Silk´n FaceTite

"Tänk om du kunde spola tillbaka tiden till dagarna då din hud hade färre rynkor och mer lyster? Även om Silk´n FaceTite inte kan resa i tiden, så kan den hjälpa dig att reducera mängden synliga rynkor, strama upp huden och ge ny lyster som står emot tidens tand." - Så lyder Elgigantens beskrivning på produkten jag fått hemskickat. Silk´n FaceTite ger huden en en helt ny lyster och slätar ut, samt stramar upp äldre hy. Det är möjligt tack vare HT-teknologi, Bi-Polar RF-energi, LED-belysning och infraröd värmeenergi vilket alltså innebär att huden reparerar sig själv från insidan.
 
Det blir min kära mamma som jag kommer använda som testperson och jag kommer givetvis återkomma med både resultat och en guide om hur man går tillväga. Älskar att den kom med tydliga beskrivningar och i en snygg väska. Mycket roligare då. Vill du veta mer redan nu rekomenderar jag dig att klicka in på Elgigantens hemsida och läsa om Silk´n FaceTite.
 
Inlägget publicerat i samarbete med Elgiganten.
2
Alexandra

Känner du dig inte köpt med alla dessa köpta inlägg? T.ex. inlägget med hemmahårfärg som du provade fick du väl 50 tusen för att göra? Strider inte hemmahårfärg mot dina principer som frisör..? Litar inte på någon av dessa inlägg... Allt handlar inte om att tjäna pengar.

Svar: Bläddra förbi inläggen där jag tydligt skriver att det är ett samarbete om du inte litar på dom eller blir provocerad över att jag får betalt. Nej, jag har aldrig tjänat några 50.000:- på ett inlägg och om du läste frisörinläggen så skrev jag exakt som det var med både mina förväntningar, arbetet och resultatet. Bloggen är ett av mina jobb, givetvis handlar det då delvis om att tjäna pengar, men när det kommer till antal inlägg av dom jag skriver så är dom sponsrade inläggen enormt få : ) Känner du dig köpt när du går till ditt jobb, utför dina sysslor och får betalt? : )
Linda Blom

Sandra

Spännande ! Ser fram emot recension på denna ! Tänker givetvis på min egen lilla mamma :P