Recension: Minipizzor från Dr. Oetker

För lite mer än en vecka sedan fick jag möjligheten att prova Dr. Oetkers nyhet Ristorante Piccolissima - små minipizzor i två olika smaker, Prosciutto och Pepperoni. Jag passade på att ta med dom hem till mina föräldrar när jag skulle jobba och slängde ihop en sallad med gurka, paprika, tomat, rödlök, fetaost m.m. Dessutom en creme fraiche-blandning med pressad vitlök och pizzakrydda. Det var sååå himla gott och jag gillar det där med plockmat också, kunna äta med händerna.
 
Pizzorna tillagas enkelt i ugnen i ca. 9 minuter. Riktigt spröda och smakrika, gillade även att det var ordentligt med ost på pizzorna. Prosciutto (alltså med skinka) blev helt klart min och mammas favorit, medans min pappa istället föredrog pepperoni (salami). Salamin var aningens mer kryddstark än prosciutton, så det där är ju en smaksak. Hur som helst var båda riktigt goda och helt klart någonting jag kommer att köpa fler gånger. Att kombinera de båda på plockbordet, till förrätten eller kvällsmyset är ju det ultimata.
 
Glöm inte att ni kan tävla om en värdecheck på 250:- HÄR.
Inlägget publicerad i samarbete med Dr. Oetker.
 
2
Anonym

Såg goda ut! Vill bara säga att pepperoni står för att det är korv på ;)

ɑ n n i k ɑ

Super mumsigt :D