En tjejweekend i Halmstad

Maria, jag, Sandra, Erina, Hanna, Hannah och Melinda.
 
Det är söndag och jag är åter hemma i Karlstad igen. Jag sitter och försöker blogga om helgen jag har haft i Halmstad/Tylösand tillsammans med tjejerna ovan, men det går inte. Inte alls faktiskt. Den har varit för bra, så jag behöver låta allting sjunka in, innan jag sammanfattar och samlar ihop bilder till ett större inlägg. Så glad och tacksam, fylld av energi och kärlek. Det här är en av de absolut bästa möjligheterna med sociala medier - vägar som aldrig annars skulle ha korsats.
8
jasmine

Hej! Jag jobbar som fristående hudvårdskonsult och säljer Mary Kay produkter. Skicka ett sms till mig om du vill veta mer: 070-5930576
Hoppas att vi hörs, kram kram:)

Anonym

Ser på Insta att inte ens när du är iväg med vänner kan du släppa din mammaroll. Och hej vad busigt de är att vi killar på magar på killar efter ngn drink i kroppen. Bara pinsamt. Men vi måste tagga med att vi är MAMMOR ute på vift. Så fånigt. Ni är ju unga! Förlåt men den dagen S flyttar hemifrån kommer du inte veta vem du är om du inte är ngt mer än en mamma. Förlora inte dig själv och sånt du gillar som inte har med mamma-rollen att göra.

Sarah

Mysigt me tjejweekend :)

Alexandra

Du anonym: dina kommentarer börjar bli såååå tröttsamma. Gäsp! Så jäkla avundsjuk hahaha

Bintu Malm Fraser

Åh så roligt! Ni ser ut att ha varit ett härligt gäng :-)

ERINA - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer och Wilma

Försöker också sammanfatta helgen men den har varit för bra så känns inte som det går att få ner hur sjukt bra vi haft det så mitt inlägg får också ligga på hyllen en stund. Ullared fynden får komma upp först 😁

Em

Snälla anonym om Lindas blogg irriterar dig så att du måste sprida en massa negativ skit, snälla surfa vidare till en blogg som passar dig och som ger dig något positivt! Så vi andra som gillar o blir positiva av lindas blogg kan få slippa din negativa energi!

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Ni verkar ha haft så himla kul!! :) är avis!

Svar: Åh! Det har vi verkligen! <3
Linda Blom