Vår måndag

Vår dag ur instagram-perspektivet.. @LindaBlom.
 
Hej vänner!
Det var med en otrolig lättnad jag vaknade imorse och hörde regnet smattra mot rutan. Jag har haft extrem tryckande huvudvärk de senaste varma dagarna, delvis för att jag, trots att jag försöker att få i mig så mycket jag kan, dricker dåligt med vatten. Men också för att det är så kvavt och dåligt med luft. Idag känns det som att det verkligen regnat ur ordentligt.
 
Vi har haft häcken full minsann.. Förmiddag på IKEA med familjen Milton, husvisning, handling och sedan middag med familjen Milton igen. Herregud vad dom har röjt idag alltså.. Och så härligt att det funkar så smidigt med dom, skrattar, stojar, leker själva, jagar varandra och ja.. Bara busar loss helt enkelt.
 
Husvisningen då.. Tjae.. Väldigt bra känsla när vi svängde in på området, men nä. Den infann sig inte när vi gick runt i huset. Och trots att det är helt okej för oss att köpa ett hus som behöver renoveras, det vill vi gärna göra för att få det som vi vill ha det. Men ett såpass stort köp vill både jag och Jimmy skall innebära att vi känner oss hemma när man även är på visningen. Kan föreställa oss en framtid med familjen där liksom. Ha is i magen och inte köpa första bästa typ. Jaja.. Jakten går vidare. Någonstans finns det nog.. Om inte annat så kanske vi får bygga det vi önskar.
 
Ps. Av någon anledning har jag åkt på någon form av marathon-nysningar och har under denna text hunnit nya 18 gånger. Herregud, haha.
1
Malin

Det finns ju manga foretag som bygger nyckelfardiga hus helt enligt alla anvisningar man sjalv ger. :) Vet att vi var nara att kopa tomt och kora pa det men precis i samma vanda hittade vi vart hus.