O n s d a g

Selmas första bruna Mailegkanin samt stol och potta som jag beställde hos Mininook förra veckan, succé.
 
Hej vänner!
Har lite skrivkramp idag känner jag, haha. Ibland bara springer fingrarna iväg oavsett om det är vardagsinlägg eller inte och ibland går det trögt som attan. Kanske för att jag är ganska trött idag. Har suttit och jobbat till halv 3 flera nätter nu och idag tillbringade vi hela förmiddagen och stor del av eftermiddagen på öppna förskolan. Selma tog en powernap, så jag misstänker att hon somnade som en stock i sängen när J lade henne idag. Jag är iväg och jobbar igen.
 
Nä.. Nu skall jag vända näsan in i taveltillverkning och fakturaskrivning igen. Måste bara skriva att det är så fantastiskt roligt och härligt att jobba nu när jag har en ordentlig arbetsplats igen. Jag har dubbla dataskärmar, mycket bordsyta, bekväm stol och en helt underbar atmosfär i rummet och hela jag blir, hur trött jag än är, så inspirerad av att sitta här. Dessutom är det så mycket enklare att hålla ordning på allting, packa ordrarna och sortera alla kvitton. Jag har t.o.m. köpt mig nya pärmar bara för att allting blev så mycket roligare. Jag tror att ni som bildredigerar eller sitter med bokföring m.m. kan tänka er vad det underlättar att kunna flytta allting jag gör mellan två bildskärmar, slippa bläddra mellan två sidor o.s.v. och har allting uppe direkt. Ja.. Nöjd är vad jag är. Otroligt nöjd.. Och glad! : )
6
Sofia

Ny arbetsplats gör mycket för motivationen och lusten! Vi har fått helt nya lokaler och helt plötsligt är det roligt att gå till jobbet igen :)
Sköter du bokföringen själv?

Svar: Precis : ) Jag gör allting själv! Stönig som jag är :D haha!
Linda Blom

Alexandra

Se till att vila ordernligt så du inte bränner ut dig! Blir orolig ibland när du skriver vad mycket du har att göra och är så trött, sedan jobbar långt inpå nätterna med lite sömn=( var rädd om dig! Ren omtanke.

Svar: Tack snälla : ) För det mesta har vi sovmorgnar hemma till 9-9:30 så än funkar det ganska bra. Men ja! Jag är allt sliten ibland.. Men känner att det är värt all den tid jag får med Selma : )
Linda Blom

Anonym

Du behöver inte lägga upp fler bilder nu på massa saker från maileg. Vi har sett att du har massa därifrån...
Detta är typ bild nummer 10 med deras dyra saker. . Men du har ju säkert inte ens betalat själv för det 😄

Svar: Här var man bitter : ) Vi har ju samlat sedan Selma låg i magen såatt..
Linda Blom

Sofia

Det är bra att vara stönig ;) och så länge man känner att man orkar och kan göra det själv så är det ju bara fördelar också - att ta hjälp kostar ju endel... Tycker att du är en otroligt drivande och duktig entreprenör! :)

Svar: Tack snälla, det värmer verkligen! : ) Jaa.. Jag gör ju otroligt mycket jobb, för inte speciellt mycket betalt. Formeli är ju inget jag blir rik på precis, även om jag har sjukt mycket att göra : )
Linda Blom

My

Hur lång tid tar det att tillverka en tavla? :)

Svar: Beror lite på vilken tavla det gäller :)
Linda Blom

Annster

Deras kaniner är så fina :)