Shoppingtisdag

Imorse mötte jag upp Malin, Leon, Erina och Wilma. Det vankades en liten roadtrip till Kumla. Som jag nämde tidigare idag så kör Kavat en lagerrensning som startade idag där dom säljer ut allting dom har till 30-50% rabatt. Kavatbutiken skall byggas om och därför behöver dom tömma och sedan fylla på med nytt framöver. Spännande! Hur som helst, priserna rejält nedsatta! Alla årets modeller som Ängskär, Edsbro o.s.v. (inklusive dom rosa) var nedsatta med 50%. Outletskorna som innebar äldre modeller, speciellt framtagna för just outletbutiken m.m. var nedsatta till 30-50%.
 
6 par köpte jag med till Selma - i flera olika storlekar och har därmed bunkrat upp inför kommande höst och även nästa års vår/sommar (dom bör passa då och gör dom inte det kan jag sälja dom vidare eller liknande). Vad jag betalade? Strax över 1000:-. Jag menar, Kavat no1 till 150 spänn är nästan löjligt, haha.
 
Men.. Är ni ute efter skor så rekomenderar jag er att åka dit. Visserligen var det fullt ös där idag och vi var måååånga på plats. Men rean fortsätter ända fram till 3/6. 
7
Elinn JL | TOPPBLOGGARE & MAMMA

Så underbara skor! :D

Junitjej

Smart att bunkra upp för framtida behov.

Junitjej

Jag saknar dina inlägg om hundarna. Kan du inte blogga mer om dom?

Joysan

Kul med så bra priser! Vi kommer ha vägarna förbi Kumla snart så då ska vi kika in där tror jag allt :)

Anonym

Varför köper du inte skor med kardborre? Underlättar för fsk personal samt att selma klarar sätta på sig skona helt själv, utan att någon vuxen ska behöva hjälpa till att knyta? Ni får säkert info om det när hon börjar fsk :))

Svar: För att Selma inte går på förskolan ännu och för att hon inte kommer att använda dessa skor där när hon väl börjar :)
Linda Blom

My

Klart hon kan ha dessa på förskolan? :)

Svar: Ja, såklart hon KAN : ) Men vi kommer troligtvis att välja att hon skall ha en annan typ av sko på förskolan : )
Linda Blom

Carolin

Hej! En fråga som inte har med inlägget att göra. Vet inte om du vill svara, jag har ju inte med det att göra egentligen. Men jag har hört att man, när barnet är under 1 år inte "behöver" ta ut någon föräldrapenning. Efter ett år "ska" man ta ut fullt för att behålla sin SGI. Jag har för mig att du sagt att du inte tagit ut några dagar? Hur tänker ni där? Eller det påverkar kanske inte dig eftersom du jobbar samtidigt? Jag är själv föräldrarledig och vill dryga ut så mycket som möjligt, samtidig som jag måste ta ut en del dagar nu eftersom min sambo pluggar. Efter att vår dotter fyllt ett har han förhoppningsvis fått ett jobb och då hade vi ju klarat oss på färre dagar, men då kanske jag måste ta ut fler? Åh, denna försäkringskassa-djungel 😩

Svar: Det stämmer! : ) Eftersom att jag jobbat hela tiden så påverkas inte min SGI (möjligtvis kan den sänkas om människor tjänar mindre) även om jag inte plockat ut några föräldradagar ännu.
Linda Blom