TÄVLING: Vinn presentkort värde 500:-

Vill du bjuda över dina nära och kära på en smarrig middag? Samla ihop dina mammavänner för en kväll utan kids? Eller kanske en parmiddag med vänner? Nu har du chansen att vinna en presentcheck värde 500:- att handla Kronfågel-produkter för. Helt perfekt!
 
Det enda du behöver göra är att motivera varför just du borde kamma hem priset. Motiverar gör du som en kommentar nedan, men glöm inte att ange mailadressen också. Tävlingen avslutas 14 mars. Lycka till!! : )
 
Tävlingen publiceras i samarbete med Kronfågel och här finner ni kampanjsidan.
121
Liss

Efter en tuff termin med 75% högskolestudier, 100 % mammaledig och ett nytaget körkort skulle jag vilja fira med mina fina mammavänner! För presentkortet skulle jag testa de nyheter ni bloggare har fått prova, enkelt men gott för oss trötta mammor! :)

Ullis

Jag skulle laga till en festmåltid för min familj. Till maken för att han är min hjälte, till 13-åringen för att han gör oss så stolta,till våran snart 11-åriga prinsessa som är världens snällaste och till våran snart 2-åriga lillprins Bus för att han tillför så mycket glädje i våra liv ♥

Elizaveta Komarova

Som student finns det inte alltid möjlighet att samla ihop vännerna på en riktig tjejkväll då resurserna inte räcker till. Att vinna detta presentkort skulle innebära att jag äntligen kan samla ihop mina vänner och styra ihop en riktigt trevlig middagskväll med massor av skvaller :)

stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

Efter en tuff tid med en 6 månaders bebis samt att min mamma haft bröstcancer, men precis blivit friskförklarad, så skulle jag vilja bjuda min sambo och mina föräldrar på en festmåltid!

Frida Elmgren

Hejsan,

Vilken härlig tävling du har :D Jag skulle vilja bjuda min underbara pojkvän och min dotter på 15 år. Efter flera år som singel har det inte varit lätt att släppa in någon ny i sitt liv så det känns otroligt härligt att allting klaffar. Pojkvännen är en underbar extra pappa till min tonårsdotter och min dotter har tagit till sig min nya man och nu när det snart har gått 1 år och vi är på jakt efter gemensamt boende skulle det vara kul att fira detta lite extra!

Håller nu tummarna och önskar dig en superhärlig fortsättning på veckan!
Hälsningar Frida Elmgren

Ida Lundström

Jag vill vinna detta för att jag vill bjuda min kära man på finmiddag. Eftersom jag studerar min sista termin till gymnasielärare nu och bara lånar 50% står han för det mesta när det kommer till vår ekonomi. Så jag tycker han är värd en middag han själv inte betalat för och jag hade så gärna önskat att kunna ge honom det. :)

Michaela Gunnarsson

Med en sån här presentcheck skulle till och med min pojkvän kunna få äta sig mätt. Skämt och sido, men att bjuda honom på mat är nästan som att sätta sig själv i personlig konkurs. Hoppas jag vinner, han är hungrig redan..

Miia

Det här hade jag velat vinna! Efter att man dagligen äter kött från vilt (då min samobo är jägare) hade det var gott att äta lite annat också. Hoppas på turen!! :)

Sabina

Kul, jag skulle vilja bjuda min pojkvän på en riktigt fin middag för att han är så fin och ställer upp på mig hela tiden! Älskar honom <3

Sarah

Enkelt sagt: jag är student. Det innebär knappa resurser. Jag fyllde år nyligen (19 feb!) och har inte möjlighet att åka hem och fira med släkt och vänner, så min familj erbjöd sig att åka hit istället någon helg. Det hade varit SÅ roligt att kunna bjuda hit dem allihopa på middag. :) Hade definitivt använt presentchecken för att köpa Kronfågels Pulled Chicken som du testade och skrev om för inte så länge sen. Eller kycklingfiléer för att göra en god gryta, muuums!

Emelie

Jag äter alltid middag hos mina föräldrar på helgerna men jag får sällan chansen att bjuda tillbaka, varken tiden eller orken brukar finnas till det. Men om jag skulle vinna den här tävlingen så skulle jag verkligen ta mig i kragen och bjuda hem familjen på något riktigt gott!

Mina

Som trött, sjukskriven och höggravid mamma till en litet yrväder på 4 år skulle det vara jättekul att vinna den här tävlingen. Då skulle vi bjuda de nära på en mysig middag för att fira när lillasyster kommit ut. Frågar man den lilla herrn vad hans favoritmat är blir svaret alltid "kyckling och potatis!", så det kan inte gå fel. :)

Thea

Personligen äter jag nästan inget rött kött alls, utan mest kyckling - för miljöns och djurens skull. Anledningen till att jag skulle vilja vinna pengarna, är för att få chansen (och våga) prova på nya kycklingprodukter!

Bettan

Min motivation är ganska enkel. Om två veckor är jag tillbaks i Sverige efter att ha varit i Kina tre månader. För det första kommer jag vara pank och för det andra kommer jag SUKTA efter svensk god mat!

