F r e d a g

Selma och "offaj" (morfar) i helgen, bästa kompisarna.
 
Hej vänner!
Satan i gatan, jag är så tung i huvudet så jag blir snurrig. Har hållit i sig till och från hela veckan och jag misstänker att det är sömnen, eller snarare bristen på sömnen som bidrar till det. Jag har jobbat lite väl sent på nätterna denna veckan, så igår kröp jag till sängs tidigt då jag frossade och hade feber. Men det känns så skönt att ha det gjort för nu känner jag mig relativt i fas med formeli igen. Det är en ständig kamp det där, haha. Ingen feber alls idag i alla fall, utan bara huvudvärk. Blir nog att blunda lite snart.
 
Om huvudvärken känns lite bättre i eftermiddag så skall vi ta en sväng till Bergvik med Malin och Leon. Mat på IKEA och en tur i lite butiker. Jag var iväg med Selma igår på en tur och fick tre ljuvliga nyheter från Newbie med mig. Måste visa!! : )
 
För övrigt fixade Emelie mitt hår efter vårt arbetspass igår, så nu har jag gått ytterligare lite ljusare och min höst-balayage är ett minne blott. Det som är skönt när man haft Balayage är att det ger ett djup i färgen, även när man gör massor av blonda slingor. Det blir fortfarande den effekten, även om man är ljus liksom.
 
 
3
Sofia

Ditt hår, såå fint! Och Emelie är ju fantastiskt duktig på färg - kanske får överväga ett byte av frisör här i Karlstad ;)
Krya på dig!

Svar: DO IT! :D Hon är såå duktig!! Och tack så mycket!! : )
Linda Blom

Joy Gustavsson

Vad är balayage? 😊

Anonym

Så otroligt fint håret blev! *avyndsjuk* :)

Svar: Tack snälla :)
Linda Blom