Ett dygn tillsammans - bara han och jag

Åh! Vilket dygn vi fick, jag och min andra hälft. På lördagmorgonen kände varken han eller jag för att lämna Selma, men när vi åkte med henne och vovarna till mormor och morfar, hon sprang rätt in och ropade "heddåå, ses sen" med sin lilla vinkande hand och knappt hade tid att pussa och krama oss så började förväntningarna smyga sig på. Vi åkte och fixade lite smått på Bergvik innan vi styrde kosan mot Sunne.
 
Väl på plats fick vi veta att vårt rum blivit uppgraderat till ett finare och vi därmed skulle bo vägg i vägg med rummet jag hade sist jag var där på event, helt nyrenoverat och så LÖJLIGT fint. Enda skillnaden var att jag hade badkar sist och nu hade vi en stor dusch. Rummet var i princip det enda jag fotograferade med kameran, annars var det mobilen som åkte upp då och då (kan visa er om ni önskar). Vi hade det för bra och mysigt för att bry oss om systemkameran och lämnade den på rummet. Hur som helst, när vi bytt om till våra morgonrockar knallade vi in till SPA-avdelningen. Vi bodde nämligen på samma våning som den, så himla härligt. Ett par timmar i pool, bastu och bubbel senare knallade vi upp på rummet och bara njöt av tysnaden. Vi hade köpt med en stooor godispåse också som vi åt av. Låg och tog det lugnt, pratade, tittade lite på TV och sedan gjorde vi oss iordning för att knalla mot barhäng och middag.
 
Vi åt fisk båda två och avslutade med en otroligt god kladdkaka med någon form av nougatcreme och bärkompott. Är det något man skall passa på att äta på Selma SPA+ så är det verkligen fisk.. Nomnom! När klockan närmade sig 22:30 gick vi tillbaka till vårt rum för att bara vara igen, innan klockan var tolv tror jag vi sov båda två, skönt som bara den tills klockan ringde och det var dags för en annan höjdpunkt - Hotellfrukosten! Jag som inte är en frukostmänniska över huvud taget egentligen tycker verkligen om dom där stora fluffiga våfflorna. Vi hoppade över bad idag och checkade ut runt lunch. Då var längtan efter lillfian alldeles för stor och dom sista 2 milen hem var verkligen LÅNGA! Tänk vad mycket man kan längta efter en person och vi blev lika glada alla tre (ja 5 faktiskt) av att se varandra igen. Längre än ett dygn ifrån S tror jag bannemig inte att jag fixar alltså! Haha.
 
Stort tack till min älskade (sedan snart 9 år tillbaka) som gav mig (oss) världens bästa julklapp. Jag gör gärna detta 1 gång om året, det var så otroligt mysigt att komma iväg tillsammans <3 
23
Karro och King :)

Åh så mysigt :)

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh vad skönt att få komma iväg bara ni två och umgås sådär <3

Krulliga Damen ♥ Foto, Inredning & Familj

Underbart :)

Malin

som småbarnsföräldrar behöver man komma bort frön vardagen och ta vara på varandra. Något som kan glömmas bort!
Vi har precis kommit hem från en utlandsresa och bara haft de skönt!
Ta hand om er! Kram

Helena R

Det är något man skulle unna varandra oftare eller i alla fall 1 gång om året !

Sanna Andersson

underbart att få komma dit och bara få andas det lugnet som är där. Det går ut i varje cell i kroppen på något sätt =)

Tog ni någon behandling oxå ?

Svar: Nä vi hoppade faktiskt över behandlingar :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilket härligt dygn tillsammans. Kan tänka mig att det var välbehövligt.

DeMarkey

Hur mysigt som helst, skulle också vilja åka bort med maken men det får bli sen, i sommar kanske, för mycket att göra nu. Men ni ser ut att ha haft det jättemysigt!

Lina

Va kul att han gav dig det i julklapp utan att du sagt någonting om det :) Ni ser ju verkligen ut att ha haft det superbra!

Hjärtebarnsmamman ♥

Åh så mysigt!




Pssst! Missa inte tävlingen inne hos mig, du kan vinna en stor doktorsväska från Houseofhedda.com ★
http://hjartebarnsmamman.se/.../tvling-vinn-en-doktorvska-★/

Tove

Å, så härligt! Det är nu man ska göra sådant! Skämma bort sig under de mörka dagarna! Och festerna och kalasen tagit slut efter nyår!
Låta batterierna laddas ordentligt!

Önskar dig ett gott 2015!
Kram,
Tove

Julia

Så himla mysigt! Vill också åka iväg på nåt liknande :)

Anonym

Mysigt! Vart kommer din klänning och halsband ifrån?

Svar: Klänning Gina Tricot och halsband H&M :)
Linda Blom

Jenni

Vad härligt! Jag längtar tills jag och karln vill och törs lämna vårat hjärta till mormor och göra något liknande =)

JUNITJEJ

Så himla mysigt ni har haft det!

Anna

nyfiken.. hur träffades ni? :)

Svar: Vi gick på samma gymnasieskola : ) Han gick i trean när jag gick i tvåan.. Så på den vägen är det : ) Frisörtjej och Energikille, hihi. Gud.. Vad länge sedan det är..
Linda Blom

Anna

följdfråga på den... hehe... du skrev nån dag att du hade 14 mil till o från gymnasiet. vart bodde du då? trodde du var från karlstad? :)

Svar: Ja :) jag är från Karlstad och gick i Karlskoga 7 mil bort :)
Linda Blom

Anna

aha :) varför karlskoga? nån speciell inriktning som fanns där eller? för frisör finns ju i karlstad med.

Svar: Jag kom inte in i Karlstad, då dom hade ännu högre poäng än i Karlskoga :)
Linda Blom

Charlotte

Underbart! :)

Carin

Härligt att ni unnande er detta tillsammans! Så mycket värt!

tommy

fina bilder =)

Anna Holm

Åh vad mysigt :)