Linda, mamma till majken & arvid

Jag jobbar dygnpass när jag jobbar & äter inte ofta med min familj som består av sambo & två barn. Va vore de inte att överaska dom med en gooo middag & bara få njuta av varandra, sällan vi gör det tyvärr :( dessutom letar vi efter hus så vill vi passa att njuta av en goooo middag

Jennie Eriksson

Hej Linda,
Jag skulle så gärna vilja vinna. Alla mina vänner och jag är studenter så varje middag blir ihop plock av billigaste på Ica. Skulle vara så kul att bjuda dem på god mat!
Kram

Elin

I början av april flyttar jag och min sambo in i vårt nybyggda hus. Det vore såklart trevligt att få starta helgen den veckan med fredagsmys och pulled chicken :)

Amanda

Jag skulle ordna en riktig mysig middag till min familj då de betyder allt för mig <3

Helena i Uppsala

Nyfunna gubben och jag festar ibland till på just fredagkvällen vilket innebär god mat med vin. Men på grund av migrän tål jag bara vitt vin och han kan inte tänka sig kött till vitt vin. Så vi har nu bara ätit fisk i ett år. Nu säger han att han kan sträcka sig till vitt kött, dvs. fågel. Hurra!

Sanna från norr

Då jag kommer vara bortrest på jobb hela mars så hade det varit superunderlättande om man kunnat fylla frysen med kronfågel produkter direkt man kommer hem.. Jag menar så att jag kan bjuda sambon på mat i några dagar när stackars han fått vara hemma själv i en månad!
Några vänner får jag också se till att bjuda hem!
Hoppas jag vinner!

Anna

Såhär i slutet av min graviditet (4v kvar) finns det verkligen inte så mycket energi kvar till att fixa god fredagsmat efter en jobbvecka. Därför skulle det vara super att vinna presentkortet och ha middagen kirrad några fredagar framöver (även när knodden kommer, kan tänka mig att orken inte direkt blir större då...)

Åsa Rindstål

Alltså, tacos är mitt mellannamn så denna vore ju perfekt på middagsbordet hemma hos oss :)

Elin andersson

Jag hade bjudit min syster och hennes pojkvän! Han har bil (det har inte jag) och sedan jag flyttade till samma stad som dem så har han och syrran ställt upp på så mycket - skjutsat och hjälpt massor! Har tackat i ord men skulle vilja visa min uppskattning via en god middag!

Jennie Pettersson

Å va gott! Befinner mig just nu i den stressigaste perioden i livet hittills där jag arbetar heltid, pluggar heltid och precis har flyttat och renoverat i nya boendet med allt som det innebär. Enda anledningen att allting har gått ihop är mina fantastiska familj och mina fantastiska vänner som hjälpt mig genom hela flytten. Har planerat att ha en inflyttningsfest där jag tackar dem alla genom att bjuda på middag och detta skulle vara helt perfekt att bjuda på!

Elin

I början av januari lades jag in pga akut havandeskapsförgiftning och 4 dagar senare föddes vår lille son via akut kejsarsnitt. Han var då i v 26 och vägde 829g. Nu har vi bott på olika sjukhus i snart 8 v och tiden har varit full av upp- och nedgångar. Nu börjar vi närma oss en ljusning och om några veckor kanske vi kan få åka hem på permission tillsammans med lille Liam. Det skulle vara jätteroligt att få samla ihop lite vänner och familj som vi inte fått träffa på länge och äta en god middag ihop och då varför inte bjuda på tacos?

/E

Tanja Slawik

Jag vill gärna bjuda över två av mina vänner på middag. De är just nu uppe i ett renoveringskaos. Hur glada hade dem inte blivit att bli bjudna på middag. Det hade varit roligt att få överraska dem med det. KRAM

Erika

Har just idag börjat jobba efter 1,5 års mammaledighet. Trött kommer jag vara på kvällen när jag kommer hem till familjen med tre barn. Så skönt det vore med färdiga produkter från Kronofågeln någon kväll så vi kan ägna oss åt mys i soffan istället!
Hälsningar Erika erikawarme@hotmail.com

Frida

Jag hade så gärna velat bjuda min man på middag . Ordnat barnvakt och bara mysa tillsammans. Vår bebis är 11 veckor. Han skriker dagarna i enda. Så vi två slitna föräldrar förtjänar lite lyx :)

elin

Om jag fick välja vem som helst så skulle jag bjuda anna wintour! De skulle vara ganska speciellt och vet inte vad hon tycker om att äta med händerna... men det skulle vara mycket intressant att fråga ut henne om hennes liv inför lite god pulled chicken. 😀

Carro

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling! Vi har flyttat till ett litet litet område där alla bygger sina drömhus och om jag skulle vinna så skulle min familj bjuda över våra närmaste grannar på fredagsmys och på så sätt bryta isen och lägga grunden för en härlig grannsämja framöver. Och sa du 500kr?! Då räcker det ju till att bjuda även några fler grannar till nästa fredagsmys. Det blir ju kanon!

Anonym

Jag har precis separerat och flyttat in i ett nytt hus med min 3 åring.jag skulle vilja bjuda grannarna på en välkomstfest middag! Hade ju varit helfestligt. Samt en grym chans att dottern får lärs känna nya kompisar. Ooooh så härligt :)

Josefin

Om jag vann skulle jag bjuda min underbara pojkvän som är världens bästa. Han är min vardagshjälte och peppar mig alltid så fort det behövs!

