O n s d a g

Klänning - Kappahl | Kappa - POMPdeLUX | Strumpbyxor - H&M | Skor - Kavat
 
Hej vänner!
Allt väl denna onsdagkväll? Här är det fint minsann.. Vi har haft en lugn dag hemma jag och Selma, regnet har stundvis öst ned. Sedan kom solen, varpå regnet dök upp igen. Skapligt ostabilt alltså. Jag hade en fotografering inbokad under kvällen och det är helt otroligt, men regnet gjorde faktiskt ett uppehåll just då och precis när vi åkte hem så kom det igen. Kände mig ringrostig, har inte fotograferat på uppdrag såhär på otroligt länge. Men jag tror jag fick till några fina bilder i alla fall. Den var väldigt rolig om inte annat, kombinerad familje och ettårsfotografering. Ljuset var svårt, väldigt växlande.. Men familjen hur fin som helst.
 
Nu sitter jag inne på mitt kontor och redigerar lite bilder. Det blir att jobba med tavlor efteråt. Selma är fortfarande vaken och röjer med sin mormor och morfar just nu. Jimmy är påväg hit för att hämta henne. Lilla vän! Så rolig så det är inte sant. Både jag och min pappa skrattar så vi knappt får luft, haha. 
 
Har ni haft en bra onsdag? : )
3
Kvartettmamman

Jobbat till 14.00 idag och nu väntar två lediga dagar innan en jobbhelg :)

Svar: Härligt med lediga dagar!! : )
Linda Blom

Eira

Åh vad härligt det låter Linda! Du är fantastiskt duktig på att fota och fånga det där lilla extra, vet du det? <3 Jobba nu inte för länge ikväll ;) Kramar!

Svar: Åh.. Men TACK snälla! Det värmer verkligen! Har varit och är i en sådan svacka där jag inte tycker att mina bilder duger alls.. Kram!
Linda Blom

Helena R

Ganska skönt med lite regniga dagar ibland då man kan vara inne och mysa med gott samvete :) men inte för länge...

Svar: Håller med dig : ) Älskar regn faktiskt..
Linda Blom