T o r s d a g

Pappa, dotter, vovvis <3
 
Hej vänner!
Torsdagen regnade visst bort den, men vi har haft fullt upp hela dagen ändå. Det känns som att jag bara upprepar mig i mina vardagstexter, men det går ju såååå foooort! Helgen är fullspäckad den också med allt från dop, avslutning på rytmik till mors dag. Swisch säger det väl så är även den förbi. Imorgon har jag en hel del att göra igen och avslutar med ett jobbpass på Headspot.
 
Gud.. Känner att jag har världens skrivkramp.. Haha. Jag vet liksom inte vad jag skall dela med mig av. Det är ganska stilla här i bloggen, inte så mycket respons och jag inser verkligen det att även om jag skriver för min egen skull, så blir det så mycket roligare när ni visar att ni finns här. Jag ser det på statistiken, men lämna gärna ett litet hej om ni får lust : )
 
Igår hade jag en fotografering tillsammans med lilla Joline och hennes familj. Jag hann faktiskt få klart alla bilder redan igår kväll och för första gången på väldigt länge var det riktigt roligt att vara ute och fotografera. Jag fick mersmak.. Under lång tid har jag bara suckat åt mina bilder, kan inte prestera det jag önskar att jag kunde o.s.v. Det blir en ond cirkel och jag känner bara att det jag gör bli skit. Kanske.. Kanske kanske kanske.. Kan jag finna glädjen i att fotografera åt andra igen, istället för att bara känna enorm prestationsångest, så mycket att det tar bort det roliga från det. Men nu är jag sugen på att fota barn och nyfödda! Kanske efterlyser det framöver! Det är ju det där med tiden också : )
18
Helena R

Åh jag hoppas att du får tillbaka suget och vill fotografera igen ☺

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh så fort du finner ny inspiration så kommer suget tillbaka ❤️ Du är så duktig på att fota!

Svar: Att det kommer från dig värmer såklart extra! TACK fina du! Men jag känner mig verkligen inte duktig.. Tvärtom.. Som att jag bara trampar som en kass amatör typ.. Pust! Men det kanske vänder.. : )
Linda Blom

Emmie

Har aldrig kommenterat här men tänkte passa på nu då.... Ville bara säga att du är en sån otroligt förebild för mig, vet inte hur många gånger i veckan jag berättar om dig för min pojkvän, mamma eller vänner. Fortsätt med det du gör Linda, du inspirerar verkligen många!
/ 17 årig tjej som typ fangirlar, haha <3

Svar: Nemen!! Gud.. Nu blir jag helt ställd! Och faktiskt lite generad också. TACK för dina fina ord! <3 : )
Linda Blom

Eleonor

Du är ju så duktig<3. Tycker att alla dina bilder är jätte fina. Du skulle kunna få en fabrik att se ut som den kommer från himlen. Förstår att det känns tungt ibland. Tror att det är ganska vanligt bland de som är konstnärliga. Jag kämpar med samma sak varje dag inom musiken. Så mycket prestige och jämförelser hela tiden. Tids nog får du tillbaka din passion. Låt det ta tid och känn ingen stress inför det=)

Svar: Det är nog så! Men den jag tävlar mest med är mig själv.. Visst har jag fantastiska förebilder i fotograferandet, människor jag ser upp till och som har en talang jag bara drömmer om att nå. Samtidigt så vet jag att jag inte är där, troligtvis aldrig kommer att komma dit och därför tävlar jag istället med att hela tiden bli bättre än vad jag var senaste gången o.s.v. När man känner att ingenting händer och man bara står och trampar.. Ja.. Du vet :( Kram!!
Linda Blom

Therese

Om eller när vi ses i sommar får du gärna knäppa några bilder på Leia 😍 eller oss 😜 kram! ❤️

Svar: MER än gärna <3
Linda Blom

Anna

själv har jag bara kitobjektivet nu eftersom mitt 50mm gick sönder :/ men det får väl gå. är inte prio ett att köpa ett objektiv just nu som arbetslös o med en lägenhet i stora behov av renovering tyvärr.

