L ö r d a g

Hej vänner!
Vilken dag.. Jag är helt matt i huvudet, glad och lycklig, men ack så trött.
 
Jimmy och Selma sov ju borta inatt, så jag fick sova tills jag vaknade själv, utan klocka och utan små tassande fötter. Det var skönt, men tänk så man längtar efter bara en liten stund. Jag höll på att bli tokig där sista timmarna innan dom kom hem.. 
 
I eftermiddags åkte vi på födelsedagskalas för Ellie som redan har fyllt 1 år. Jag förstår inte.. Det känns som att det var nyss vi fick veta att Leo och Milo skulle få en lillasyster. Hur mysigt som helst har vi haft i alla fall och Becky hade ställt till med sockerfritt kalas så alla barn kunde äta allt som serverades. Stannade sedan för grillning tillsammans med ett stort, härligt gäng och en himla massa småttingar. Åkte hem när det blev dags för vår tröttis att krypa till kojs, hon var sååå trött där på slutet.
 
När vi kom hem var det bara att byta till pyjamas, sedan gick S och lade sig själv i sin säng, ropade att hon ville ha en flaska vatten och sade "natti natti mamma". Jag gick ut och stängde dörren sedan sov hon. Inte ens en bok ville hon höra idag. Älskade älskade lilla tjej. Varje dag älskar jag dig till oändligheten.
13
Anonym

Vad var de som hände mellan dig och Janni egentligen? Dem var ju där på kalas igår med Emma.

Sofia Nilsen

Gosh få fin bild, blev absolut lite varm i hjärtat av att se den. Barn är verkligen det bästa motivet :)

Emm

Vår stora tjej är snart 5 år och har (tyvärr) snart vuxit ur sin bakåtvända stol. Kan inte du skriva lite om vad man ska tänka på när man väljer framåtvänd bältesstol? Det finns så himla många olika.

Svar: Läs dessa inlägg : )http://lindablom.se/2015/may/nar-barnet-behover-vandas-framat-2.html

http://lindablom.se/2015/may/detta-visste-ni-kanske-inte-om-balteskuddar-2.html
Linda Blom

Sanna Eriksson

Så mysigt! :D

Josefine

Så fin bild!

ISA

måste varit skönt att få sova ut för en gångs skull :) sött att du längtar direkt ändå, hihi!

Anonym

idag fyller jag 25 år! Skulle bli väldigt glad om jag kunde fått ett grattis på mitt senaste blogginlägg. Plus har jag lagt upp väldigt fina och vackra bilder :) http://misselizabeth.blogg.se

corneliaeriksson.blogg.se

Men så mysigt det låter med grillningen och allting! :)

Juliah of Sweden

Gud vad mysigt!

hanna

Jättefin är du! (:

OMG!! LÄS DE HÄR MED!!!!! :D Så skönt!

Dede nobbade modellen Nath!!! :D Så himla bra gjort :D

Han kallas den VACKRASTE killen i bloggvärlden - och kan inte ens vara offentlig för att alla tjejer kom på hans fotbollsmatcher!

http://dedeprivat.blogg.se/
http://dedeprivat.blogg.se/

Anna

Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

Svar: Skulle väl snarare säga att det oftare är tvärtom? :) Att man tränar som en tok, men inte tänker sig för vad man stoppar i sig? :)
Linda Blom

Anonym

Gullefjun!! Tror Selma kan tjäna grova pengar genom att hålla natti natti skola för småbarn. Jag skulle inte tacka nej åt ett natti natti sådär på eget bevåg! Härligt att slippa utdragen nattning. Men så sitter man ju alltid där sen å saknar det lilla yrvädret samma sekund som han somnat. Haha

www.louiseomalltochinget.blogg.se