Karin

Om jag hade turen att vinna detta fina pris skulle jag bjuda in mina vänner med barn för en riktig mysmiddag. Jag skulle bjuda in min allra bästa vän som jag inte träffat på ett helt år!! Saknar henne jättemycket men avståndet gör att vi tyvärr inte ses så mycket längre. Det som är skönt är att oavsett hur länge det går mellan vi ses så har vi alltid lika roligt och trevligt tillsammmans!! Så att få bjuda henne och våra gemensamma vänner på en middag vore superroligt. Denna mat skulle garanterat gå hem både hos stora och små!

Camilla

Åh jag hade ställt till det med en riktigt festmåltid för mina kompisar. Har inte varit så social den senaste tiden pga lite krämpor då jag är gravid men nu mår jag mycket bättre så hade varit kul med en stor festmåltid:)

Sofia (sofiabjorup@hotmail.com)

Vilken härlig tävling! Jag är just nu hemma i väntan på vårt första barn med bf i april, och saknar mitt jobb som kock. Skulle jag vinna skulle jag bjuda till en riktig fest för hela familjen i vårt nya hem (Förhoppningsvis, hoppas budgivningen går vår väg!) Ett så spännande år framför oss, men min brist på jobb gör ekonomin väldigt tuff vilket i sin tur gör hela vardagen påfrestande. Vore roligt att bara få fira allt vi har åstadkommit och har kvar att uppleva. Barn, nytt boende mitt nyss avklarade körkort för att nämna några!

Louise

En presentcheck jag gärna vill vinna,
då skulle jag bli en lycklig kvinna!
Goda ting från kronfågeln gärna får stå på mitt bord,
då ska jag bjuda på fest, det är mitt ord.
Äta tillsammans och ha trevligt såklart,
oh, visst vore det underbart?
Hoppas och håller alla tummar och tår,
att jag denna presentcheck av dig får!

Kram Louise

Josefine

Jag tycker jag och min kära sambo bör vinna fredagsmyset. Jag är arbetslös, vilket har gjort mig nere under en längre tid och jag vill laga fredagsmys till den personen som alltid finns där för mig och stöttar mig. Kram!

johannah m.5

Jag skulle såklart bjuda min egen familj på en riktig god middag. Utan att tänka på kampanjpriser😉

Anonym

Skulle behövas fredagsmys till den 20 / 3 när mina 4 barn kommer har ingen inkomst så det är svårt med sån lyx Hoppas på tur 💚 💛 💜 💖

Jeanette

Jag jobbar heltid och pluggar halvtid, jag känner att tiden knappt räcker till, dessutom väntar vi vårt första barn som beräknas komma i Maj, så jag försöker hinna med så mycket plugg & jobb det bara går, trots att kroppen ibland säger ifrån, jag skulle vilja vinna detta presentkortet för att äta en god middag tillsammans med min fästman innan vårt lilla hjärta kommer.

Jeanettemonicaandersson@hotmail.se


Kram

Cherie | Börja Spring

Det här hade varit perfekta vinsten till detta tacoälskande hem. Både jag och dottern hade blivit överlyckliga att få bjuda över några vänner på riktigt fredagsmys

Ulrika

Som den ensamboende student jag é,
Är det svårt att allt hinna mé

Studera, träna och laga mat,
Pengarna räcker knappt till spenat

Om jag kronfågelns produkter fick testa,
Skulle mina smaklökar börja festa

Mitt näringsintag skulle bli komplett,
Samtidigt som maten tillagas superlätt

Hoppas att du får en fantastisk dá
Själv jag in i pluggandets värld ska! :)

Kylie Larsson


Att kunna beställa fred på denna stackars jord;
Eller en tidsmaskin med bara skrivna ord.

Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

Men näst bäst är de otroligt underbart fina saker;
Hos Kronfågel verkligen med något till alla smaker.

Efter en lång arbetsdag är man trött och sliten;
Vill man ha något som riktigt släcker aptiten.

Kronfågels produkter är perfekt till just detta;
Goda maten som fyller magen så att vi blir mätta.

Jag vill gärna dela en fin middag med mannen min;
För han är den absolut snällaste nånsin.

Jobbar och sliter gör han varje dag;
Visa honom hur mycket han uppskattas vill jag.

Annster

Min motivering är enkel!

Jag älskar kyckling och äter mycket av den varan nu när jag kämpar mot mitt stora mål, att gå ner till en sund vikt. Samtidigt är jag tokig i tacos och väldigt imponerad över tanken att byta ut färsen mot kyckling. Ett nyttigare alternativ. När jag såg ditt inlägg på den varianten ville jag genast pröva. Den här chansen hade passat mig perfekt. Att få testa något jag älskar och samtidigt få behålla mitt sundare tänk i jakten mot ett av mina tuffaste mål just nu :)

Givetvis hade jag bjudit sambon på finmiddag. Det för att han gjort en sådan livsresa själv, men också för att han funnits där för mig på många sätt. Tycker att han förtjänar det bästa :)

Linnea

Skulle vilja bjuda min underbara familj som har hjälpt o stöttat mig så oerhört mycket det senaste. De förtjänar verkligen det!

