Alla hjärtans dag!


I mina ögon innebär alla hjärtans dag lite extra mys. I år infinner den sig dessutom på en lördag och det klappar denna mamman i händerna för - en heeel dag tillsammans! J har alltid tyckt att den varit totalt överskattad, jag vet, jag lever med en riktig romantiker, haha. Men som sagt, även om man skall tänka på att visa kärlek alla dagar och att "valentines" i många ögon bara är ett jäkla jippo för att affärerna skall sälja mer, så kommer jag ge mina älskade en varsin gåva, krama och pussa lite extra på dom och ja.. Bara fira hjärtedagen. För det är mysigt!
 
Selma kanske får en välbehövlig pyjamas och lite hårspännen som hon älskar att sätta undan luggen med. J skulle troligvis bli glad över en stock snus (bläää, haha), kalsonger eller något annat som "går åt" - men jag trillade över Köpenstjärna och föll pladask. Gud vilken mysig grej!! Inte bara som en alla hjärtans present, men om man har idétorka på bröllops/doppresent eller vad som helst egentligen så är ju tanken av att ha fått "en egen stjärna" med karta o.s.v. jätte sött ju och betydelsefullt. 
 
Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Skänker ni någt extra till någon du tycker om i form av fysisk handling, fina ord eller gåvor? Eller tycker ni bara at det är ett påhitt?
 
22
Lovisa

Jag fyller år då, så det brukar bli en del firande med släkten, så himla bra att det är en lördag och inte en vardag i år haha!
Annars tycker jag att det är ett jättemysigt påhitt för att få kramas lite extra med de man tycker om.

s p i n d e l t j e j e n

Min sambo fick en stjärna av mig för några år sen, tycker att det är en kul grej :)

Jenny

Jag kan tycka att det är lite av ett påhitt för att affärerna ska tjäna pengar, men samtidigt är det alltid roligt att få någonting på Alla hjärtans dag :)

MARIA

Hej!! Jag skulle vilja fråga vad det är för strl på Selmas mössa och halsduk från Pomp de lux? Tack på förhand!

Svar: XS :)
Linda Blom

Malin

Jag tycker det är mysigt med alla hjärtans dag :) brukar ge mina 4 barn något litet. Men annars är det ju helmysigt att få fira med den man har kär

Hanna Karlsson

Jag gillar Alla hjärtans dag. Tycker det är en mysig dag att få mysa lite extra med mina kära.

Ida

Kan tycka att det är lite båda och. Tycker det är trevligt att känna sig lite extra älskad och uppvaktad med middag och choklad. Dock brukar jag inte ge presenter, i så fall något mysigt som en filt, en middag, en serie eller något annat man kan göra tillsammans :) Har alltid tyckt att det är lite onödigt att "köpa" stjärnor till personer. Skulle absolut inte bli ledsen om någon "gav" mig en stjärna, det är ju en jättefin tanke! Men då stjärnor är absoluta kan man inte lägga anspråk på en, och det är som att slänga pengar i sjön. En sak är väl om företaget är i förmån för välgörenhet, då är det en perfekt gåva :) Hoppas ni får en mysig AHD, är en perfekt mysdag för familjer ju!

Madeleines.se - Mamma & Fotograf

Åh jag är lite dubbel, vi brukar inte köpa presenter eller så här hemma men en blomma (till mig, hahaha) och extra god mat eller fika är ett måste så lite firar vi allt :D

Helena R

Jag brukar alltid fixa något litet till mina killar och pussa på dem lite extra ❤

tommy

vad fint

http://investerasmart.blogg.se/2015/january/kissie-harmar-mina-inlagg.html

Sarah

Jag bryr mig inte så mycket om att ge och få gåvor, men jag har alltid gillat Alla Hjärtans Dag och vill gärna spendera den med min sambo. Dock är han inte heller så romantiskt lagd, så han har bokat konsertbiljetter med några vänner (till bandet jag avskyr mest) - utan att ens reflektera över vilket datum det är. Hahaha!

Svar: Haha! J sade höromdagen när jag i förbifarten nämnde att alla hjärtans dag infaller på en lördag i år. "Aha? När då? I mars va?". Suck! :'D
Linda Blom

Annster

Jag tycker också att hjärtans dag är mysigt och är väldigt traditionsenlig. Även om jag ger kärlek varje dag, så försöker jag ge det där lilla extra. Vem uppskattar inte sådant liksom :)

Venice

Jag har aldrig varit intresserad av alla hjärtans dag, men varför gnälla på folk som gör det?? Det gör ju inte direkt nån skada. Och affärerna har mängder med knep att tjäna pengar alla andra dagar på året också som folk inte vet om alltid, annars skulle de inte gå runt ;)
Så neee jag firar inte denna dagen men jag tycker de som gör det ska få göra det ifred.

Malin Wederberg

Vi försöker fira alla hjärtans dag med god mat och titta på film :)

Cilla

Blir att skänka till hjärt och lungfonden och ett kort till min sambo. Det lär han uppskatta.

Marie

När jag var yngre var nog alla ♥-ans dag viktigare än vad den är nuförtiden ;). Möjligtvis att vi äter lite godare middag om dagen infaller passande (som i år, en lördag), men presenter och dylikt,näää.

Kan tänka mig när barnen är lite äldre och kommer hem med egengjorda kort osv. att man gör en liten kraftansträngning och ger dem en liten blomma, deras favvomiddag och efterrätt :) Allt är ju roligare för barnen!

Sandra

Jag broderar och gör egna kort o köper nå present till min älskade :D Förra året fick han temugg me lock (för han glömmer alltid bort sitt te, mitt favoritte (som jag satte hjärtan på varje snöre) o såntdära doftljus som ändrar färg. Och så choklad fyllt i muggen ! Han älskar ljus o te nämligen :) Tänkte köra på samma grejer iår fast andra. Har köpt ett sånt dära stort wood wick candle med en doft jag tror han kommer älska ^^

Jag tycker också om att fira valentines :D Älskar att fira högtider o milstolpar osv <3 Kan ju liksom inte vara fel att visa lite extra uppskattning till dom man älskar <3

Amanda

HEJ!
Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
(Därav dessa jobbiga kommentarer)
Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
Inte allt för mycket text att läsa! :)

Hoppas att vi ses!
HTTP://tipsandstuff.blogg.se

Johanna

Jag tycker liksom dig att det är jätte mysigt, men har också en sambo som bara tycker det är ett dumt påhitt så han vill inte fira. Men nu när vi har en dotter så kan jag ju få skämma bort henne lite extra på kärleksdagen och förhoppningsvis kommer hon tycka som jag i framtiden och vilja fira lite extra med sin mamma genom att baka något gott och mumsa på eller liknande.
Jackan på bilden har jag förresten tänkt köpa till Alma tills i sommar, den är så söt!!

Mittlivjaglever.blogg.se

Blev singel för några månader sen efter en flera år lång relation. Att komma ut som singel i vuxen ålder för första gången är som att släppa ut en ko på grönbete. Följ min resa genom dejting och singelliv om intresse finns :)

En Slags Verklighet

Här blir det bara kramar och pussar men det gör man ju precis som man vill såklart!

Den där rosa anoraken från H&M fick jag hem igår och måste säga att den är finare i verkligheten än på bild. Ljuvlig!

Ha en fin vecka!

Anonym

Bra tips! Tänkte också dela med mig om en bra produkt jag köpte i stan förra veckan. Kul billig och användarbar present som spar massa tid kan jag tipsa om strumpsnodden. http://www.sorterastrumpor.nu