Svar: Åh.. Vad trist! Kitobjektivet är ingen rolig kompis när man är van ett fast med låg bländare.. Men det funkar ju att fånga vardagen med och det är ju trots allt viktigast : )
Linda Blom

Sara Orrben

Hej Linda! Jag tror att jag har kommenterat max fem gånger under alla mina år som läsare. Jag är urdålig på att lämna avtryck. På något konstigt sätt så känner jag att vi har så mycket "gemensamt". Jag är också utbildad frisör men valde att sluta och vi gillar paramore (bara för att jag skulle skriva massa saker kom jag bara på dom två! 😊) men något som jag tyckte var lite läskigt var när du la ut inlägget om hur Selma blev till så var det som att jag hade skrivit det.
Jag har samma "problem" och det tog över två år för oss att bli gravida med vårt första barn. Jag hade tre går ger per år att bli gravid och det är inte så lätt att pricka in som du vet. Att läsa om någon som var i samma sist var så himla skönt att inse att jag inte var ensam.
Nu har jag två underbart fina barn som jag är så stolt över. ❤️
Det finns så många inlägg du har skrivit som jag bara vill svara på, pusha dig eller bara skälla på alla som har såå "fel". Men jag får aldrig tummen ur.
Du är en fantastisk mamma och jag önskar att jag hade en Linda som vän. Så kärleksfull, omtänksam och hängiven! Om jag inte skulle kommentera på länge så vill jag att du ska veta att jag läser din blogg dagligen, kollar din instagram varje dag och att jag hoppas på att kunna bli bättre på att säga ett hej emellanåt! Kram på dig och fortsätt va den du är! 💕

Svar: Men oj.. Sara.. Snacka om att din kommentar gick rätt in i hjärtat! TACK! Vad fantastiskt att ni har fått äran att vara föräldrar till två små mirakel. Jag drömmer också om ett barn till.. Eller.. Två till faktiskt.. Men det är skrämmande att tänka på att gå igenom den där resan igen. Fast ändå väldigt annorlunda. Vi har ju Selma nu och skräcken att förbli barnlös finns ju inte.. Men en stark förhoppning om syskon finns ju såklart.. Någon gång i framtiden.. Kanske..
Stor kram! Och tack för din kommentar!! <3
Linda Blom

Emelie Eriksson

Jag gillar att läsa om er vardag! 👏 du är så inspirerande, på många plan 🌟🌸

Svar: Åh! Men tack snälla du!! : )
Linda Blom

Lisa D

Jag har följt din blogg sedan första året du hade julkalender och just då följde jag många bloggare och deras liv, men idag finns det bara en blogg jag hängt fast vid och fortfarande läser och det är din! Jag var dessutom gravid samtidigt som dig, jag har en son som är född den 23/4-13 så under den tiden var det extra spännande att läsa din blogg :) tack för att du är du och för att du är en bra inspirationskälla!

Svar: Åååh gud vad roligt att höra! Och tänk vad lustigt att vi var gravida samtidigt efter att du följt mig så länge också! :D Såå himla mysigt! Stor kram!
Linda Blom

Sandra E D

Brukar inte kommentera så mycket men nu säger jag -Hej! :D
Alltid kul att gå in på din blogg och läsa nya inlägg. Gillar alla barnrumsinspirations bilder och vill även säga TACK för att du delar med dig till oss om alla tips och rabatter. Det gör väldigt mycket för oss och säkert även för andra att kunna ge sitt barn något "extra" och få det billigare.
Och eftersom det är fredag så önskar jag er en trevlig helg! <3

Svar: Heej! Haha! Vad roligt att du slängde iväg en kommentar, det BLIR verkligen roligare att logga in då :) Glädjer mig att du tycker om bloggen :) KRAM och trevlig helg tillbaka :)
Linda Blom