Mikaela

Jag skulle vilka bjuda min sambo&mina föräldrar. Då min sambo och jag går om vandra pga. olika jobbtider så blir det svårt att fixa mysiga middagar tillsammans. Även med min familj som bor en bit bort och som gör allt för mig. Skulle vara så fint att kunna ge något tillbaka. Och mat går ju alltid hem;-)
Kram

Malla

Skulle vilja vinna det inför kommande babyshowern, vore helt perfekt, å gott :D

Emma

Vi äter kyckling minst en gång i veckan så det hade suttit fint med ett presentkort! :-)

Jennifer

Jag önskar vinna för att kunna bjuda mina härliga vänner på en ordentlig middag, vi är alla studenter så att bjuda på middag är inte alltid möjligt!

Cecilia

Hoppas på tur!
Såg jätte smarrigt och enkelt ut.
Om jag vinner skulle jag låta mina barn få bjuda in alla grannbarnen på fredagsmys med god mat och mys!

annsofie

Har fått två fina flickor på kort tid, medför många extra kilon, på 8 månader har jag tappat 27kg med hjälp av LCHF, om jag vann skulle jag bjuda in min goa granne med familj som stöttat mig dessa 8mån med tips och råd. Hoppas det är min tur nu

Bakir&Bäver

Trots att vi mer än säkert behöver en parmiddagar eller två utan kids så skulle jag lägga hela slanten på en härlig släktmiddag. Som ett litet tack för allt stöd och support med våra små barn... Utan familjen skulle vi två känna oss 10 år äldre och nära gå-in-väggen.

Bakir&Bäver

Trots att vi mer än säkert behöver en parmiddagar eller två utan kids så skulle jag lägga hela slanten på en härlig släktmiddag. Som ett litet tack för allt stöd och support med våra små barn... Utan familjen skulle vi två känna oss 10 år äldre och nära gå-in-väggen.

Sussi

Åh jag skulle vilja vinna då jag och en vän alltid vill käka middag med varandra och en tredje part, men den tredje har nästan aldrig råd att vara med. Det slutar alltid med att vi kör hemmamiddag och när vi väl knåpat ihop ingredienser för oss tre slutar det alltid med tacos då det är gott, enkelt, billigt och de flesta ingredienserna har man redan hemma. Därför vore det kul att faktiskt få bjuda på hela kalaset och med något nytt och fräscht. :)

Josefi

Åtminstone en gång i månaden försöker jag och två av mina närmaste vänner ses och catcha upp, vilket har gått väldigt bra sedan vi började med det i slutet av förra året. Och varje gång vi setts har vi hittills lagat mat. Därför vore det så himla kul att kanske kunna vinna ett presentkort och spendera en del av detta på ännu en sådan här kväll. För de kvällarna är definitivt en av höjdpunkterna på varje månad för mig!

Caroline - Anderssonare

Om jag skulle vinna denna tävlingen så skulle jag vilja ge iväg mitt presentkort till mina fantastiska föräldrar. I alla år har dem stått i köket och lagat mat åt mig och mina två äldre bröder utan att klaga och skjutsat till träningar fram och tillbaka och att kunna ge ett presentkort är alltid uppskattat. Med ett presentkort hos guldfågeln kan man enkelt slänga ihop en lyxmiddag utan att behöva tänka på priset.

KRAM!

Emilia

Hej!
Jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkortet. Varför? För att jag just nu är och backpackar i Australien, lever på nudlar och havregrynsgröt. Inget mer än detta. När jag kommer komma hem från denna resa kommer kylskåpet stå tomt och plånboken likaså.. Det hade varit ett drömscenario att få komma hem och äta riktig mat, men ändå ha kvar de få kronorna på kontot.. Håller tummarna från och med nu, kommer kika på mailkontot hela tiden!

yohanna

Hur svårt är det inte egentligen att vinna en bloggtävling? Jag har vunnit en bloggtävling i hela mitt liv och det var att vinna en länk. Men hur bra motivering måste man egentligen skriva för att kunna vinna? Känns som det är omöjligt inprincip att vinna. Men jag gör det ett nytt försök och hoppas på vinst.

Varför ska jag vinna egentligen? Jag skulle vilja vinna för att kronofåglen är absolut det bästa märket, det är de enda märket min familj här hemma köper hem när det gäller kyckling och sådant. Att få testa någonting nytt och även skaffa sig nya maträtter man tidigare inte har ätit. Jag älskar att laga mat, hjälper min mamma nästan varje dag att göra maten. Även ibland står jag för dagens matlagning, därför skulle jag vilja vinna så jag kan stå för en helt okänd maträtt som vi tidigare inte ätit hemma och överraska dem med något som förmodligen vad jag har hört är otroligt gott! :D

Tina Standar Ylläsjärvi

Kyckling måste ju vara något av det absolut bästa att laga mat med. Alltid gott, och så himla flexibel mat!

