Namngivningspresent


Tavla som jag gjort finns på Formeli,(foton censurerade), små inneskor från Bobux, älskar dom så jag har iförskaffat till både Selma och två vänners småttingar i olika figurer och färger. Och en ljuvlig molnkudde från Tinyroom.
 
Hej på er!
Kikar in en snabbis mellan värme och stress. Igår var vi iväg på världens mysigaste namngivning för min vän Linas lilla prins. Jag är ju en sådan som älskar dop och har faktiskt aldrig närvarat vid en namngivning förut, men det var hur mysigt som helst. Huvudpersonen strålade likt solen fram tills han däckade och sedan sov bort nästan hela firandet, hihi.
 
Idag vankas det ettårskalas istället, så jag håller på och färdigställer presenterna till Leon också. (Honom fixade jag en tårta till igår och att greja med marsipan och sugarpaste i denna värmen är verkligen ingen enkel match). Åh.. Jag tycker att det är så himla roligt med presenter till just små barn. Ju äldre dom blir desto svårare blir det.. Men just småttingar och presenter till dop, namngivning, ettårspresenter och babyshowers är bland det roligaste jag vet att sätta ihop : ) 
2
Malin

Ah kudden var ju superfin! Det ar nastan sa jag vill kopa en till mig sjalv haha!

Fru Boholm

Vad fint :)