Elodie Details SS15

Att jag är ett stort fan av Elodie Details vet ni sedan innan. Igår släpptes deras SS15-kollektion och jag kan bara säga att dom har gjort det igen. Inte nog med det, så är produktbilderna denna säsong något utöver det vanliga. Nog för att ED alltid är väldigt seriösa med sina produktbilder, men stilen på dessa får mitt hjärta att slå sådär lite extra snabbt av förtjusning. Hur som helst. Jag älskar gulddetaljerna, luftballongerna, fjädrarna, kulörerna.. Ja allt!! Jag har redan förberett en liten mental lista på vad som skall få flytta hem till oss.
 
Hur mår ni idag? Här har vi haft en relativt lugn fredag. Med undantag för en liten tripp till affären tidigare i förmiddags. Selma håller sig alltid intill oss i affären, men när jag för en kort stund vände uppmärksamheten till påsen jag höll på att packa ned sakerna i och därefter tittar upp igen så är Selma ändp borta. Vad tusan!? Vart är hon? Jag tittar mig omkring och slänger en snabb blick mot fönstret. Där ser jag Selma traska ut ur butiken, jag lämnar alla grejer och går efter varpå swosch, Selma halkar på den hemska och dyblöta isen utanför. Där låg hon på magen totalt genomblöt. Det gick bra som tur var och det var den lilla lokala affären där vi bor så vi talar om sekunder. Men ändå.. Nu kommer jag bli ännu mer uppmärksam på den lilla ongen! : )
8
Johanna

Så fint!

Linnea

Läskigt när dom försvinner! Det går ju så himla fort. Min 2åring är duktigt på att springa iväg :/ så honom får man inte släppa med blicken.
Tur att allt gick bra! Kram

Svar: JA!! Det har liksom aldrig hänt.. Men någon gång skall vara den första och nu kommer jag hålla ännu mer koll på henne : )
Linda Blom

Magdalena

Läskigt det där! Nu har jag inga barn men förstår ändå känslan. Såg en liten tjej på jobbet idag där jag inte kunde se vem hon hörde ihop med. Höll ett öga på henne medan jag började kolla runt. Precis då kom det en kvinna som letade efter en 2-årig tjej. Sån himla tur! Mamman kom strax efter med storebror och det syntes på henne att hon blev väldigt skärrad av situationen. Den lilla tjejen tyckte nog mest att hon varit på ett litet äventyr. :)

Carro

Åh! Jag var med om mitt första "försvinnande" här om dagen med min dotter som är 2! Vilken PANIK!! sen sprang jag o sambom mot olika håll, så min sambo hittade henne långt före mig och jag va heeelt galen o sprang omkring i världens panik. Hemska känsla! Skönt att de gick bra för er iaf!

D. DeMarkey

Helt underbara bilder.

Ja du det går läskigt fort med barn, det är en av mina absoluta skräcker, speciellt när dom var små och inte kunde prata. Hur ska dom kunna få hjälp och allt. Så läskigt. Hade lust att binda dom i koppel nära min kropp.

Anna

min "skitunge" på 1½ år TRASKAR inte ut ur affären, han tar full fart för han vet att han inte får. herregud. det är ju en parkering och väg en bit utanför också. han brukar också för det mesta följa med mig men han är full i bus också så det går inte att lita på honom alls.

Anonym

Åh, liknande hände mig när jag och dottern (19 månader) handlade! Jag sträcker mig över en stor korg för att nå en grej på andra sidan korgen och när jag sekunden därpå ska titta till dottern är hon borta! Panik! I en stor butik och har ingen aning om vilket håll hon gått åt! Men tur nog gick jag samma som hon och såg en liten mössa komma bärande på ett paket toapapper :) hon var totalt borta bara ett par sekunder, men hann själv tänka tusen tankar! Hemsk känsla och sådan lättnad när jag såg henne igen!

LindaViola - mamma till två!

Alltså så jäkla fina saker! Vill ha alltihopa!! Nåväl, får väl hejda mig och hålla mig till några gobitar :)