T o r s d a g

Med mormor och farmor i  varsin hand <3
 
Hej vänner!
Pust.. Jag gjorde ett inlägg om lite tankar igår, men eftersom att människor inte vet vart gränsen går så plockade jag bort det, jag orkar inte med en massa påhopp eller spekulationer om någonting som inte ens var grejen. Jag vill poängtera att jag aldrig någonsin skulle sjunka så lågt att jag pikar människor, oavsett vem, i mina inlägg. Jag trodde att jag gjort det ganska tydligt under mina år som bloggare. 
 
Hur som helst! Idag har vi faktiskt mest varit hemma jag och Selma. På eftermiddagen åkte jag iväg för att jobba i butiken och nu har jag satt mig på mitt kontor för att tillbringa resten av kvällen och ett par timmar in på natten. Jag tog en ledig dag igår, då jag fick iväg alla leveranser både i måndags och i onsdags. Jimmy skrivade ihop en fantastisk hushylla till Selma som vi beställde förra veckan. Så idag passade jag på att börja rensa och greja i Selmas rum. Hon blev överlycklig när hon fick se sin "nya hushulla". Men det är en lång bit kvar.. Jisses vad grejer både hon och vi har.. Och vi är i tankarna om att förbereda inför en kommande försäljning (inget hus ännu, men det kan vara bra att vara förberedd), så det är nog bra att sätta igång och röja : )
 
Sommaren är verkligen här nu! Med blandade känslor.. Det blir så varmt hemma och jag vill inte vistas ute när solen är som starkast alldeles för mycket med S. Skydda den känsliga hyn på våra små är så viktigt. Vi försöker använda täckande och tunna kläder, solhatt, uv-badkläder och såklart solskyddsfaktor 50 med partikelfilter : )
 
Hur gör ni i solen med era små? : )
8
Emma

Jag tänker likadant som ni när det kommer till vår två-åring o solen. Undviker att vara mitt i solen längre stunder mitt på dagen, ekologisk solskyddsfaktor 50 på all hud utan kläder och solhatt 👍☀️
Kram på dig

Jennifer

Är super noga med just solen då både min och Olivias hy är så känslig. 50 solskyddsfaktor (är galen med den.. Överallt ska det smörjas!!), solhatt med uv skydd 50, uv badkläder, gärna långärm.. Gärna skuggan så mkt som möjligt, men är skönt att Olivia fortfarande äter lunch/sover när solen är som starkast mitt på dagen så brukar bli lagomt att hitta på något på EM :)

Anonym

Ekologisk solskydd 50, hatt och skydda i den mån det går kör vi på vår 2,5 tösa bit!!

Anna

ifjol var vi inte alls mycket vid stranden då sonen bara var 1 år. idag har jag köpt uv-kläder på köp barnvagn och en ekologisk solkräm på ekolea, det var en fysikalisk kräm som lägger sig ovanpå huden istället för kemikaliska som tränger in, som jag förstod det.

Anonym

Zunblocks utkläder är jättebra och dom har vi. Ekologiska och testade tyger - läs mer på bloggen. Eko solskydd 50 och solhatt ungefär som ni andra :). Ha det fint i solen!

Malin

Vad trist att du inte kan blogga precis som du vill. Jag ar sa imponerad over att du (och alla andra som bloggar som har barn) orkar for det ar inte riktigt klokt vad alla vet bast om allt hela tiden. Tycker att ni ar generosa som delar med er av sa mycket i er vardag och far pahopp tillbaka... vilket tack liksom. Hur som helst sa har jag inga barn, men ar noga med mitt eget solskydd. Jag branner mig latt sa kor alltid solkyddsfakor pa sommaren och varen.

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Fy så noga jag kommer vara med solskydd när min lilla är ute! Sen jag blev gravid har jag blivit så noga med allt sådant, även för min egen del. Känns viktigt nu när man har någon annan att ta hand om och inte bara sig själv, kram!

Tess

Vi är inte ute under dagens värsta timmar, om vi inte absolut måste. Alltid solskydd, skugga så mycket som möjligt och vid bad har han UV-dräkt. Finns så otroligt fina sådana från Solamigos :-)