T i s d a g

Bilder från jobbet både igår och idag. Toppar från H&M, kofta och byxor från VILA.
 
Hej vänner! 
Puh! Ikväll är jag sliten.. Inte nog med den härliga, men intensiva helgen jag hade, vi kom ju hem sent på natten. Men jag har jobbat en del också. Företaget i söndags, butiken 10-19 igår varpå jag var hem, snosade på Selma för att sedan åka till kontoret. Likaså idag, jobb 10-19.. Snosat på Selma en halvtimme innan hon gick och lade sig och jag åkte direkt till kontoret. Det skall blir förbaskat skönt med mysmorgon och långfrukost med familjen imorgon kan jag tala om.
 
Det är inte så att jag får dåligt samvete, för hon har det hur bra som helst med sin pappa. Men jag saknar henne så jag blir tokig. Lilla älskade mini människa.. Det är tur att inte alla veckor ser ut såhär.
 
Nåja, sitter på kontoret som sagt och har precis fått i mig sen middag. Tänkte kika in här och säga hej innan jag dyker ned i FORMELI's värld igen. Hur mår ni där ute? Allt väl med er? Jobbar ni precis som jag eller semestrar ni? : )
7
Nicole

Åh vad mysigt ni får ha imorgon! <3 jag jobbar hela sommaren utan semester. Trivs bra så det är ok men ibland blir det mycket. Man får ta vara på det lilla och göra dagsutflykter :) kram

Lisa D

Du är duktig du :) jag har semester, andra dagen idag och det känns knasigt att veta att jag ska vara helt ledig i FYRA veckor, men som vanligt har vi planerat in alldeles för mycket 😝 i februari fyllde jag år och en av mina presenter var att jag skulle få välja en namntavla till sonens rum från formeli, men det finns för många fina tavlor (och färgkombinationer) så min beslutsångest gör mig galen! Jag vet helt enkelt inte vilken jag ska välja för alla är så fina 😍

Svar: Men vad glad jag blir att höra det!! : ) Ser fram emot din beställning när du väl bestämt dig : )
Linda Blom

Lina Sjölin

Här e allt bra! Semester i 4 veckor till men e besviken på de urusla vädret här i Västerås! Men snart firar jag och mannen 1 år som gifta så håller på att gotta mej i alla bilder från bröllopet och planerar en mysig dag att fira den 27:e juli. Vi gifte oss visserligen den 26:e men vi har barnvakt på måndagen så då får vi ha en trevlig dag tillsammans:)

Ingunn

Her er det ferie nå mens jeg går med stor mage og venter på lillesøster i august. Styrer og ordner og bygger rede, så det er nok å holde på med. Ønsker litt bedre vær, men det får man jo ikke gjort noe med. Koser meg sammen med sønnen min på 2,5 år og nyter alenetid med han. Er innom bloggen og IG din hver dag. Du er herlig!

Svar: Åh vad mysigt med en lillasyster : ) Stort grattis! Måste vara spännande nu!
Linda Blom

Jennifer

Här är det jobb som gäller, hela sommaren lång, men på torsdag har jag en ledig dag och vädret ser lovande ut så då ska jag ta till bara på den svenska sommaren.
Pluggar heltid på terminerna och sen jobb på sommaren (även helg och kväll) ändå är det en rätt härlig och fri livsstil så här innan man stadgar sig helt!
Ha en härlig morgon, imorgon och fånga de små ögonblicken!

Hanna Karlsson

Jag har semester. Är inne på första veckan nu och ska ha tre veckor till. Så härligt. Idag drar vi till öland över dagen för att springa lopp. Det blev lite hastigt bestämt igår. Kul att kunna vara lite impulsiv. :-)

a

2:a vecka nu av 4.Njuter, hela familjen hemma o tar dagarna som det kommer, så härligt!