Mors dag 2015

Vår tredje mors dag tillsammans, mitt hjärtas fröjd och glädje.
 
Full fart dagen lång och den avslutades på bästa sätt genom att, som vanligt, fira eftermiddagen tillsammans hos min farmor och farfar. Tradition varje mors dag med massor av gott att äta, kanske alldeles för mycket t.o.m. men framförallt att umgås med dom som betyder så otroligt mycket. Vädret var betydligt kallare än de tidigare två.
 
Selma valde både kort och blommor till sin mormor idag.. Vi frågade vilken färg blommorna skulle ha "eeehm.. JÅSA" svarade hon varpå jag frågade om hon ville ha någon mer färg.. "mmmm.. DUL". Älskade lilla vän, det är så roligt att hon är delatig i allting nu. Att hon leker och följer mina kusiner likt en svans och ser upp till, härmar, sjunger, dansar och bara är världens goaste lilla tjej.
 
 
6
Helena R

Mysig tradition ☺

Svar: Bästa!! : )
Linda Blom

tjorwen / Louise

Hejsan.. Eftersom du inte svarar på mail så får jag väl skriva här då.
Jag har skickat mail men dom är obesvarade och du har även skickat tllbaka men inte svarat på det jag frågat.. undrar varför. Tavlan jag beställde har jag ställt en del frågor på men inget svar där heller. Så försöker med att få kontakt med dig här istället. Mvh Louise / tjorwen

Svar: Maila linda@formeli.se om du inte fått svar.. För jag har besvarat alla mail i inkorgen och sitter och jobbar nu : )
Linda Blom

Alva

ser gott ut! och tack för att du var inne på min blogg:)

Fanny

Låter som en underbar dag! :)

Erica - Stugan på fjället

vilket godfika ni bullat upp! Fina bilder :)

Dixi Wonderland

Snacka om att vara mamma upp i dagen! Samma stora ögon :D Jätte fina bilder på er!