Dagens mamma

Tunika, Odd Molly (gammal minns ej var) | Kofta, Odd Molly - Tullhuset living (REA!) | Byxor - Gina Tricot | Tygskor med spets - Din sko
 
God kväll vänner!
Jimmy knäppte några inte-så-glammiga outfitbilder på mig ikväll. Skrynkliga byxor och trött fejs, men det är liksom lite så vardagen kan se ut med en tvååring och nattjobbande mamma. Lek och bus håller inte direkt kläderna välstrukna, haha. Hur som helst så älskar jag kombinationen av grått, vitt och rosa och med dagens kalla vindar blev mitt reafynd till kofta alldeles perfekt.
 
Har ni haft en fin dag? Min har bokstavligt talat sprungit iväg och att ha sett min spexare till dotter springa runt och vara helt överlycklig av att "mommoj och offaj" är hemma igen och dessutom haft en ledig dag har varit mer är härligt.
 
Nu har jag bänkat mig framför datorn och ett gäng timmars jobb. Jag körde en rabattkod igår och swisch sade det så nappade ett helt gäng och beställde tavlor från Formeli. Så! Dags att återgå till taveltillverkning, packning och fakturaskrivning igen. Om ni har missat det.. Så kan jag meddela det igen - jag triiiiiiivs sååååå braaaaa i mitt nya kontooooor, iiiih! Haha. Det är så enkelt att hålla ordning nu och det 3,5 meter breda skrivbordet gör det möjligt att sprida ut och packa alla ordrar med helt andra möjligheter. Hallelujah typ ; )
8
Minlillaskrivdagbok.blogg.se

fint!

Svar: Tack : )
Linda Blom

Kristin/onlyfemale

Snyggt! Älskar koftan, riktigt fin!

Anna

kollade bilder från stadsloppet o hittade denna: https://www.facebook.com/solstafoto/photos/a.995101503847700.1073741860.199953530029172/995106530513864/?type=1&theater :)

Svar: Ja men titta! Där var ju vår lilla älskling <3
Linda Blom

sandra (blivande frisör)

Alltid sååå himla fin!!

Svar: TACK snälla : )
Linda Blom

Sandra

Åh, jag som precis skulle beställa själv, du kan inte smyga in rabattkoden igen? ;-)

Svar: Rabattkod? : ) Dom har den på rea-avdelningen : )
Linda Blom

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Så snygg du är!

Svar: TACK!! <3
Linda Blom

Anonym

Hehe, nej jag menade rabattkoden till Formeli :-)

Svar: Haha! : ) Jaha! : ) Kanske kommer något inom de närmsta veckorna. Håll utkik på instagram : )
Linda Blom

Jenny

Du vet inte vad koftan heter? Hittar inte den på rea sidan och skulle vilja ha en likadan! Kanske kan man hitta den på någon annan sida... därav undrar jag om du vet vad modellen heter :)

Svar: Den har nummer 334 : ) Den heter SNUGGLE CROCHET LONG CARDIGAN : )
Linda Blom