Tacos är lite uttjatat i den form man normalt äter - med färs. Vi hade gärna velat vinna presentkort så vi kunde prova att göra med kyckling - antingen filéer eller pulled chicken. Såklart med fågel från Kronfågeln, inget annat!

Britta Högström

Vi älskar och äter kyckling ofta. Nyttig, god och billig mat som går att laga till i så många varianter. Man tröttnar aldrig på kyckling.
Att få matkostnaden sänkt med 500 kr skulle innebära att jag fick 500 kr extra i sparbössan till nya glasögon. Kan snart inte läsa texten på skärmen :(

Elin och Lovelin

Nu när allt i familjen med träningar, förskola, jobb, ja familjeliv helt enkelt ska fungera så är kyckling det perfekta alternativet för min älskade familj. Att även få 500 mindre att handla mat för skulle vara så skönt så är vi ett steg närmare att förlova oss. Målet är att spara ihop till våra ringar så vi innan årets slut ska kunna förlova oss för att sen i framtiden kunna gifta oss. Så förhoppningsvis får våran dotter gå brudnäbb snart!

Malin

Jag bor fortfarande hemma och håller på att spara pengar för att kunna flytta till eget boende. Min kille har en lägenhet redan och är grym på att laga mat, så det jag skulle vilja göra är att få bjuda honom på middag då det faktiskt är lätt att laga god mat med kyckling! För att inte göra hål i plånboken så vore det riktigt kul att få vinna!

Paola

Varför ska du vinna?: Jag är så dålig på att prova nya produkter, och skulle jag vinna detta LOVAR jag att köpa sådant jag aldrig har testat förut! Jag lär bli poppis hos barnen så också, eftersom de är trötta på att det alltid blir samma mat här hemma!

Paola

Jag är så dålig på att prova nya produkter, och skulle jag vinna detta LOVAR jag att köpa sådant jag aldrig har testat förut! Jag lär bli poppis hos barnen så också, eftersom de är trötta på att det alltid blir samma mat här hemma!

veronica hedlund

Åhh jag vill jättegärna vara med. Om jag vann skulle jag överaska värdens bästa Pappa och hans fru på en underbar middag. De har ställt upp så mycket för mig så skulle vara kul att överaska dom med god middag.

Kram veronica

Veronicahedlund@hotmail.se

Fröken M

Det vore grymt ! tacos är en fredagsfavorit här hemma, men ja skull GÄRNA byta ut köttfärsen mot kyckling ( som enligt mig är godare !! )
När viggo fyller år under påskhelgen ska vi självklart ha kalas, och vad skulle väl då passa bättre än Kyckling buffe ( i tacos stuk )innan tårtan ?

Francine

Vinner jag skulle jag bjuda min pojkvän som fullkomligen ÄLSKAR kyckling. Normalt är det han som står för maten, så hade varit redigt najs att kunna lyxa till med något gott.

Anonym

Åh, skulle jag vinna skulle jag laga till en härlig måltid och bjuda hit våra vänner! :) har inte haft råD att bjuda hit våra vänne på middag sen vi flyttade in i vårat Hus och det är något jag längtar efter! :) håller mina tummar!!

Anna

en ensamstående fattig mamma,
detta pris gärna hem vill kamma.
supergod mat till mig och min son,
och jag slipper att för mat den veckan ta lån :)

eva hull

Eftersom vi brukar samlas hela familjen (9st) hemma hos oss på söndagar vore det toppen att kunna bjuda på KRONFÅGEL nästa gång vi ses!!

Anonym

Jag skulle bjuda min syster och hennes familj på en god middag! Vi är båda mammalediga och detta skulle verkligen sätta guldkant på tillvaron mellan blöjbyten och
bebismat kladd!
malineriksson.78@telia.com

Hanna T

Magen kurrar på fredagskvällen,
vad bör man göra för att mätta den?
Något snabbt och smidigt som uppskattas av alla,
kanske en hamburgare eller en nybakad fralla?
Nej alla vi vet vad som är bäst,
och det är då inte kött från häst.
Så nu du får energikicken,
när du smaskar i dig Kronfågelns Pulled Chicken!

johanna

Hej! Vilken ur kul tävling! Kyckling! Haha !! Men ack så gott! Haraldrig testat pulled chicken, taco style verkar super, är galen i taco så den hade de blivit för min del. Hade bjudigt över mamma och bror till oss för en god middag! Tack för en underbar blogg, önskar jag hade ditt öga för inredning! Kram!

Johanna-mamma till 3 L

Skulle sååå gärna bjuda över vårat nära kompisgäng(10st)på lite go middag,men som nybliven mamma med föräldrapenning och sambon som fått vabba i 3 veckor känner jag att det blir lite tufft ekonomiskt just nu även om det vore välbehövligt på alla plan att bara få en mysig kväll med våra vänner(och lillskruttan)Håller tummarna!
Kram Johanna

Petra

Jag vill vinna för att Kronfågels kyckling är det köttval som tilltalar mig mest,
något som med fördel kan serveras både till lunch, middag och fest,
dessutom ligger svensk djurskyddslagstiftning till grund för arbetet i sig,
och både smakvariationen, miljön och hanteringen tilltalar mig,
jag har hittat massor av nya idéer på Kronfågels hemsida som lockar oss,
& full av iver att prova håller jag nu alla tummar och tår förstås!

