F r e d a g

Klänning - Zunstar | Leggins - Next | Kofta - POMPdeLUX | Sandaler - Kavat.
 
Hej vänner!
Jag sitter i soffan, framför fläkten, med laptopen i knät en stund. Selma sover.. Vi gjorde en massa ärenden på förmiddagen, så det var skönt att sätta sig och bara ta det lite lugnt efter maten. Herregud vilken värme det är, man orkar ju inte göra någon nytta nästan.
 
När J kommer hem från jobbet sedan så kan vi utropa seeemeeeesteeeeer!!! Så jäkla härligt att ha honom hemma om dagarna och Selma är jordens lyckligaste dom dagar vi vaknar tillsammans allihop och pappa också är hemma. "Pappa jobba hela gagen" säger hon på veckorna. Lilla gosan. Jag själv kommer ju inte ha samma semester som honom såklart, tvärtom kommer jag att jobba mer i sommar. Men det innebär en hela annan frihet för oss som familj och jag skall se till att ta iaf 2 veckor helt fri från kraven med både butik och formeli. Bara vara och göra det vi själva vill. Semestra helt enkelt.
 
Har ni några planer?
Vi kommer i alla fall åka till Småland. Men kanske Liseberg, Skara sommarland, Kolmården eller liknande också? Vi får se : )
20
Emm

Vi var på Kolmården häromdagen och våra tjejer, 2 och 4 år älskade det. Bamse såklart men linbanan var också en hit liksom tigrarna, elefanterna och aporna. Nästa vecka blir det Astrid Lindgrens värld med våra Pippigalningar :)

Anonym

Vi är på Kolmården nu och vår dotter på lite drygt två år älskar det. Vi bor över vildmarks hotellet. Kan verkligen rekommendera det.

Amanda

Hej Linda! Har följt dig och din familjs vardag i flera år, älskar att ta del av allt ni hittar på! I september ska jag ut och resa i ett år, närmare bestämt till USA som Au Pair, ska ta hand om fyra barn. Jag är sugen på att köpa mig en mindre kamera än den jag har och kollade lite på din kamerakategori och såg att du hade en Sony A5000, nu när du har känt, klämt och säkert fotat lite mer med den, hur tycker du att den är då? Skulle du inte kunna skriva ner lite hur både du och Jimmy tycker att den är, jag är inte speciellt duktig på foto, men du skrev att även Jimmy tyckte den var lätthanterlig, vilket jag tyckte lätt toppen. Ha det fint, ta hand om er, kram Amanda från Varberg! <3

yasmine mamma till dennis och angelina

så söt

Hanna Karlsson

För oss blir det dagsutflykter. Kanske att vi sticker till Gotland en sväng också men det är inget bestämt än.

Anonym

Följ min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se :)

Malin

Astrid Lindgrens varld eller kanske Legoland om ni orkar aka lite langre ar ju ocksa alternativ kanske. Jag ska till New York senare i sommar annars ska jag bara flytta och jobba.

Svar: Ja vi hade tänkt Astrid Lindgrens värld faktiskt, men tror vi sparar det till nästa år istället :D
Linda Blom

Sandra

Vad skönt med semester hela familjen ! På måndag kommer min älskade hit o stannar i 2 veckor (första gången vi träffas) så jag har huvet fullt med roliga saker vi ska göra tillsammans :D Bla ska vi roadtrippa ner till Kiviks marknad (den enorma!), åka ner till sjön o bada o picknicka i diverse parker.. Små dagsutflykter o bara umgås :) Såg dom öppnar ett kattcafé i Malmö nu på tisdag så är sjukt sugen på att åka dit också då vi båda är kattokiga ! Sjukt excited :D

Svar: Åh, första gången ni träffas? : ) Era planer låter hur mysiga som helst : )
Linda Blom

Kvartettmamman

Här blir det dagsturer eftersom jag inte alls har semester. Denna veckan blev det Ystad djurpark, tropikariet i Helsingborg och Hörby marknad. Nästa vecka skall vi till Bon bon land i Danmark eller upp till Åhus. Trevlig helg på dig.

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Vackraste lilla tjejen!

Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

skönt att ni får lite tid till hela familjen :) här blir det bara tapetsering och inredning av bebisrummet så det blir klart till oktober när bebisen kommer :)

Emma

Vi planerar oxå ett besök till bamses värld och så har vi redan gjort Skansen och Gröna Lund. Lite tips finns på bloggen.

Emma

Vi planerar oxå ett besök till bamses värld och så har vi redan gjort Skansen och Gröna Lund. Lite tips finns på bloggen.

Anonym

Följ min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se :)

Sandra

Vi ska till Ystad och bada och gå på djurpark sen blir det Kolmården också. Annars är det småutflykter, bada, tura Helsingborg-Helsingör. :)

Junitjej

Ha en skön semester med Jimmy!

Sandra

Jaa distansförhållande, han bor i Finland, vi har varit tillsammans i 1,5 år o först nu får vi chansen att träffas :D Finns ju inget bättre än att spendera tid med de man älskar ! <3

Svar: Men åh! Hur har ni "träffats" då? : ) Via nätet? : )
Linda Blom

Sandra

Jaa precis, via ett MMORPG vi båda spelar ! Vi kom att börja prata o vi har väldigt mkt gemensamt o det bara var helt så rätt liksom ! Visade sig att vi hade en gemensam vän också hehe :) 10 dagar efter att vi började prata så var vi officiellt ett par :D När man vet så vet man liksom <3

Svar: Men så fantastiskt! Då måste du vara sååå pirrig nu :D
Linda Blom

Sandra

Hihi jaaa det är fjärilar till tusen här ! ^^ Kommer typ dö när jag står där imorn på flygplatsen o väntar på att han ska dyka upp i ankomsthallen !! :D

Amanda

Ni är så välkomna såååååå!!! :D <3

Svar: Längtar!!! :)
Linda Blom