Anonym

Jag är här inne och läser varje dag. Som någon annan skrev så läste jag massor med bloggar förr men jag har bara hållt fast vid din och dig. Jag tycker om allt i från klädtips, bilderna, vardagsinläggen, infon om.bilstolar. jag gillar helt enkelt allt! Jag blev förälder i mars och har en dottet som är knappt 3 månader så nu känns det som att jag har ännu mer att relatera till. Jag är bara himla dålig på att kommentera vilket såklart är tråkigt för dig och jag förstår att kommentaren är en av delarna som får en att vilja blogga mer. Jag hoppas att du fortsätter en låååång tid framöver då du är e stor inspirationskälla för mig! Stor kram

Svar: Stooort grattis till din nya roll som mamma! Fantastisk känsla, eller hur? Så himla roligt att höra att min blogg är dem enda du håller fast vid, ibland blir jag så ställd när jag tänker på att såpass många människor följer mig och jag gjort så himla länge ❤️ Kram!
Linda Blom

Marika

Fortsätt skriva för tusan! Även om vi är dåliga på att kommentera så uppskattar vi det vi läser. Är inte bra på att kommentera men läser dagligen och blir nästan lite orolig när uppdatering inte kommer på en hel dag 😉 kram på dig och hoppas du/nu får en fin fredag!

Svar: Haha! Åh! Tack snälla du!! :D desamma till dig!
Linda Blom

M

Du är himla duktig! Och så kul att du kommit så långt med eget företag och fotande, att du hinner med allt med familj, blogg & trippla jobb - det är SÅ inspirerande!

Svar: Tack snälla!! ÄLSKAR variationen, även om det är ganska slitsamt emellanåt :)
Linda Blom

Marie

Jag kikar alltid in här minst en gång om dagen, just för att du tar så fina bilder :)önskar jag också kunde det ;) du verkar vara en så härlig människa och din familj också. Ha en toppen dag!

Svar: Men åh!! Tack snälla!! :) vad roligt att du tycker om min blogg!! :)
Linda Blom

Anonym

Nu är jag en av dessa "feglortar" men det är för att jag vill ge dig konstruktiv kritik utan att "hängas ut". Jag tror att en av anledningarna till att du inte får så mycket kommentarer är för att följare är rädda för att få spydiga kommentarer tillbaka, eller missuppfattas. Jag kan ha fel. Men så säger min magkänsla. Jag personlig gillar din blogg och din instagram! Jag tycker att du sliter som en tok och sitter uppe halva nätterna för att Selma ska få vara hemma längre från förskola! Tycker du gör ett bra jobb Linda!

Svar: Åh! Jag är så ledsen för att det tolkas sådär av vissa! Jag är verkligen ingen spydig person och jag skriver aldrig med en mening att vara otrevlig heller. Det är väldigt intressant för samma kommentar kan tolkas så olika beroende på vem som läser. Om man föreställer sig att jag är sur så tolkas mina smileys som "passiv aggressiva" medans dom egentligen är en förstärkning från min sida att jag inte är otrevlig. Att jag sedan säger ifrån på vissa påhopp eller olämpliga kommentarer är ingenting konstigt i mina ögon, jag ignorerar SÅ mycket skit här och ibland måste man få säga sitt :) . Men att människor skulle vara rädda för att kommentera här för att dom kan få spydiga svar gör mig ledsen att folk skulle tro.
Linda Blom

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

MAGISK bild!! :)

Svar: Tack snälla 💗
Linda Blom

Anonym

Det är ju det som är så svårt på internet, att förstå jargong och tonläge. JAG har fått uppfattningen att du INTE är spydig, men de känns som om andra kan tycka de. Å jag vet att du får utstå mycket, å läsa mycket, men du är offentligt. Inte för att du ska acceptera det utan mest för att tänka att de faktiskt inte är personligt :) hejja dej!

Louise

Hej! Jag är en av dem som sällan kommenterar, men jag läser alltid. Jag har läst din blogg sedan 2007, 2008 och jag inspireras så av din härliga familj! Du tar fantastiskt fina fotografier och det är en fröjd att läsa om både stort och smått.