Tove

Om jag som student ett bidrag till kyckling skulle få,
då skulle min mage och kropp nog må.

Tänk att kunna byta ut lite helfabrikat,
mot något som är mer riktig mat.

Det skulle nog höja mitt studieresultat,
om jag i magen kunde få i mig lite mer kycklingmat.

Min plånbok skulle också bli väldigt nöjd,
och livet skulle bli frid och fröjd.

Kristin

Jag skulle bjuda över tjejgänget från skolan och bara prata, dricka vin och njuta av massa mat.. Börjar få lite separationsångest vid tanken på att vi snart är klara med utbildningen och ska skiljas åt efter tre år tillsammans, så en härlig kväll ihop hade inte suttit fel. :)

Lisa

Jag vill bjuda mina föräldrar på middag för att de ställer upp i tuffa tider.

Sanna

Som ensamstående mamma är inte plånboken direkt stor, och det senaste året har det varit extra tufft. Vore därför underbart med ett extra bidrag nu lagom till våren och sommaren när en del del nya inköp kommer i form av skor och vår/sommarkläder. Dessutom är kyckling underbart gott och går at variera och experimentera i all oändlighet.

Kram Sanna

Anonym

Som mammaledig blir det inte så mycket pengar över när man vill vara hemma så länge som möjligt med miraklet så jag skulle bjuda över några vänner på middag eftersom jag just fyllt 30 år.

Fanny Elofsson

Jag är 18 år och flyttade som 16 åring ensam till Stockholm för att plugga. Under dessa år har mina föräldrar och syskon funnits där och stöttat, ekonomiskt och i övriga livet, så att jag ska klara av denna utmaning. De finns alltid där och jag skulle inte vilja leva en dag utan dem. Om jag vann skulle jag handla ihop en fantastisk middag för att hedra dem då de är de bästa människor jag har.

Anna Lundqvist

Vill helt enkelt prova denna produkt. Döttrarna äter inget annat kött än kyckling och ibland blir det samma rätter hela tiden. Vore kul att prova något nytt o detta låter som något vi alla skulle uppskatta och tycka om.

Nelly Mäkinen

På nyår blev jag bjuden på trerätters av två vänner som de lagat själva, - nu vill jag bjuda tillbaka! Som student vore en presentcheck på Kronfågel perfekt, det enda som blir svårt är att välja bland alla goda varor!

Madde

Min man vann en mattävling när vår dotter var nyfödd, så nu är det väl min tur o vinna o bjuda igen när sonen är nyfödd. Vore perfekt att inviga våran nya altan och att tre har blivit fyra.

Emsan

Jag har gjort ett val att köpa enbart svensk kyckling, bland annat på grund av djurhållning och foder, och då finns det egentligen bara två stora svenska märken att välja mellan. Då det andra märket väljer att marinera sina frysta kycklingfiléer i socker, går det fetbort av ren princip. För mig är Kronfågel en stor sund vinnare!

Linnea

Jag är en riktig tacofantast, skulle kunna äta tacos varje vecka utan att tröttna. Tyvärr kan inte min pojkvän det, utan tycker att tacomyset börjat bli lite uttjatat. Detta skulle vara den perfekta kompromissen, att prova något nytt samtidigt som jag fortfarande får mitt tacomys!

Emma Sjögren

Hej
jag skulle vilja vinna framför allt för att jag tycker tacos är otroligt gott och det är en fredagsfavorit här hemma. men även för att man har inte alltid råd att lyxa till tacosen när man är student så det blir mest tomat, sallad och majs som tillbehör. För 500 skulle jag då bjuda hem min studiegrupp för plugg och matlagning tillsammans.

Vilma Lejonberg

Jag brukar hjälpa mamma i köket ibland men nu skulle jag vilja laga en middag till henne helt själv! Jag är ingen mästerkock men med tungan rätt i munnen skulle jag kunna fixa en mysig fredagsmiddag till henne. Ett plus är att hon är en fantast av kyckling men aldrig har provat pulled chicken:) Vilma

Natali

Oj, Sånt här är alltid så svårt för det känns som man tävlar om bäst anledning för att förtjäna något som egentligen alla förtjänar.

Men min motivering är väll egentligen bara en ärlig förklaring till hur min livssituation ser ut just nu, Jag blev arbetslös för 7 veckor sedan och har där av ingen som helst ekonomi just nu och sista lönen som trillade in är det inte mycket kvar av. Jag fyllde även år i tisdags och min pojkvän överraskade mig med så himla fina presenter, 4 rätters middag på restaurang osv...Så min största önskan just nu skulle vara att vinna detta presentkort och kunna bjuda tillbaka/ överraska honom med en god middag samt fylla på frysen lite nu i svåra tider.

Jag håller tummar och tår, vore världens bästa födelsedagspresent i efterskott!

