O n s d a g

Den ergonominska arbetsställningen såatt säga, haha. Jag är som ett litet barn när det kommer till att sitta på diverse stolar, armar och ben överallt.
 
Hej vänner!
Allt väl med er denna onsdag? Selma sover och jag sitter och jobbar med företaget. Tanken var att vi skulle ha varit till Kolmården idag, men jag är så sliten efter intensiva jobbandet samt att jag har massor jag behöver få klart innan helgen, så vi kanske tar det nästa vecka istället. Då tänkte jag vara helt ledig från Formeli.
 
Jag somnade sittandes vid datorn inatt, märkligt det där hur min kropp slappnar av på ett annat sätt att den tillåter sig somna när jag vet att J är ledig. Det händer aldrig när jag vet att han skall till jobbet dagen efter. Selma däremot hade varit pigg som en mört inatt och var vaken mellan 3-6. Jimmy inte fullt lika kaxig idag, haha.
 
Allt väl med er? : )
 
13
Alexandra

Blir skönt för dig när Selma kan vara på förskolan 15 tim i veckan så du inte behöver jobba så knepiga tider. För var rädd om dig så du inte bränner ut dig.

ISA

haha vad olika vi är, sitter stel som en pinne vid datorn ;P

Karin

Haha, jag sitter också med armar och ben lite varstans. :D Vi kommer hålla oss viga och mjuka länge. ;)

JUNITJEJ

Ha, ha! Jag trodde faktiskt inte att det var du på bilden först, utan ett barn.

Jennifer

Jag är super trött ja! Vad roligt med Kolmården 😊 Vi ska dit är tanken första helgen i aug. Ska bli mysigt! Hoppas på OK väder iaf! Kram och du gör helt rätt i å ta hel ledigt!

rebecca

Nu gör ju alla som de själv vill, men om jag får ge dig ett råd så är det att inte åka till ställen som stänger in djur på alldeles för små ytor för att människor ska ha något coolt att titta på. De gör mer ont än gott tyvärr.

Ann-Sofie

Håller med Alexandra. Var rädd om dig. Och när du är ledig, se till att vila/njuta/mysa med familjen och samla nya krafter. .:)

Jenny Nilsson

Var glada att ni inte åkte till Kolmården idag! Var tydligen parkeringskaos där idag igen! :/
Har nyligen flyttat från Norrköping, och läser fortfarande nyheterna därifrån, haha! :)

Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man

Hahaha vilken härligt sitt ställning :-D

Anonym

Senaste inläggen du skrivit så skriver du hur trött du är av allt jobb osv. Har du ingen semester från jobben? Kansle ta en paus från formell några veckor. Så du kan vila ut. Sköt om dig kram!!

Svar: Alltså.. Saken är den att det inte går att ta semester flera veckor från ett eget företag. Inte för mig iaf som sköter allting helt själv. Jag vet att det kommer bli ett helskotta när jag kommer tillbaka och skall komma ikapp sedan :) men en vecka eller två tänkte jag försöka ta ledigt iaf :)
Linda Blom

Rebecca

Hittade en supergullig picknickväska till maileg kaninerna som Selma har!! :D Så gulligt!!

http://webshop.lantlivinredning.se/maileg-picknickvaska/1441-0

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Duktiga du! :)

Svar: Tack <3
Linda Blom

Malin Wederberg

Ibland är de knasiga ställningarna de bästa. Mycket sittande i mitt jobb så jag har lärt mig att variation är det bästa!