Little story lane

Inatt känner jag mig pirrig och glad. Portarna till en alldeles ny webbutik har precis slagit upp och jag har varit såld på dessa produkter länge nu, grundaren bakom - Sofia - är dessutom världens gulligaste tjej så jag är så glad av att ha fått ta del av detta redan innan öppning.
 
Att jag är tokig i skor är ingen nyhet, inte Selmas kärlek till skor och tofflor heller. Jag fullkomligt älskar inomhusskor på henne, dels för att alla strumpor faktiskt inte har halkisar, men även för att fötterna blir väldigt väldigt svarta när vi är iväg på diverse öppna förskolor m.m. Dom är mjuka på foten och ger bra grepp. Sedan kan man ju inte sticka under stolen med att det är en ljuvlig detalj. Praktiskt och fint - precis som jag älskar!
 
Ni måste ta er en kik på den här driftiga tjejen - Little Story Lane säljer massor av handgjorda inomhusskor i naturligt skinn. Precis som det står är dom otroligt lätta att både ta på och av och dom sitter så bra och skönt på lilla foten. Anger ni LITTLESELMA i kassan får ni dessutom 20% rabatt som öppningserbjudande (gäller t.o.m. 5/3) och jag är så glad att jag får dela den till er. Jag kommer visa er fler fina skor vi har här hemma i dagarna.
3
tommy

fina grejer

Anna

fina =) jag har aldrig tänkt på att ha inneskor på sonen faktiskt men det kanske vore nåt att testa...

halksockor har vi nästan aldrig använt för det blir så krångligt i o med att man inte ska ha dem i skor. han ramlar inte så mycket ändå så det har gått bra med vanliga sockor :)

Malin Wederberg

Så söta :D