IKEA charmtroll

Jag älskar IKEA! Men jag skall erkänna en sak.. Och det är att jag inte är något fan av deras babyavdelning. Förän nu! I april lanseras nämligen en ny kollektion, designad av Silke Leffler. Genomgående i hela kollektionen är elefanten - några av de mest omtänksamma mödrarna i djurriket. HUR FINT!? Man blir ju rörd av bara tanken.
 
Hela serien innehåller bland annat härliga påslakan, handdukar och filtar gjorda av naturlig bomull och lyocel, med fina och genomtänkta detaljer som både band och broderier. Dessa kommer ju vara så ljuvliga att kombinera med bland annat Kappahl's Newbie som släpper sin HOME-kollektion nu i mars  : )
20
Jennifer Doverfors

Men åh vad härlig serie! Mååste, måste köpa på mig lite saker till Lilleman och längtar efter att han ska få ett eget rum :D

Diana D

sååå fint !

Cecilia

Men gud va fint!
Måste verkligen till Ikea innan min bebis kommer :)

Elin

Åh, det ser ju jättefint ut! Har inte varit ett fan av deras sängkläder på barnavdelningen, tyckt att de är ganska plåttriga men dessa ser ju ljuvliga ut.
Ha en fin dag!

Elin

Åh, det ser ju jättefint ut! Har inte varit ett fan av deras sängkläder på barnavdelningen, tyckt att de är ganska plåttriga men dessa ser ju ljuvliga ut.
Ha en fin dag!

Linda Cathrine Liljemalm

Åh det mesta var ju verkligen superfint och jag som har en förkärlek till elefanter :)

Annster

Så fint :)

Emelie - mamma till prinsessan Louise

Jag kan inte annat än hålla med. Har aldrig varit ett fan av IKEAs babysortiment, men det här ser ju riktigt lovande ut! :-)

Julia

Men åh! Hur fint som helst :)

Fanny

Jag som väntar mitt första barn hade såå höga förhoppningar på att shoppa massor av bebissaker till lilla bebbo på IKEA, men herregud vad besviken jag blev. Fanns knappt något, och det som fanns var verkligen inte fint, passar inte riktigt in i ett hem.

Men detta var ju helt underbart att läsa, jag kommer kuta till IKEA såfort denna kollektion släpps. Underbara nyhter. :-)

Linnéa Pyrrö

Men äe va fint! Älskar sånna rena stilrena färger. Så mysigt

s p i n d e l t j e j e n

För färglöst för MIN smak men fint ändå :)

Hanna Karlsson

Vilken fin kollektion.

Hanna Karlsson

Vilken fin kollektion.

Anonym

Naturlig bomull? Bomull är en naturprodukt, som kommer från bomullsbusken. Ekologisk eller inte det är en helt annan sak. Vad är naturligt? i denna sjuka värld.

Sandra

Vilken härlig färg !

Set

Det har redan lanserats! Jag var på IKEA idag och alla tre modeller av påslakan fanns tillsammans med dem två olika typerna av filt.
Jag köpte påslakanet som är fylld med små elefanter och de två filtarna. Ser fram emot att bädda till sonen som jag väntar om 2 månader :)

Vicky Wallin

Men wow! <3 det måste jag spana in.

Helena R

Det verkar verkligen vara jätte fint !
Måste spana in på ikea nästa gång det blir en tur till Karlstad :)

Dixi Wonderland

Älskar färgerna på alla grejerna! Otroligt snyggt :D