Det här med barnkläder..

 
Konstigt det där hur man kan känna sådan lycka av att känna, klämma och köpa materiella ting, i detta fall barnkläder. Jag har några få utvalda favoriter när det kommer till märken på Selmas kläder - POMPdeLUX är som ni kanske redan förstått nummer ett av dom. Så himla glad för att Selma vuxit i deras kläder på riktigt nu och det kan användas ordentligt. Jag får så himla mycket frågor om just hur man hittar och handlar dessa kläder och det finns två sätt - via deras webshop eller via shopping advisor (öppet hus eller att du är värdinna, vilket jag brukar vara).
 
Just nu kan ni föresten spara 20% på utvalda stilar hos POMPdeLUX om du bokar ett Homeshopping event eller går på ett öppet hus hos en shopping advisor i er stad fram t.o.m. 22/3. Här kan ni läsa mer om det och hitta det som ligger just dig närmast. Jag har ju fina Anna som jag alltid handlar av och som jag anordnar mina homeshopping-event tillsammans med. Kan verkligen rekomendera det! Det är sååå himla mysigt och trevligt att träffas, fika, prata lite skit och känna, klämma och handla tillsammans.

Lite bilder från mitt senaste event hemma hos Anna. Längtar alltid efter nästa party, direkt efter att jag åker därifrån : )



Inlägg i samarbete med POMPdeLUX.
9
Elin

Så fina kläder! Underbara :)

Anonym

Å så söt hon är lillan. Jag kom på att jag glömde svara dig Ang pompdelux kläderna i inlägget Du hade för några veckor sedan. Å jag älskar allt :-) men en av våra favoriter är bla denna tunikan men även klänningen i samma modell. Aqua är så ljuvlig <3

Annster

Så fint :)

tommy

fina bilder

KL

En liten fråga här, du känner aldrig för att låta henne vara lite mer barn? Känns som om hon blir tvingad till att bli "vuxen" alldeles för tidigt, hon får aldrig bli lortig, hoppa i vattenpölar, springa i grus och få skrapsår m,m. Det ska vara rent och fint, rosetter, strykta kläder etc. Lortiga barn är lyckliga barn eller hur det gamla ordspråket lyder.

Svar: Får jag fråga vad du grundar detta på? För jag har då aldrig skrivit att hon inte får smutsa ned sig. Selma får leka och busa precis som alla andra barn, hon smutsar ned sig och röjer hon också. Jag tycker att jag visar väldigt tydligt här i bloggen hur mycket vi gör för henne. Lekparker, rytmik, lekland osv. Jag anpassad vår vardag efter henne och skulle aldrig tvinga henne "att bli vuxen". Hon är ett otroligt harmoniskt och lyckligt barn och jag misstänker att du grundar dina påhopp i att hon har mycket fina kläder. Tro det eller ej - men man kan kombinera detta. Fina kläder kan också bli lortiga och tvättas!
Linda Blom

Heidi

Hej!
Nyfiken fråga- Vad får du för sponsrade inlägg? Ar de pengar eller får du rabatt/gratis kläder?
Verkar va lyx o ha en stor blogg iaf :)

Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare

Tänkte kommentera kläderna men kommenterar kommentaren av KL istället. Väldigt lustigt sätt att se på saken. Jag baxnar över hur folk tänker....

Helena R

Lite konstigt att man ska kommentera men inte vågar skriva ut sitt riktiga namn KL...

Veronica (lowgrenvera)

Gu, jag har sett dessa kläder på din blogg tidigare, gillar märket verkligen, så synd bara att jag inte bor så jag kan ha ett homeparty. Hade gärna haft det! Ha en bra vecka!