Det närmar sig 2-årsdagen..

Det är mindre än 3 månader kvar till Selmas 2-årsdag. Helt obegripligt.. Jag har hur som helst bestämt årets tema. Vi har pratat om saker som hon är väldigt förtjust i, Frost, Mimmi pigg, Pippi Långstrump o.s.v. Men Jimmy tyckte att vi skulle satsa på att hon får bestämma själv nästa år istället.
 
Många tycker att det här med kalas kan bli överdrivet, men jag tycker ju att det är så himla roligt att pyssla, det är ett av mina allra största intressen och då speciellt när man kan använda pysslet till något också. Jag är enormt skaparsugen inför den stora dagen och har tjuvstartat lite med att fila på inbjudningskort och dekorationer. Vi får se om jag kommer dela med mig av små glimtar under tiden eller om jag håller på det fram tills det är dags för kalasen. Misstänker att det blir 2 även i år - kompiskalas och släktkalas och på påsk dessutom :)
 
Så är det ju det här med kalaskläder.. För det tycker verkligen jag är något roligt och speciellt. Lindex levererar sinnesjukt mycket passande temat som jag bestämt, så valet är ingen enkel match precis. Klänningen uppe till höger har vi hemma, men jag tror jag får ta med mig Selma så får hon helt enkelt välja själv precis som hon gjorde med nyårsklänningen. Gud.. 2-årsdag.. Jag förstår inte..
12
Familjen Resin - Egentillverkade smycken

Visst går tiden fort med de här små? Nästan lite ångestframkallande...

Sandra

Supersöta allihopa ! Blir spännande att se vad du sätter ihop till kalaset :D Allt du skapar blir så himla fint <3 Och tycker visst man kan få gå bananas när det är något man brinner för !

Annster

Tiden rusar och det är svårt att förstå.
Väldigt många fina klänningar :)

Sarah

Hihi, kan tänka mig att det inte är så lätt att bestämma vad en blivande 2-åring ska ha på sig. ;)
För övrigt är det väl inte alls överdrivet att pyssla med kalas när man är så duktig och intresserad som du! Blir verkligen inspirerad av allt du tar dig an. Kram!

Svar: Åh! : ) Tack snälla! Ja det är sååå roligt och något jag mår bra av att få göra, så då tänker jag inte begränsas av vad andra tycker och tänker om det : )
Linda Blom

Linda Cathrine Liljemalm

Ja det är ju så roligt med pyssel och extra roligt blir det ju om man kan använda det till något roligt också. Ser fram emot att se vad du hittar på :)

eva karlsson

åh, den där högst upp till vänster blev ja tok förälskad i <3 Alla va så klart super fina, blir kul o se vilken hon vill ha :D

Emelie

Hej! Kom in och läs om mitt liv som Svenskadopterad. Inte intresserad? Lugn, jag bjuder på smarta sminkhacks och en hel del humor också!
http://www.nouw.com/emelieoberg

Svar: Nu har du skrivit flera sådana här kommentarer om dagen i flera dagar. Kan du vara snäll och sluta? :) Kommer inte godkänna fler nu :)
Linda Blom

Frida

Åh så fina klänningar. Tänk att hon snart blir 2år & min Alvin 3! Men som tur är blir föräldraskapet bara roligare och roligare även om bebistiden var himla mysig.
Fick du mitt mail förresten? Så roligt med vinsten :)

Kram kram

Svar: Jajamensan :D Den är vidarebefodrad :D Adressen alltså : )
Linda Blom

Liselott

Min lilla fyller 2 i mars så dela gärna med dig av lite tips & kalas ideer ! :)

Mamma till lilla A

Dela gärna med dig tips och idéer! Min dotter fyller oxå 2 snart 😊

Helena R

Härligt att planera och pyssla inför kalas :)

Anonym

Hej ! Har aldrig skrivit någonting men har följt din blogg flera år och tycker den är så mysig och trevlig :) när jag såg klänningarna på bild här så undrade jag va de var i från ? Vi ska gifta oss i februari men har ännu inte hittat en klänning till vår dotter så jag vill så gärna veta då de rosa skulle passa perfekt !!
Kram Nea

Svar: Dom är från Lindex :D
Linda Blom