Paulina

Anledningen till att jag vill vinna är helt enkelt för att jag är en ung matlagningsgalen tjej som älskar att utveckla min matlagning med nya spännande varor! Det allra bästa med matlagningen är dock att sedan kunna bjuda familjen och/eller vänner på maten, få höra deras åsikter kring produkterna och maträtten, och bara ha en allmänt mysig och trevlig stund! Dessa produkter är inte endast till för mig alltså - jag vill att folk i min närhet också ska glädjas och njuta av vinsten! :)

//nouw.com/100kitchenstories

Anonym

Nu när vi äntligen fått vårt efterlängtade hus längtar vi efter att bjuda över nära och kära på middag så varför inte en favorit som alltid funkar- kyckling! 😊

Elin

Åh, här hemma älskar vi Kronfågels kyckling men med två småbarn blir det mest korv och annan tråkig mat. Variationen ligger på minus 25 ungefär men om vi vann kunde vi unna oss att testa lite nya produkter och få njuta av lite god mat för en gång skull :)

beatrice

Jag skulle laga till en fest måltid för mina två bästa vänner för att dem är dem fantastiska människor dem är o alltid står ut med mig o låter mig prata o gråta o skratta oavsett vad de är, jag älskar dem o skulle aldrig vara mig själv utan dem, den ena har jag varit vän med i snart 22år o den andra har jag känt i 13 år snart o dem är verkligen värda att hyllas

Deni Mårdvall

Vi skulle fira mina svärföräldrar bröllopsdag snart och vi kan laga någonting gott åt dem som en överraskning. De har varit gift 46 år och min svärfar fyllde 70 år nyligen. Önskar så mycket att vinna.
Email: dema1497@gmail.com

Veronica Ekblad

Wow, vilket pris! Om jag vann så skulle jag bjuda hem familjen på kyckling-middag. Flera olika rätter med kyckling. Det skulle vara kul eftersom vi iprincip bara äter kycklingfilé annars. Kul att kunna testa på kycklingfärs, pulled chicken, kyckling tacos m.m. Håller tummarna 😊

Anna

Skulle sitta fin fint för en småbransmorsa med noll fantasi, blir samma lika varje vecka. Med den här vinsten skulle jag kunna titta outside the box och testa lite nytt som sen får hänga med å bli en del av reportoaren, kan ju inte bli bättre !!

Anonym

Jag skulle bjuda min sambo och våra fina familjer på en underbar festmåltid att fira in våren med. Även för att tacka för det enorma stöd och all kärlek de ger dagligen. Efter en oerhört tuff vinter med min pappas bortgång i cancer. Så känns det skönt att veta att våren är på väg med nya bättre dagar.

Evelina

Jag skulle gärna vilja vinna då vi just nu flyttat hem till mina föräldrar i väntan på att få flytta in i vårat hus. Och det skulle vara perfekt att bjuda dom på en god festmåltid då dom bjuder på all mat hela tiden :)

Anonym

Jag väntar just nu mitt andra barn och skall gå hemma längre denna gången, passa på då det är mitt sista barn :) Skall då bjuda mina kollegor på en taccos/pulled kväll och då hade denna tävling vart perfekt så man kan lägga dessa pengar på mycket annat roligare och mer nödvändigt! :) JenniferJordgubb@hotmail.com är min mejl och jag håller tummarna! 👊

Anonym

För min son fyller snart år! Han älskar kyckling så en kyckling buffé att bjuda kalas gästerna skulle passa perfekt ! Och detta presentkort skulle hjälpa en hel del! 👍🍗🎉

Rebecca

Hela familjen älskar kyckling. Vinner jag ska jag definitivt fylla frysen med pulled chicken. Det går så snabbt, är supergott och går att variera i massor (pita, taco, till sallad, med ootatis, rotfrukter m. M. Jag älskar att laga mat men tiden räcker sällan till då jag jobbar kvällar och är hemma med min son på dagarna då han inte de fått dagisplats och pappan jobbar. Det skulle verkligen underlätta min i vår vardag!

Anonym

Hej
Jag skulle vilja göra en kyckling buffé till min sons födelsedags kalas! Han älskar kyckling så han skulle bli överlycklig! Det skulle syster och pappa också bli 😄
🎉👍🍗
Sofie.obaseki@live.se

Emilia

Jag är en tjej på 19 år som äntligen funnit intresset i att laga middagar till familjen. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann detta pris, för det skulle främst glädja min mattokiga pappa! Han älskar att laga mat och nu gör vi det så ofta vi kan tillsammans! Detta pris skulle med andra ord ge oss fler roliga timmar tillsammans i köket! :)

therese andersson

Nu när det är knapert med pengar då vi har dubbelhyra så hade jag mer än gärna velat vinna detta för att överraska sambon då han jobbar och sliter för familjen.

