S ö n d a g

Hej på er!
Jag kan vara den tråkigaste människan som går i ett par skor just nu. Så otroligt oinspirerande känner jag mig och har inte speciellt mycket roligt att komma med. Jobbade bokstavligt talat skiten ur mig förra veckan, för att få undan så mycket som möjligt inför nästa veckas FORMELI-semester. Helt ledig är jag inte nästa vecka, för jag jobbar tre heldagar på Headspot, men jag kan komma i säng tidigare om kvällarna i alla fall.
 
Konstigt nog känner mig mig tröttare än på länge idag, trots att jag sovit fler timmar än jag brukar. Men det är väl troligtvis därför. När kroppen går på högvarv så är den väl van det på något vis och kan väl inte ställa om direkt.
 
Igår när jag kom hem hade J bytt ut till en juniorsida på Selmas säng. Hon har ju sovit som en prinsessa under väldigt lång tid och därav har jag responerat att det är dumt att byta. Oavsett om hon är över 2 år så har läggningarna gått på 5-10 sekunder och hon har sovit hela natten till runt 9. Ett tecken på trygghet liksom. Men igår var det alltså dags och jag fick se mig besegrad. Det gick faktiskt över förväntan så nu får vi se hur det löper vidare. Hur mysigt som helst när hon kom tassande in till oss imorse, även om klockan inte ens var sju. Hihi.
 
Nä, back to work! Står, som synes på bilden ovan, i butiken idag : )
7
Alexandra

Men varför för är du inte helt ledig? Tycker det låter på dig att du skulle behöva det...

Svar: Det är semestertider på jobbet och brist på personal. Inte bara att ta ledigt när jag är den enda som kan :)
Linda Blom

Alexandra

Du får inte tacka nej till att hoppa in ? Hoppas du snart har en helt ledig vecka istället då...för du känns så stressad=(

Svar: Jag har ju valt den här vardagen :) är absolut inte stressad! Trött i kroppen och huvudet ibland såklart, men absolut inte stressad :)
Linda Blom

Anonym

Vilken lyx! Vår dotter somnar själv men det tar minst 30 min

Svar: Blir annorlunda nu när vi bytt till juniorsidan på spjälsängen :)
Linda Blom

Junitjej

Hoppas du snart kan vila! Kanske en heldag på spa vore någonting för dig.

Joysan

Du är absolut inte oinspirerande, tvärtom! Koftan är supersnygg, köpt var? :) var rädd om dig och jobba inte tills du stupar! 🌸

Svar: Tack snälla : ) Den är från VILA! En riktig favorit! : )
Linda Blom

Malin

Varför kopplar man alltid barns sömn till trygghet, dvs barn som sover bra är mer trygga? Det gör lite ont i hjärtat då vi brottats med sömnproblematik i sex års tid...

Svar: Det är absolut inte så jag beskriver det, det är en slutsats du drar själv. Läs texten igen skall du se. Jag skrev att eftersom att hon sovit så bra i sin säng, så uppfattar jag det som att hon är väldigt trygg i den, som den varit..
Linda Blom

wildvuxen.blogg.se

Samma hände mig, det tog mig 5 dagars ledighet innan energin kom tillbaka, jag behövde vila