Ett efterlängtat kontor tar form..

Det börjar likna någonting nu.. Äntligen! När vi i december 2013 tog beslutet om att göra om mitt kontor i vår lägenhet med alldeles för få rum, till barnkammare fick jag möjligheten att istället stationera upp min arbetsplats i mina föräldrars lägenhet som har flera rum över med tanke på att jag och lillebror flyttat ut. Sedan dess har jag haft min plats i ett av rummen, totalt oergonimiskt och med TV:n som skärm i 1 år och 4 månader. Jobbigt och min rygg har tagit så mycket stryk av det. Att sitta i en soffa halva nätterna är inte bara väldigt sövande, men även obekvämt som arbetsställning.
 
Nu har äntligen det kommande kontoret fått upp tapeterna från min favorit Boråstapeter Vintage (1604) jag och mamma valde ut förra året och även fått nytt golv m.m. Och idag var vi på IKEA och köpte all inredning. Vi har pysslar hela dagen idag och än är vi inte riktigt klara. Det skall in nya stolar o.s.v Dras kablar, ställas in datorer, skrivare o.s.v. Men jag ser liksom ljuset i tunneln nu och vet att min nya och fina arbetsplats är nära. I framtiden, när vi köpt större boende kommer jag att flytta hem allting igen - men tills dess skall jag njuta av en otroligt härlig miljö. Det blir så fint och funktionellt! Skrivbordet har vi byggt av bänkskivor, ben och hurtsar från IKEA bland annat.
 
 
11
Rebecca

Åh, vad fint!! Kortet på Selma är så fint också!!!! :)

Svar: En av dom finaste bilderna på henne, Malin Stolt är fotografen : )
Linda Blom

Emma

Hej Linda! Har följt din blogg några år nu, men aldrig kommenterat. Kände att det vore på sin plats nu :) vill bara få sagt att du verkar vara en så härlig människa.. En fantastisk mamma och underbar vän. Önskar jag hade en sån som du i mitt liv! Många kramar, Emma

Svar: Men Gud! Tusen tack för din otroligt varna kommentar ❤️
Linda Blom

Johanna

Viken super läcker tapet! <3

Lina

Vilken underbar tapet! Där kommer du nog verkligen trivas :)

Annster

Vad roligt!
Ser fint ut :)

Joysan

Kommenterade på insta igår men kommenterar här också för det blir så jäkla snyggt, haha. Bra jobbat! Hoppas ni kommer trivas :)

Svar: Åh tusen tack snälla!! : )
Linda Blom

Cherie | Börja Spring

Härligt! Måste vara skönt att ha en ordentlig arbetsplats att sitta på :)

Anna Hansson

Skönt med ett kontor! :)

Gabriella Joss, 19 år fru och väntar första barnet

Vad fint du fick till det, kram fina du! Hoppas vi ses snart igen!

Anonym

Hej!
Googlade mössor till bebis och hittade en underbar som länkades till din blogg någon gång 2013. Det var en virkad som såg ut som en prinsesstårta. Du hade länkat men fick inte den att fungera. Tror att det var någon som hette Michaela som virkat den. Väntar en litet tjej om tre veckor och skulle såååå gärna köpa en sådan mössa. Vet du vart jag får tag på en?
Tusen tack!

Maria. marilikan@gmail.com

Malin

Alskar tapeten!