Elin (Elinwinberg_@hotmail.com)

Då jag fyller år den 20/3 så är det då meningen att man ska bjuda på någon smaskig middag :) men då jag är föräldraledig så har jag inte så mycket pengar över i slutet av månaden.. så vad vore då inte bättre än detta perfekta presentkort? Älskar guldfåfelns produkter ♡♡♡

Emma Wahlberg

Även om de är det mest underbara som finns att vara mammaledig så är den dessvärre inte bra för ekonomin. Det var länge sen vi kunde bjuda över vänner på middag. Därför önskar ja vinna detta! :)

Emma Wahlberg

Även om de är det mest underbara som finns att vara mammaledig så är den dessvärre inte bra för ekonomin. Det var länge sen vi kunde bjuda över vänner på middag. Därför önskar ja vinna detta! :)

Emma Wahlberg

Även om de är det mest underbara som finns att vara mammaledig så är den dessvärre inte bra för ekonomin. Det var länge sen vi kunde bjuda över vänner på middag. Därför önskar ja vinna detta! :)

Emma Wahlberg

Även om de är det mest underbara som finns att vara mammaledig så är den dessvärre inte bra för ekonomin. Det var länge sen vi kunde bjuda över vänner på middag. Därför önskar ja vinna detta! :)

linnea östedt

Hej, eftersom vanlig tacos är min favoriträtt är det inte mer än rätt att pröva med ny fyllning, pulledpork i sig är ju hur gott som helst, tacos med! Kan inte bli en bättre kombo.

Sandra Petersson

Stoppa pressarna! Jag har hört ett rykte på stan!
Att man hos Linda kan vinna kyckling för hela slanten.

Så nu är min raka och omedelbara plan,
att ro hem lite kyckling åt denna "tanten"

För kyckling är det bästa jag och min kärlek vet
och Kronfågels slår alla andra med hästlängder

Att man kan äta så gott utan att bli fet
gör att vi gärna stoppar i oss mängder.

Nu hoppas vi att Linda vet vart vår brevlåda bor
-jag sätter mig och väntar bredvid den på direkten

för vår önskan är så himla stor
men pssst! Berätta inget för släkten!

Katharina

En tacokväll med alla barn och barnbarn hade passat bra nu när dottern lämnar hemstaden och blir sambo 8 mil bort.
Hade varit en Lycka till kväll för de båda tu!

Maria

Den här vinsten skulle verkligen förgylla vardagen för en arbetssökande pank tjej som dessutom älskar kyckling!

J

Men en 7 månader bebis är det svårt att hitta tid till matlagning. Därför hade det här passat oss perfekt! Hoppas på tur!

Lena

Att få samla familjen runt matbordet och uppleva Pulled Chicken Taco Style! Tillsammans, skulle vara magiskt. Att knyta an med lite taco och pulled chicken en fredag kväll, kanske med en bra film och lite ljuvlig dessert efteråt skulle vara helt underbar upplevelse.

Jennie

Jag skulle bjuda min fantastiska tacos-tokiga bästa vän, som ställde upp för mig nå otroligt medans jag var arbetssökande. Nu är det hon som är en fattig sjuksköterskestudent och såå värd en ordentlig vin och tacoskväll! :)

Sandra

Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda min mormor på en riktig festmåltid. Min mormor, den mest omtänksamma, generösa och underbara människa som finns. Hon ställer alltid upp för alla. Vad det än är. Hon sätter alltid sig själv sist. Hon har haft en tuff tid på sistone. Hon/vi fick ett mycket tråkigt sjukdomsbesked i familjen. Tre av hennes barn(hon har fem) har en obotlig neurologisk sjukdom. Den är mycket ovanlig, bara runt 1000 personer i Sverige har den. En av dem är mycket sjuk nu och behöver assistent. Detta har (såklart) tärt hårt på mormor. Att behöva de mest värdefulla man har försvinna i sjukdomens grepp. Jag skulle så gärna vilja göra något för henne. En middag bara hon och jag i lugn och ro. Och bästa av allt skulle hon tycka vore att slippa laga mat för en gångs skull ;) Älsksde mormor. Hoppas på att få ge henne något tillbaka för allt hon hjälpt mig med sen jag blev själv med mina små <3

Sandra

Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda min mormor på en riktig festmåltid. Min mormor, den mest omtänksamma, generösa och underbara människa som finns. Hon ställer alltid upp för alla. Vad det än är. Hon sätter alltid sig själv sist. Hon har haft en tuff tid på sistone. Hon/vi fick ett mycket tråkigt sjukdomsbesked i familjen. Tre av hennes barn(hon har fem) har en obotlig neurologisk sjukdom. Den är mycket ovanlig, bara runt 1000 personer i Sverige har den. En av dem är mycket sjuk nu och behöver assistent. Detta har (såklart) tärt hårt på mormor. Att behöva de mest värdefulla man har försvinna i sjukdomens grepp. Jag skulle så gärna vilja göra något för henne. En middag bara hon och jag i lugn och ro. Och bästa av allt skulle hon tycka vore att slippa laga mat för en gångs skull ;) Älsksde mormor. Hoppas på att få ge henne något tillbaka för allt hon hjälpt mig med sen jag blev själv med mina små <3

Ullis

Jag skulle laga till en festmåltid för min familj. Till maken för att han är min hjälte, till 13-åringen för att han gör oss så stolta,till våran snart 11-åriga prinsessa som är världens snällaste och till våran snart 2-åriga lillprins Bus för att han tillför så mycket glädje i våra liv ♥

Helena

Vem vann?

Ullis

Jag skulle laga till en festmåltid för min familj. Till maken för att han är min hjälte, till 13-åringen för att han gör oss så stolta,till våran snart 11-åriga prinsessa som är världens snällaste och till våran snart 2-åriga lillprins Bus för att han tillför så mycket glädje i våra liv ♥