Snart helg

Foto av magiska Malin Stolt.
 
Hej vänner!
Lilla fröken sover och jag passar på att sitta i soffan men datorn i knät och spana på TV:n. Vi köpte faktiskt en ny i veckan och gick från 42" till en Samsung 55" smart TV. Riktigt nöjda än så länge och det känns lite lyxigare med en större, även om man vänjer sig väldigt fort vid det också. Egentligen borde jag nog blunda lite jag också, har extrem huvudvärk. Men stunden jag har mitt på dagen när hon sover är ganska välbehövlig. För oss båda, då är det trist att sova bort den, haha.
 
Det är fortfarande vädligt mammigt just nu. Hon hänger i benen, klänger och vill bli buren mest hela tiden. "Mamma bääära, Bemma liten dädis, Bemma hööver bamas". Ja.. Ni kanske inte förstår alls, men hon berättar kort och gott gör mig att hon vill bli buren, hon är en liten bebis och hon behöver denitivt kramas. Älskade lilla vän! Klart vi skall kramas.
 
Så snart hon vaknat skall vi cykla iväg till Leklandet för en eftermiddag och kväll med vänner där. Perfekt sätt att rasta små busiga barn, speciellt Selma som varit inne med mig hela dagen idag.
6
Marie

Vanligt i den åldern, att de vill vara små bebisar igen, mammiga och pappiga. Min 2,5 åring är också så och har vart ett tag. Det ger med sig sen,men det är ju rätt mysigt :)

Anna

själv har jag ingen tv. men det går ändå :) o man slipper betala licens o kanaler m.m :)

Svar: Vi hade inte klarat oss utan TV :) haha.
Linda Blom

Anonym

Vilken fantastiskt fin bild på er! Har också en 2,5 åring som gärna vill bäras, älskar min ergobaby-bärsele som förenklar vardagen och ger henne möjlighet till närhet med mig trots att lillebror behöver mig samtidigt ibland.

Svar: Åh.. Jag älskade bärsele när Selma var yngre, men som det är just nu så känns det inte helt hundra. Vet inte varför egentligen. Kanske borde testa och kanske bli motbevisad : )
Linda Blom

Helena R

Man får passa på när de är mammiga för det försvinner tyvärr mer och mer när de är runt 9 år.... nu tar man sig kramar istället !

Svar: Jadå : ) Jag ger henne den närhet hon behöver : )
Linda Blom

Liza

Åh, vilken underbar bild på er! :)

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

Johanna

Men åh vilket vackert foto!