det inte kliade. Mitt hår hade även olika toner av färger, men det jämnades ut fint av denna. Sjukt nöjd :)

Mikaela

Jag funderar på att testa denna!
Även en fråga till dig som vet hur hår funkar. Jag färgar mitt rött hemma, jag tycker nu att det blir mörkare och mörkare trots att jag använder samma nyans. Gäller det att försöka tvätta ur det mer och låta färgen sitta mindre i längderna kanske? Jag vill inte lämna längderna helt iom att det blir lite flammigt annars