L ö r d a g

Hej vänner!
Lördagen lider mot sitt slut.. Jag och Selma mötte upp mamma/mormor på stan i förmiddags och tillbringade ett par timmar i butiker och med lite god mat. Har ni provat tacosoppa någon gång? Med creme fraiche och chips i? Vi åt det idag och det var sååå gott! Himla mysigt med en dag tillsammans också. Det har varit mycket sjukdomar sedan jul och vi har inte hunnit träffas nästan någonting under ledigheten. Så himla trist.. När man annars har möjlighet liksom.
 
Hur som haver.. Ett par timmar på stan med en hel massa shopping fick det bli. Inne på Lindex gick mormorn raka vägen fram till en klänning som hon föll pladask för. "Den vill jag köpa" sade hon och då fnissade jag lite att jag funderar på den till Selmas tvåårskalas. Letade även efter tvådelade pyjamaser men insåg ganska fort att utbudet är enormt dåligt på tvådelade sorter i storlek 80. Selma fick helt enkelt välja två stycken inne på H&M i storlek 92.. Hon lär försvinna i dom, men så får det vara. Det är inte så himla smidigt med hela pyjamaser med knäppning i grenen längre, hon vill ju gärna klä sig själv.
 
Nu sitter jag i sängen med datorn och skall förbereda lite jobb. Till veckan är jag igång med Formeli igen och det känns roligt som bara den, även om det har varit väldigt skönt och framförallt välbehövligt att få koppla av ett tag och inte ha de där leveranstiderna att hålla hårt på : )


 
23
Emma

Måste det vara just pyjamas då? Vanlig tunn långärmad tröja och tights funkar väl annars? :) Det kanske det finns fler av i storlek 80.

Svar: Nej! Klart det inte måste : ) Men det är betydligt roligare och mysigare med just pyjamaser tycker jag, hihi.
Linda Blom

Maria

fattar inte heller varför det ska vara så svårt att hitta tvådelade pyjamaser, även upp i 92. Så sjukt opraktiskt med "allt i ett" när barnen är över 12-18 månader..

Svar: Ja!! Alla nattlinnen m.m. börjar ju på 92 tyvärr.. Och då är det trist när man har barn som är mindre än medel och därmed får vänta ännu längre innan den storleken verkligen passar.. :/ Och som jag skrev ovan så är det ju mycket mysigare och roligare med "riktiga" pyjamaser än leggings och tröja som man kan ha som alternativ : )
Linda Blom

Emma - mamma till Linnea

Min Nea är en månad äldre än Selma och är väl typ lika liten. Vi börjar så smått nosa på strl 86 i tröjorr/klänningar men hon kan knappt ha 80 i midjan. Jag tycker tvärtemot dig, tycker helpyjamaser är supersmidigt :) har bara med dragkedja. Nea klarar att ta av sig de själv och ingenting som åker upp i ryggen osv. Dock tycker jag det är svårt att hitta pyjamaser i enkla strl, tycker mest det är dubbelstrl

Svar: Åh.. Tycker du? Selma plockar även av sig helpyjamaser med dragkedja (vi har en del sådana), så på det viset spelar det ingen roll. Men så smidigt vis blöjbyten att bara dra av byxorna istället för att knäppa och greja : )
Linda Blom

Terese

Hej!

Vill tipsa om nextdirect.com, om du inte redan vet om den :)
Själv älskar jag dessa kläder, snabb leverans också.
Tycker att kläderna jag beställt till min son ha varit toppen. Då han också är ganska liten i kroppen. tror faktiskt att dom som heter storlek 12-18 månader skulle passa din sötnos bra.

Ha de bäst!
Kramar
// Terese

Svar: Är storkund där redan : ) Älskar också Next! Men lite tunnt på just pyjamaser just nu, inväntar fler : )
Linda Blom

Jessica

Den klänningen är sååå fin! Men vilken storlek blev det? Jag har bara sett de i storlek 92 och uppåt... Tack för att du är en sån inspiration! Kram

Svar: Jag tog 92 och hoppas på att jag kan få den att funka om det blir den klänningen på födelsedagen. Har inte provat ännu :D
Linda Blom

Mirja

Och jag som tycker att det är så himla bra med hela pyjamasar. Men så tar vår lilla gärna av sig allt inkl blöja annars och det är ju inte så kul mitt i natten.
Har precis som du en liten tjej som ff har storlek 80 vid 21 månader. Tråkigt att utbudet av fina tröjor/tunikor är så litet tycker jag. Body är ju opraktiskt när de går.

Svar: Selma tar av sig även hela pyjamaser, så det spelar ingen roll vad för modell så sett :) Body däremot kan vi ha ibland (om jag hittat någon dom jag fastnat lite sätta för) annars föredrar vi tröjor där också :)
Linda Blom

Longevity - en blogg om hälsa

Söt klänning!

LindaViola - mamma till Svea!

