Påväg hem till Selma

1. Pyjamas | 2. Topp | 3. Klänning | 4. Joggingbyxa | 5. Jeans | 6. Joggingbyxa
 
Dåså! Nu får ni se vad jag köpte förut. Allt utom nummer 1 är påväg hem till oss, den hade jag också köpt om det inte varit fot på byxorna (men tips till er med små bebisar). Allting kommer från babyavdelningen och jag har verkligen ingen aning om hur R baby är i stolek, men just nu är Selma en 86, så jag hoppas att dom är stora, snarare än små. Det återstår att se helt enkelt. Någon av er som har koll kanske? Allting kommer härifrån.
 
Ange rabattkod "315730" så får ni 3 för 2 på alla barnkläder och skor.
18
Anonym

Sponsring?

Svar: Nej! Jag har betalat vartenda plagg.. : )
Linda Blom

Therese

Hej, Så himla fint :) Jag har handlat en del där. Min tjej är runt 68 cm. Köpte tights till henne i stl 74, dom börjar bli små. Har även köpt tröja i stl 74 den passar fortfarande bra :) Hoppas det kommer passa din tjej!

Svar: Fick höra att dom är ganska små i storlek.. Det mesta jag beställde är en storlek större så får se om det passar :) Håller tummarna :)
Linda Blom

S

Alltså hur kan du handla till henne VAR enda dag? Det känns som det går till sån överdrift! Är det bara jag som tänker på detta?

Svar: Jag handlar inte till Selma varje dag, men även om jag handlar ofta så är väl ändå det upp till mig? :) Mina pengar och mina beslut.
Linda Blom

therese

Ja men då kommer det säkert passa, visste inte vilken stl hon brukade ha :)

Svar: Köpte 86 och 94 och hon har storlek 86. Håller tummarna!! :D så himla fina grejer :)
Linda Blom

Anonym

Betalar du ens allt själv? Vartannat inlägg är om ellos o flera länkar dit. Eller sportamore. Samma på instagram. Tips okej men varannan dag? Väntar på länk till campadre idag... Väldigt tråkigt när hela bloggen är fylld med sponsrade inlägg o länkar så du kan tjäna pengar.

Anonym

Och jag säger de inte för o va dum. Du är en stor favorit o har alltid varit men alltså nu börjar de bli tråkigt. Vart är alla inlägg om hår tex? Lite recept? Bilder från ditt hem kanske? Vardagliga saker liksom förutom shopping? Variation är ju kul o det är de nog inte bara jag som tycker

Svar: Om du verkligen hade läst min blogg ordentligt så hade du funnit mängder av inlägg om min vardag. Det är några få inlägg senaste veckan som jag skrivit om ellos. Och ja! Det jag skrivit att jag köpt har jag betalat själv och andra saker har jag gjort som inspiration. Förstår inte hur det kan vara så otroligt provocerande. Bara att bläddra förbi, för det finns mycket annat du kan läsa om här och på instagram. Inlägg om hår har jag gjort 2 på kort tid innan dess är det flera år sedan, det kan du också tänka på :)
Linda Blom

Anonym

Tycker det är så roligt att se dina kollage, både på barnkläder och inredning. Roligt att se att det finns annat än bara de stora klädkedjorna. /Louise

Svar: Glädjer mig :) tack för din kommentar!
Linda Blom

Malin Wederberg

Åh vad fina :D

Paula

Men snälla ni, varför känner ni ett sånt behov av att poängtera såna onödiga saker? Det är väl ändå lindas liv, lindas pengar och lindas val vad hon vill göra?! Jag kommer aldrig kunna förstå människors behov av att lägga sig i andras liv så mycket. Linda är måhända en offentlig person men det betyder inte att hon ska behöva ta en massa skit. Om hon nu skulle handla till Selma VARJE dag vad rör det er? Hur förändrar det er vardag vart/hur/när Linda handlat saker? Alla är vi olika och gör på olika sätt. Det är så himla lätt att sitta anonym bakom en skärm och skriva det ena och det andra utan att egentligen behöva ta några konsekvenser. Jag uppskattar alla tips på rabatter, det gör att jag också kan fynda till mig och mitt barn. Men gör man inte det, hur svårt är det att bara bläddra förbi? Gillat man inte innehållet i en blogg, hur svårt är det att sluta läsa? Gillar man inte bilderna på instagram, avfölj. Jag tycker du är grym Linda! ❤️

