Tjuvtitt och kalasshopping


Selma provgungade Spöket Labans hund Rufus ikväll, eller "Rusuf" som hon kallar honom. -
Foto: Maria.

Hej vänner!
Ikväll hade jag tänkt bjuda på inlägg med massor av bilder från kvällens VIP-tjuvkik på barnmässan. Men så pajade min kortläsare och jag kommer inte åt några bilder alls. Så typiskt så det finns inte. Så ni får helt enkelt se bilder när jag varit och införskaffat en ny imorgon och bilderna blir istället från Barnmässan dag 1.
 
Efter tjuvkiken körde jag hem Selma och åkte vidare till My Perfect Day och pratade bort ett par timmar med dess ägare. Världens mysigaste tjej och har ni kalas och festtokiga missat den webshopen så måste ni klicka in och kika direkt. Så löjligt mycket fint! Två rosa och välfyllda påsar bar jag med mig hem, för om 1 vecka fyller vår älskade hela 2 år! Ofattbart och känslosamt. Men de bästa 2 åren i vårt liv!
11
Annster

Fin bild :)

Linn

Hej,
ville bara tipsa dig om Bamba.se 's tävling för bloggare där det lottas ut 150 st goodiebags med leksaker och babyprodukter till olika bloggare som deltar. Här kan man vara med: http://admin.getanewsletter.com/s/landing/Ab54sR/

Happy friday :)

Longevity - en blogg om hälsa

Härligt! Håller mässan på hela helgen? Funderar på att kanske ta tåget di imorgon

Svar: Jajamensan :) hela helgen!
Linda Blom

Jessica

Hej, såg er idag på barnmässan. Var tänkt att gå fram och hälsa men våga inte. =) Är alldeles för blyg.

Svar: Nemen!! Klart du skulle gått fram!! Vi är så snälla så <3
Linda Blom

Hockeysilly.se

På Hockeysilly.se läser ni om det senaste som händer i ert hockeylag. Vilka spelare lämnar och vilka spelare värvas in. Allt om silly season inom ishockeyn på Hockeysilly.se.

JUNITJEJ

Sötaste Selma!

tommy

fina bilder

Madde

Hej lina!
Jag vet att du köpt en tallrikshylla väldigt billigt som du skrivit in i ett tidigare inlägg, vart hade du köpt de någonstans??
Ha en härlig söndag em/kväll!

Svar: Nää..? Inte köpt någon billig tallrikshylla tyvärr? :)
Linda Blom

Natalie

Hej Linda!
I sommar ska jag ha dop för min dotter ☺ och jag har för mig att du beställde servetter med Selmas namn när du hade hennes dop, och jag tänkte bara höra vart du hade beställt dom? ☺

Svar: Stämmer bra! Googlar du "Lindablom.se Selmas dop" så finner du inköpsställena på allt från dopet, gjorde ett sådant inlägg. Men just servetterna kommer från Calligraphen! :)
Linda Blom

Anonym

Eftersom linda inte svarar på kommentarer där folk frågar saker, eftersom hon inte vill dela med sig av saker och ting så kan jag hjälpa dig Natalie. Det är superenkelt att googla och få upp en bra sida :) det gjorde jag till dopet vi hade nämligen!

Svar: Hoppsan! Ätit taggtråd till frukost? :) Jag svarar på kommentarer när jag hinner göra det.
Linda Blom

Anonym

Det blev havregrynsgröt samt kaffe till frukost, ingen taggtråd. Men du kanske vet var man kan köpa taggtråd? Finns de på Ica?