Kavat-fetisch

Jag må vara urlöjlig i vissa människors ögon, men jag tycker verkligen att Kavat har dom allra finaste och bästa skorna för små fossingar. Så jag kan inte hejda mig själv.. Just den rosa varianten hade Selma redan i höstas där hon tultade omkring, långt innan hysterin av dom startade. Sedan dess har varit rejält svårt att ha fått tag i dom igen då dom varit tvärslut. Men Kavat lyssnade på efterfrågan och BAM! I april släpptes en begränsad upplaga dom tagit fram av skinnresterna dom hade kvar. Jag lyckades snappa åt mig skorna i flera storlekar innan dom åter sålde slut igen. Ängskär och Edsbro är favvisarna, Selma har 22 nu så hon kan iaf växa 2 storlekar till innan vi får gå vidare på andra modelle. Ja.. Jag är glad att jag fick tag på skorna, trots den överbelastade hemsidan vid skosläppet : )
16
elin stridh

men va söta :D

Anonym

Varför inte låta Jimmy va föräldraledig o skippa dagis ett tag till?? :)

Svar: Varför skriva anonymt till mig när du läst det på instagram och kan stå för vem du är där? : ) Det handlar inte om att "låta" honom. Vi fattar beslut tillsammans i vår familj.
Linda Blom

Linda Cathrine Liljemalm

De är verkligen superfina och vad jag har kunnat läsa mig till ska du ju vara väldigt bra också. Roligt när båda kan kombineras. Härligt att du fick tag i flera storlekar och så får vi hoppas att det har kommit en minst lika fin modell när hon inte längre kan ha dessa :)

Camilla

Ja kavat är bäst. Dock väldigt dyra men man får kvalité för det man betalar för i allafall:)

Sandra

Hihi så gör jag också när jag hittar en skomodell jag älskar o sitter bra på mig :D Var så skönt att kunna ta fram ett par sprillans nya favoritsneakers från garderoben jag köpt för några år sedan o nu hade behov av :D Man får passa på :P

Mamma till fyra pojkar

DU finaste Linda! Har skrivit det förr men måste bara skriva det igen. Du ÄR helt otrolig!
Älskar din blogg (och dig höll jag på att säga) ;-)
Finns nog ingen annan som är så jordnära och äkta och samtidigt rolig och lite "fjantig" också med dessa barnkläder och skor (precis som mig).

Åh, sluta aldrig blogga <3

Svar: Nämen ååååh!! TACK för din fina kommentar! Värmde helt otroligt mycket <3 Tack tack tack! Och visst är det fantastiskt roligt ATT vara lite fjantigt förtjust i barnkläder? : ) hihi
Linda Blom

Moa

Tycker också att kavat har hur fina skor dom helst! en fråga, hur många cm är Selmas fot? Tycker att det är svårt med just skor och att få rätt storlek. Tack för att du alltid är du och en jätte bra blogg! Kram

Alexandra

Jag köpte dotterns första kavat 2011. Och sen dess har hon haft kavat varje säsong. Tycker de är kanon och så fina! :)

Svar: Jag kommer högst sannolikt att fortsätta! Dom är ju så jädra lätta att sätta på också!! :) För både oss och Selma själv.
Linda Blom

Anonym

Bry dig inte om elaka komentarer 😩 så onödig o lägga sig i ert familjeliv . Alla e olika "annonym"

Kram
Desiree

Anonym

Fastän jag inte alls ser vad som skapar hysterin kring skorna skulle jag aldrig tycka någon var löjlig som gillar dom :)

Svar: Härligt att höra :)
Linda Blom

Madde

Älskar också Kavat! 😍 Min dotter har tre stycken i olika strl! 🙊 självklart ett par rosa hade också turen att få tag i ett par! 😍 Man kan aldrig få för många! 👍🏻

Joy Gustavsson

Åh så fina de här skorna är! Hoppas få tag på till Millie sen men det är ju ett tag kvar innan hon börjar gå 😉

Svar: Visst är don ljuvliga!! :)
Linda Blom

therese

Så fina :) Var kan man köpa dessa? Finns dom nu? :) Kram

Svar: Dom släpptes tillfälligt på Kavats hemsida men tog slut direkt : )
Linda Blom

Magdalena

Men hjälp vad du svarar spydigt på vissa kommentarer. Varför inte bara säga att det är "privat" eller helt enkelt förklara för folk varför pappan inte ska vara hemma med ungen? Du kan ju inte bli irriterad när folk frågat eftersom du gång på gång skriver att det är jobbigt för dig att lämna henne på förskola, folk läser din blogg och funderar på varför ni inte utnyttjar bådas dagar. Inte så konstigt.

Svar: Verkligen inte spydig! : ) Hur man tolkar det jag skriver är också väldigt olika. Men jag har svarat på frågan väldigt många gånger och det är väl ingenting konstigt att det känns jobbigt att hon skall börja på fsk? Det är jag knappast ensam om att känna. J har varit pappaledig och kommer att vara pappaledig framöver också, men hur vi lägger upp allting är faktiskt upp till oss, precis som det är upp till varje förälder att avgöra hur dom vill göra : ) Hade jag bara skrivit "det är privat" hade det också tolkats som spydigt av vissa.
Linda Blom

Sriwanna Salomonsson

Alltså jag är inte så mycket för rosa men så söööta dessa var ;)

Svar: Hihi! Och jag är helt tvärtom - TOOOKIG i rosa :D Men ja.. visst är dom bedårande? : )
Linda Blom

Anonym

Jag hade inte turen att ha barn när dessa rosa skönheter släpptes :( och är nu totalt förälskad i dom finns det ingen som vet vart jag kan köpa ett par. Mvh Madelenjonsson@Gmail.com