O n s d a g

Lilla älskling idag, topp från Next och leggings från Gekås, Ullared.
 
Hej vänner!
Åh.. Idag gjorde jag min fjärde arbetsdag i följd i butiken (dock idag i MittiCity) och det var så sanslöst skönt när vi stängde strax efter 19 idag. Nu är jag nämligen helt ledig ett par dagar innan jag hoppas på jobb på söndag också. Semester från formeli har därmed inte inneburit semester för mig, hihi.
 
Idag började jag dock senare än tidigare dagar då jag haft butiken själv söndag, måndag och tisdag. Så idag hann jag umgås med lillhjärtat hela dagen. Så välbehövligt och mysigt. Hon har, sedan vi bytte till juniorsida på sängen, börjat vakna och komma upp omänskligt tidigt, så vi får se om det är vår nya vardag eller en tillfällighet. Det är stor skillnad på att vakna 5 och vakna 9, haha.
 
Vad har ni gjort idag då? 
Höll på att glömma! Men ni måste såklart spana på tävlingsinlägget med Besafe-stolen. (@LindaBlom på instagram) - För nuuu är minsann tävlingen avslutad och vinnaren publicerad.
12
Anonym

Å, vår lillkis gjorde precis detsamma när vi bytte till juniorsäng! En liten chock för oss om man säger så😛 Han vande sig tillslut och sover som innan igen! Det gör säkert ert guldkorn också☺️ De måste ju få utnyttja sin nyvunna frihet. Hihi😃

Madde

Sedan vi byte till stor säng åt våran dotter har hon också börjat gå upp tidigare. Hon sov till 8.30 men nu vaknar hon 6 :-( Hoppas verkligen att både din och min dotter börjar sova lite längre snart :-)

Ha en fortsatt fin sommar :-)

Sarah

Hej Linda! Vanligtvis skulle jag inte besvära dig med hårfrågor, men jag har googlat massor och inte hittat svar. Jag nämnde i en kommentar häromdagen att jag ville färga mitt ljusa hår något mörkare (mörkblont/ljusbrunt). Tanken är att jag skulle gå till min vanliga frisör, men salongen har fullbokat hela sommaren. Så här är scenariot; min naturliga färg är mörkblond, lite råttfärgad. Jag har blekt det ett par år, men i vintras färgare jag det lite mörkare blont och då lade min frisör en färg med röda pigment (därför jag aldrig hade vågat göra det själv, nej tack till gröna skiftningar). Men NU funderar jag på om jag vågar tona ännu mörkare själv. Min undran är helt enkelt om mitt hår har tillräckligt mycket röda pigment den här gången, efter vad min frisör fixade? Eller är det fortfarande helt hopplöst att göra det själv? Har skrivit en hel roman och ska sluta, men hade uppskattat svar sååå mycket. Kram!

Svar: Hejsan! Jag skulle gissa på att du har lite varma pigment kvar i håret och därmed skulle det mycket väl kunna räcka, men det är svårt för mig att säga utan att se ditt hår : ) Tycker helt klart att du skall gå till en annan salong isf, istället för att göra det själv. Alternativt gå till en salong och få hjälp att välja en hemmatoning : )
Linda Blom

N

Åh söta bilder!

JUNITJEJ

Så lik Selma är dig!

Linnea

Var med och tävla om en valfri känsloskål från cuteness.se
Det bästa av allt? Ni behöver inte ens dela eller göra ett eget inlägg om att ni är med och tävlar.
http://linneajosefin.se/2015/juli/tavling-i-samband-med-cuteness.html#comments

Sandra

Vilken fin topp ! <3
Igår hjälpte jag brorsan att packa ihop o flytta ut sina saker från min lägenhet o in i hans nya boende i en annan stad + tur till IKEA.. Idag ommöblering av vardagsrum o sovrum - vilken workout !

tinabanck.blogg.se

Så himla söt er dotter är. :) Hoppas hon sover längre snart. Min son har aldrig sovit längre än till klockan 5, men det kanske vänder för honom .. när han blir tonåring .. haha!

Paulina Blad

Ååh är så kär i din fina blogg! Älskar att gå in här :) kram

David

Härlig blogg! Blir positiv! Tack

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Finaste tjejen! :)

Svar: Tack fina du! : )
Linda Blom

Malin Wederberg

Så fina kläder :)