Kompisdejt och fajitasmys

I förmiddags tog vi vagnen ut i snöblasket och traskade runt höghusen för lite fajitasmys med Cornelis och Stella med mammor. Hur mysigt som helst och det blir såklart inte tyst en minut på varken barn eller mammor. Eller jo föresten! När ungarna fått mat så är det som att stänga av ljudet med en knapp, haha. POFF så blir det knäpptyst.
 
Härlig start på veckan tänkte jag skriva, men insåg återigen att det faktiskt är onsdag. Är helt vilsen efter julledigheten.
 
8
Linda Cathrine Liljemalm

Låter som en härlig dag! Ja det är inte helt lätt att komma in i vardagen igen efter jul och nyår :)

Frida

Så mysigt . Jag e också vilsen på dagarna :)

Emma L

Hej Linda!
Vi ska snart ha dop för våran son och jag kommer ihåg att erat såg så fint ut! Men jag hittade det inte.. Under vilken kategori ligger det? Och har du skrivit vart du har köpt saker också? 😊 Undrade över servetterna bl.a. med datum på..
Kram

Svar: Hej : ) Det stämmer! Du finner alla inlägg under kategorin "kalas och fest". http://lindablom.se/category/kalas-fest.html - Du kan även googla lindablom.se dop så kommer inläggen upp : )
Linda Blom

Longevity - en blogg om hälsa

Mysigt med lekdejt!

Svar: Alltid lika mysigt <3
Linda Blom

Johanna

Åh så mysigt. Jag och Alma ska iväg och träffa våra mamma och bebis vänner i morgon, det ska bli så kul. Än är ju bara våra små 5 månader så det är ju rätt så lugnt, men tänk sen när de börjar krypa och gå. Åh det ser jag fram, emot med skräckblandad förtjusning.

Svar: Ja : ) Det är ganska mycket ösigare nu än det var när dom var pyttisar, haha. Men sååå himla roligt : )
Linda Blom

Milla

Ja, jag har också helt tappat dagarna nu när pappan i familjen varit ledig med oss.
Letade också, precis som Emma, efter Selmas dop för någon dag sedan. Så fint du gjort det och jag fick massor av inspiration. Tack :)

Svar: Vad roligt!! : ) Stort tack! Det värmer verkligen i hjärtat! Tycker ju att det är så otroligt roligt att få dekorera och greja : )
Linda Blom

Martina - Mamma till Ella och Leo

Åh! Fina prinsessan. Dö fina kläder! Helt ljuvliga. Antar att dem bara finns i mindre storlekar.. Ella skulle annars varit så fin i dem 😍
Ha en fin helg! Kram

Svar: Hihi! Världens gosigaste mjukisar. Dom är från lilla Pomp de Lux-serien SS14, storlek 80. Vet inte om dom fanns till stor tjej kanske? Kolla deras köp och sälj-sajt på Facebook. Toppen är från Next :)
Linda Blom

Helena R

Härligt med kompisar :)