O n s d a g

Hej mitt i jobbet!
Idag har jag äntligen fått två stora leveranser, packat upp, inventerat, prickat av, lagt in på webshopen o.s.v. och nu är allting klart och ni kan beställa både fyll-i-böcker och ljuvliga sängmobiler i trä på min webshop. Ta en titt vettja!! : )
 
Igår var jag ute på tur helt själv. Satte mig på tåget till Göteborg tidigt på morgonen och mötte upp Hanna på Barnrumsinspo på centralen. Sedan tillbringade vi hela dagen där, vi är nämligen två utvalda i en otroligt rolig och för mig, stor, grej. Ni som följer mig på instagram vet redan vad @LindaBlom.
 
Jag tänkte i alla fall bara kika in och säga hej. Det är lite lugnt här inne just nu, men jag lovar att kicka igång den lite mer under veckan. Det har varit mycket att förbereda och greja med just nu bara. Lite mer intensivt på jobbfronten både i butik och på formeli helt enkelt : ) Har ni haft en bra dag? Här i Karlstad har det regnat och regnat och regnat.. Och åskat lite också.
4
S

Om jag blir gravid snart (hoppas!) skall jag klicka hem en barnbarns-bok och ge till mina föräldrar för att "avslöja" min graviditet! Åh :)

Svar: Men åh :) jag håller timmarna för dig!! :)
Linda Blom

Diana D (La Madre)

Åh har du en egen webbshopp, vilka fina grejer, måste in och kolla för att se om jag kan hitta något skoj. tycker om att stötta dom som startar eget, det är viktigt. Lycka till med allt.

Junitjej

Vilka underbara böcker! Jag känner en som blir mormor snart och då skulle ju en av böckerna passa riktigt bra.