O n s d a g

Silvertärna från IKEA som Sema valde för ett par veckor sedan, 19:-

Hej mitt i natten!
Hur är det med er? Någon nattråtta som är inne och läser? Här tänkte jag släcka ned kontoret och åka hemåt om en liten stund. Efter en väldigt intensiv dag med en helt crazy snart-tvååring åkte jag och jobbade redan runt 18. Jag blir helt full i skratt när jag tänker på dagen, Selma har varit helt speedad och varit precis överallt. Det kändes skönt att komma igång lite tidigare med jobbet också såhär dagen innan ordrarna går iväg härifrån. Delvis för att jag är lite trött efter dagen och visste att jag inte skulle orda sitta sitt 3 inatt. Det är sanslöst vilken hög med beställningar jag håller på att beta av och när det hela tiden droppar in ordrar under dagarna, så blir högen knappast mindre. Så otroligt roligt att många väljer att köpa mina små alster.

Igår var vi iväg till BVC (S är nu 81cm lång och väger 9,9kg) och sedan mötte vi upp Becca och Maja för lite lunch och ett par varv i affären med två sovande småttingar i en varsin vagn. Det var så himla roligt att se hur glad Selma blev av att träffa Maja, det blir ju så sällan nu om man jämför med när vi sågs flera gånger i veckan tidigare. Men så mysigt varje gång man styr ihop en liten dejt. Imorgon är det dags att träffa kompisar igen, då blir det sångstund. Det är faktiskt skönt att vara igång i vardagen igen : ) 
14
Josefin

Åh vilken söt tärna <3 finns det olika? =)

tommy

vilken fin =)

caroflinas.se / @inredningsdesign

Låter som att du haft en mysigt dag :)

Biggeros

Härligt att du får så många beställningar!!

fredrikkarlsson.blogg.se

Fint!

emma

Oj vad liten hon är för sin ålder, är det normalt för henne ?

Svar: Ja! Hon följer sin kurva så fint så :)
Linda Blom

Anna

men oj vilken skillnad det är på barnen, min son är 18 mån och 90 cm & 13 kg (!) redan. inte undra på att han växer ur alla kläder. nu är vi inne på strl 90 eller ja 92 då beroende på märke...

Svar: Selma har fortfarande 80 på det mesta : ) Tycker det är härligt att barn är så olika : )
Linda Blom

Pernilla

Hej! Min flicka är född i maj-13 hon väger ca 9.4kg.skönt för ryggen ;) dessutom är dom ganska lik varann också. Kul att läsa din blogg!!

Anonym

Min lilla tjej är nio månader o väger typ 7 kg, liten tjej också, men väldigt skönt i med att man bär så mycket. Tycker andras bebisar är klumpar ;)

Ida

Hej Linda! Du har otroligt bra smak :) Jag saknar Polly o Tyra, kan vi inte få se dem nåt? Sötaste små hundarna!! :)

Svar: Åh! Självklart! :) Jag lägger upp lite med dom på instagram, men klart jag kan dela med mig mer av dom här också :)
Linda Blom

Helena R

Så söt "docka" och självklart Selma också !

Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare

Vilken söt liten tärna!

E

Vilken fin blogg och söta kläder :-)

E

Vilken fin blogg och söta kläder :-)