Även om vår dotter bara är 9 mån så föredrar jag två delat just för att det är enklare att ta av och på. Hon verkar trivas bättre i det dessutom. Gekås har två delat och nattlinnen i mindre storlekar. Nu vet jag att ni har en bra vit dit, men ett litet tips bara ifall ni åker dit någon gång :)

Svar: Tack för det :) Skall se om vi åker dit framöver :D
Linda Blom

Anonym

Vi har köpt en två-delad pyjamas på Åhléns. Ekologisk och bra kvalité. Ett litet tips :-)

Svar: Ja!! Fick tips om den av en annan tjej :) såå fin!! Den skall spanas in :)
Linda Blom

maria

Så roligt att du kan ta med Selma på stan och gå ut och äta :) Hon verkar ha så lätt att ha med. Min tjej är 2 dgr yngre än Selma, omöjligt att ha med, hon sitter inte ens ner i vagnen mer än 15 minuter på väg till stan :( lite tråkigt att inte kunna göra utflykter :( Trevlig helg!

Svar: Åh.. Ja! Det är jätte jätte mysigt. När jag läser din kommentar så är hon nog ganska enkel att ha och göra med. Hon sitter ju såklart inte i vagnen hela tiden, utan går själv för det mesta. Ibland tar hon sig en liten tur, men hon håller sig runt mig/oss och tar ofta vår hand och går tillsammans med oss. Klart hon tittar och plockar med grejerna i hyllorna, men hon lyssnar ändå när vi säger att hon skall lägga tillbaka :) Så himla häftigt och underbart att barn är så olika <3
Linda Blom

Cathrinvirkar - Virkade barnleksaker och tillbehör!

Vilka fina bilder!

Li

Fina bilder! Undrar om du kan rekommendera 2 objektiv som är bra att ha o ligger under 1500 kr

Anonym

Ett tips om nattlinne. Har också en tjej som är mindre är medel. På Kappahl innan jul hade de nattlinne för 49kr, vitt med röda hjärtan. På vår lite mindre tjej (selmas storlek), satt 86/92 jättebra. Går strax över knänen så måste vara mindre storlekar. Vi har även köpt nattlinne på Lindex storlek 86/92, nu minns jag inte namnet, men en illustratör har gjort en kollektion. Rosa med giraff på är det iaf. Det är liiite i längsta laget, men snart så:)

tommy

har nog inte provat tacosoppa men man kanske bör göra det då =)

Ida Nilsson

Den klänningen är verkligen hur fin som helst! Kommer passa henne som handen i handsken :)

Amanda

Min tös drar stl 80 hon med och har 92 i pyjamas, lite stort men det funkar att sova och mysa i :)

Ella Labba

Har läst din blogg i ungefär 2 år och jag tycker den är fortfarande lika bra. Jag tycker du tar super fina bilder och jag blir väldigt inspirerad av dig! (själv är jag nybörjare på att fota:p) Läser din blogg varje dag, kram!

Svar: Det Glädjer mig att dy tycker om min blogg :) Tack!!
Linda Blom

Sandra

Kommer du att göra en recension av Super nitron? Är väldigt sugen på en sådan ni har, den är ju så fin i white leatherette, så det skulle vara kul att höra vad ni tycker!

Svar: Absolut :) det kommer!!
Linda Blom

Charlotte

Hon har växt så fort det senaste :)

Sandra

Åhh så lång hon blivit ! Lilla stumpan <3 Så otroligt söt :D

Carro

Next har ju sååå fina pyjamasar!!☺️ Dom är inte så jättestora i storlekar heller ju:)

Emelie

Åh suck, letar också fina tvådelade pyjamaser till Louise som ju inte heller är så stor. Vägrar sjukhusets skjortor till henne och hela pyjamaser går bort när hon är "uppkopplad" med droppet. Tipsa gärna om du hittar tvådelat i mindre storlekar någonstans! :-) ♥

Svar: Next har tvådelade, tyvärr är det ganska få sådana just nu.. Men jag funderar på bland annat den här: http://se.nextdirect.com/en/x553670s4#724462 - Den var söt tycker jag! Och ser mysig ut. Även om jag föredrar längre armar under vintern på vårt lilla troll som sparkar av sig täcket.

Åhlens har även en som jag skall kika närmare på i affär.. 86/92 som allt annat tyvärr.. Men kika går ju.. http://www.ahlens.se/barn/barn-92-152-cl/sovplagg-morgonrockar/a-pyjamas-id-a51b705d1b1442d996905ffa9ee0c4cf.html. Lilla vackra Louise.. Det är inte lätt att vara en pluttig tjej! Selma har inte ens passérat 10kg än.. 1 år och 9 månader. Vi skall iväg på tisdag för att väga och mäta iaf. Tror att hon har dragit iväg på längden och jag HOPPAS hon närmar sig 10kg nu : ) Stor varm kram till er!!
Linda Blom

Nicole

Vad gulligt hår hon har :)