O n s d a g s m y s !

Hej vänner!
Så har ännu en dag blivit kväll. Vi spenderade den tillsammans med vännerna i Forshaga. Som ni kan jämföra med bilderna i inlägget nedanför har Ellie vuxit en aning sedan augusti. Vilken vild liten 7 månaders, hon reser sig mot allt och släpper taget. Jag blir helt förundrad av hur rörlig hon är. Selma var i himmelriket med alla tre kids - och Becky såklart - och ville absolut inte åka hem när klockan blev eftermiddag och jag skulle iväg och jobba i butiken. "Heddååå mamma" ropade hon, haha. Onge! Men hem kom vi i alla fall.
 
Både jag och Milo fick paket idag, vi fyllde år med några dagars mellanrum i februari och låg sjuka när han hade kalas. Så det fick bli firande i efterskott istället och presenterna både han (och Leo) fick verkade få tummen upp. Jag blev dessutom utnämd mästare i beyblades av grabbarna som förundrat tittade på mig "MEN, du är ju bättre än oss! Fast.. Inte bättre än våran kusin". Haha! Barn.. Vad är väl härligare?
 
Gladfisan <3
11
Hanna

Vilken mysig dag!

Alexandra

Får man fråga varför du är så noga att lägga text över ditt eget barn men aldrig över andras? De kanske inte heller vill ha bilder på sina barn stulna ..

Svar: Jag skulle aldrig lägga upp bilder om jag inte visste att det vore okej. För det mesta märker jag alla bilder oavsett om Selma är med eller om det "bara är andras barn" (som jag också är otroligt rädd om). Ibland glömmer jag av stämplar även på Selma. Tycker du skall gå tillbaka i mitt arkiv och kolla på bilder en gång till och inte vara så snabb att döma för att du sett att vissa stämplar saknar i vissa inlägg. Bara här ovan har jag ju tom missat stämpla Selma, men det reflekterade du inte över tydligen.
Linda Blom

s p i n d e l t j e j e n

Vilka söta kläder S har på fotot!! Underbara!! :)

Svar: Tack :) En tjej på instagram som sytt :)
Linda Blom

Jessica

Hej, skulle du kunna förklara hur du gör för att få alla färgkort så fina som svartvita? Försöker med photoshop cs men de blir så mörka, inte alls som dina.
Tacksam för hjälp.

Jessica

Hej, skulle du kunna förklara hur du gör för att få alla färgkort så fina som svartvita? Försöker med photoshop cs men de blir så mörka, inte alls som dina.
Tacksam för hjälp.

Alexandra

De foton du har märkt så har du sattit stämpeln precis på Selma istället för att täcka båda barnen (nåt inlägg ner t.ex.), sen tycker jag att om du ändå ska märka EN bild du lägger upp så kan du lika gärna märka ALLA i inlägget. Menar bara att om det varit mitt barn hade jag tyckt du kunnat stämpla den bilden med..

Svar: Vilken tur att det inte är ditt barn då! Jag vet att det jag gör är okej med SAMTLIGA föräldrar. Som jag skrev GLÖMMER jag stämpel på vissa bilder och de barnen som syns i denna blogg finns redan på ostämplade bilder i sociala medier också. Vissa andra vänners barn syns eller omskrivs inte alls här i bloggen så jag är väldigt mån om mina vänners känslor gällande att synas här i bloggen. När det kommer till stämpel så sätter jag den på ställen där det är svårt att sudda ut den, men ändå tydlig. Så nu vet du det :)
Linda Blom

Annster

Fina bilder :)

twiiniiz.blogg.se

Fin blogg, kolla gärna in våran :)

Anonym

Alla bilder på Selma med vänner är endast stämplade på henne och det är hur lätt som helst att ta bilden och ta delen där Selma inte är med. Varför erkänner du inte bara att du endast stämplar semla bilder?

Svar: Alltså.. Erkänna? Jag tänker inte ta den här diskussionen, speciellt inte med någon som inte ens kan stå för vem personen ifråga är! Jag vet att det är okej för alla inblandade att lägga upp bilder på detta vis, med eller utan stämpel. Det är det viktiga för mig.
Linda Blom

Linn

Gud vad folk ska va snabba med att döma och skriva hur fel du gör! Ta verkligen inte åt dig, du är en toppentjej och mamma och alla kan vi glömma. Varför kan inte alla mammor börja peppa varandra istället för att klanka ner på varandra? Otroligt tröttsamt! Du är grym Linda! Älskar din blogg och dina fina bilder :) !

Svar: Tack snälla <3
Linda Blom

Fidan & Divine

Fin blogg du har!
Klicka gärna in hos oss