Semester i Småland

I veckan packade jag, Selma och mina föräldrar in oss i bilen och begav oss mot Huskvarna i Småland. Vi har nära vänner till familjen där. Jag vet inte hur många gånger vi åkt till Gränna tillsammans, besökt Franssons, ätit polkagrisar och tillbringat dygnt tillsammans som har gått i raketfart. I år var det Selmas allra första gång och det känns så speciellt att uppleva varma barndomsminnen som vuxen, mamma och tillsammans med sitt barn. Hon tyckte det var enromt spännande att titta på när polkagrisarna tillverkades och fick givetvis välja en alldeles egen efteråt. 
 

Efteråt åkte vi upp på Grännaberget för att ta oss en räkmacka i Kaffestugan, otroligt god och utsikten där uppe på berget är så otroligt fin. Man ser färjorna som åker fram och tillbaka till Visingsö, den idylliska miljön och oavsett om regnet föll från skyn så rörde det mig inte i ryggen, det var snarare mysigt att sitta där inne tillsammans.
 
Selma och två av våra älskade smålänningar <3 Innan vi åkte hem på torsdagen besökte vi Jessicas jobb i Jönköping och tog oss en fika, även det i duggregn som inte rörde mig i ryggen. Ärligt talat så har jag inte mått alls dåligt av att sommaren varit såhär grå -tvärtom - jag tycker snarare att det är mysigt. Och dagarna i Småland går helt klart till sommarens varmaste dagar, oavsett väder.
 
 
 
Kommentera eller gilla (hjärtat) mina inlägg om du uppskattar dom : )
13
Caroline

Faktiskt riktigt roligt; jag är i Karlstad och tjatar på mannen att "tänk om vi ser bloggerskan linda", så är du i min hemort Jönköping!!!

Svar: Hahaha! Men är det sant!? Har vi skiftat stad med varandra? :D
Linda Blom

norralivet.blogg.se

Jag håller med dig, denna sommaren har varit en sommar som jag inte alls har mått dålig av. Älskar regn och även om det har varit mycket av det så har vi iaf haft lite sol ☺️

norralivet.blogg.se

Jag håller med dig, denna sommaren har varit en sommar som jag inte alls har mått dålig av. Älskar regn och även om det har varit mycket av det så har vi iaf haft lite sol ☺️

Anonym

Följ gärna min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se. Drömmer om att bli fotograf. Jag lägger upp väldigt vackra bilder och kommer med bra inlägg. Nu har jag ett inlägg hur man färgar ifrån mörkt hår till rött och ett inlägg där man kan ställa frågor till mig om viktnedgång

Ann-Sofie

Så härliga bilder. Och Selmas ögon, så härligt nyfikna på polkagrisbilden.

Malin Wederberg

Fina bilder! :)

JUNITJEJ

Vilken mysig resa!!

Denise - Nybliven 2barnsmamma!

Vilka härliga bilder

Fröken

Vilka härliga bilder och jag bara älskar skorna som lilltösen har på sig. Det får mig nämligen att minnas tillbaka till min egen barndom då jag hade liknande skor fast vita... :-)

Anonym

Var inte Jimmy med?

Svar: Nej :)
Linda Blom

Sara

Heter hon som håller i Selma Amanda?
Jag är från Huskvarna, men bor i Jönköping med min sambo. Och har mormor&morfar på Visingsö :) Förresten, så finns det bästa hockeylaget här. HV71 ;)

Svar: Stämmer :) det är Amanda <3
Linda Blom

Hanna

måste säga att din dotters ögon är helt otroligt vackra! magiska!! åhhhhhh <3

Kim

Ser ut som ni hade det supermysigt här nere i Småland.
Visst är Gränna fantastiskt, har bott här i 5 år nu och trivs mer och mer för varje år som går