Jobb-söndag

Hej vänner!
Idag har jag jobbar från morgon till kväll. Vaknade, jobbade med formeli, vidare till Headspot för att sedan åka tillbaka till kontoret och jobba vidare med formeli. Så.. Snart 12 timmars arbetspass totalt denna söndag och fler timmar blir det under kvällen. Skönt att få undan en del efter några dagars midsommarledigt.
 
Imorgon väntar en ny vecka och på tisdag skall jag faktiskt besöka Göteborg igen. Än är det lite hemligt vad jag skall hitta på, men otroligt roligt och lite nervös är jag. Hoppas på bra väder också så att jag och Selma kan hänga mycket utomhus under veckan.
 
Föresten, när jag ändå har skrivit ett ganska tråkigt jobbinriktat inlägg så vill jag passa på och tipsa om att jag tagit fram några nyheter på FORMELI. En av dom ser du på bilderna ovan och en annan finner du här. Perfekta presenten inför sommarens alla dop, men jag har även en del kärleks och bröllopstavlor. Dessutom hoppas jag få en stor beställning från Glimra Förlag levererad under veckan också, för jag har minsann tagit hem lite nytt till sortimentet - Fyll i böcker!
 
Har ni haft en härlig söndag?
4
Junitjej

Vad duktig du är! Kul att du ska till Göteborg. Man blir nyfiken på vad danska göra.

Maja

Men gud vad fint. Jag blir alldeles gråtfärdig av alla fina bejbisar.

Förresten, för alla som älskar fina grejer men inte har råd att köpa dem, har jag ett bra tips. Man kan samla poäng och få jättefina märkessaker helt gratis. Jag är såld på hela idén och samlar som en tokfia just nu till en Eva Solo karaff. Här kan man läsa mer om det. http://tinyurl.com/o622tyu

Erica - Stugan på fjället

Fina presentkort!

Svar: Det är födelsetavlor : )
Linda Blom

Malin

När jag ser dessa fina bilder, så kliar det lite i fingrarna att beställa en. Dock så måste jag vänta till bebis är ute i augusti.

Svar: Åh du är så välkommen med en beställning så snart bebis är ute : )
Linda Blom