Svar: Tack snälla snälla du! ❤️
Linda Blom

Malin

Men man får väl handla så mycket man vill :) Jag väntar trean och frossar i miniplagg och vårkläder till brorsorna 😍

Svar: Åh vad mysigt med en bebis!! : ) Nog för att jag älskar barnkläder överlag, men just mini mini mini är det något speciellt med ❤️
Linda Blom

Anonym

Tack för en inspirerande blogg 😃. Jag är glad för fina rabattips och har sparat 600 kr på tre par skor från Kavat till mina barn, tack vare dina fina tips Linda. Glad och nöjd och väljer att se det positiva. Keep up the good work! Mvh trogen följare

Svar: Tack snälla för dina fina ord! : ) Och grattis till fynden! Visst är det härligt när man sparar pengar!? :D hihi
Linda Blom

Linda

Hej Linda!
Jag har aldrig kommenterat förut, men jag följer dig både här och på instagram sedan ett par år tillbaka. Tycker du är duktig på inredning och alla fina tips är super! :) DU inspererar mig verkligen i massor! Du verkar vara en toppentjej och har en otroligt fin familj! :) Strunta i alla negativa tråkiga människor, de är inte värda energin!! Massa kramar Linda

Svar: Tack snälla du! Det värmer och glädjer mig verkligen! : ) Kul att du lämnade din första kommentar också, hihi.
Linda Blom

Lovisa

Måste bara få skriva vilken fantastik mamma du är till Selma, läser din blogg och följer dig på instagram. Blir galen på folk som ska kommentera så som dom gjort till dig angående hur mycket kläder du köper. Är även så otroligt imponerad över det jobb du lägger ner på att lära om att åka säkert i bilen. Jag är endast 18 år och har inga barn men ändå är det intressant att få läsa om det. Heja dig! Kram

Victoria

Undrar hur många som skulle gå fram till en person på stan & kommentera hur mk personen spenderar i pengar. Tycker dina inlägg om tips/shopping är roliga att läsa.

Victoria

Undrar hur många som skulle gå fram till en person på stan & kommentera hur mk personen spenderar i pengar. Tycker dina inlägg om tips/shopping är roliga att läsa.

Svar: Jag undrar desamma :) tack snälla!! :)
Linda Blom

Karin

Nej det är inte "några få" inlägg om Ellos, det är massor. Jag köper inte att du skriver för att tipsa om rabattkoder för läsarnas skull för Ellos har ALLTID rabattkoder av den här typen men dina inlägg har börjat nu och är alldeles för många för att det ska vara en slump. Skönt att det är fler läsare som reagerar, både på all reklam och på din enorma konsumtion. Jag bryr mig inte om vem som betalar för alla saker men jag tycker det är trist att det är så lite eget innehåll i bloggen numera, att nästan alla inlägg är köpta.

Svar: Om du går tillbaka i min blogg så kan du se att det skrivits och tipsats mycket om Ellos tidigare. När det kommer till "eget innehåll" så är det precis lika mycket som innan - men jag kombinerar dessa med andra inlägg och därmed har jag i princip tredubblat inläggen / vecka än tidigare. Huruvida jag köper i andras ögon "för mycket" grejer är faktiskt ingenting jag tänker kommentera. Det är bara upp till mig vad jag väljer att lägga pengar på. Inte någon annan, förutom min familj såklart. Och där är vi överens! Dom inlägg som är köpta märker jag med "i samarbete med" så enkelt är det. Men jag rekommenderar dig att sluta läsa för uppenbarligen irriterar du dig bara :)
Linda Blom

JohannaIsabella - Gravidblogg

Fick reda på koden via din blogg och upptäckte även jag R baby. Blev en beställning för mig med, guuud vad gulliga grejer! =) så för egen del hoppas jag att du fortsätter tipsa om bra rabatter!

Svar: Eller hur!? Så mycket fint :) Jag kommer att fortsätta! Några surisar skall inte få sabba för mig, dom kan sluta läsa isf :)
Linda Blom

Helena R

Tack för alla bra tips och rabatter !
Det är många plagg som kommit hem hit som jag ej betalat fullt pris på tack vare dig!
Men denna gång tycker jag att det fanns mest till tjejer och fina saker till dem så denna gång tittade jag bara 😉