S ö n d a g

Hej vänner!
Så var årets andra vecka slut.. Selma slog upp sina blå helt otroligt tidigt idag - halv 5. Det är vi inte vana vid längre (tänk att jag gick upp då när jag gick i gymnasiet och pendlade 14 mil/dag). Jag minns inte riktigt när hon vaknade så tidigt senast och faktiskt inte ville somna om. Det resulterade i att hon tog sin sovning redan klockan 10 (då brukar vi äta frukost annars, haha).
 
Efter sovningen rullade dagen på som vanligt och vi tog en sväng till IKEA och Bergvik hela familjen. Köttbulle-lunch på ikea och lite shopping i butikerna. Återigen har vi tagit upp ämnet BYTA SOFFA. Helt galet att vi aldrig får tummen ur och köper den där Ektorpen som vi pratar om i åratal nu. Kanske för att vi tycker så himla mycket om soffan vi har just nu, den är sååååå skön. Men.. Tar för mycket plats i vår lägenhet. Speciellt efter att vi fick tillökning och hennes behov av ytor liksom bara växer. Nåja, det funkar. Men det skulle vara så skönt med mer plats. Trots att vi förhoppningsvis har firat vår sista jul i denna lägenhet. Sedan är jag väldigt trött på svart soffa, när jag velat ha en vit eller ljust beige sedan vi köpte den. Huruvida det är praktiskt med barn får vi se, haha.
 
Det märks i mig att vi kommit in i ett nytt år.. Jag blir alltid så fixa-hemma-sugen då : )
7
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Vi skulle också behöva en ny soffa, mest för att den är så förstörd av katterna som jagat varandra över den, med klorna ute ;) Men den är ju så skön så vi får se hur vi gör :D

e

vad mysigt :)

tommy

vad mysigt =)

Victoria

Vi köpte en ljus soffa & de tipsade om ett meddel man skulle inpregnera soffan med med en gång innan användning. Sen om man spiller skulle man spraya på något lödde & sen torka bort. Vi har redan testat med choklad & inte en endaste fläck blev kvar.

Magdalena

Om ni vill ha en beige eller vit är ju just Ektorp ett riktigt bra val eftersom klädseln är avtagbar och tvättbar. :) Och om en vill går det ju att byta efter säsong tex.

P

Men åh vart kommer den söta koftan ifrån?? Så söt!!!

Dixi Wonderland

Gud vilka söta klänningar! Helt underbara :D