S ö n d a g

Idag får lite bilder från mitt besök på Jollyrooms huvudkontor i Göteborg i tisdags pryda inlägget. Det var nämligen där jag var på min dagstripp till storstaden. Här är jag och Hanna, även kallad @Barnrumsinspo.
 
Hej vänner!
Swisch sade det så rusade helgen förbi. Ibland hinner jag verkligen inte med och då lördagen innebär jobb för mig så gick vi lite miste om en dags familjetid. Men vi tog igen det idag som tur var, tillbringade dagen i Mariebergsskogen med mina föräldrar och sedan kom även delar av Jimmys familj och slog sig ihop med oss. Så himla mysigt och Selma var såklart lycklig över att ha både mor och far-föräldrar som passade upp på henne samtidigt.
 
Jag sitter på kontoret sedan några timmar tillbaka och svarar på mail samt förbereder en del kampanjer som kommer dyka upp här i bloggen under veckan och kommande veckor. Ibland räcker inte dygnets timmar och då är det bra att förbereda så mycket det går när tid faktiskt finns. Men nu skall jag dyka ned i Netflix underbara värld tillsammans (just nu nördar jag Gossip Girl igen, haha) och även Formeli på andra skärmen. Jobb ett par timmar till innan jag kryper ned i vår sköna säng bredvid en sovande fästman. Jag längtar redan..
1
Sarah

Vill bara säga att jag tycker att det är så fint att Selma har så bra kontakt med sina mor- och farföräldrar. Jag växte själv upp väldigt nära mina, och nu på senare år när inte alla finns kvar så är man så tacksam för deras fina bidrag till min barndom. <3

Svar: Tack snälla :) viktigt för mig också <3 alltid haft så fin kontakt med mina nära <3
Linda Blom