4 november 2015 - #NoHate-dagen

Imorgon är det äntligen dags! #NoHate-dagen är här och jag hoppas att vi är många som tillsammans kan engagera oss lite extra i att protestera mot näthat!
 
Hur mycket jag än älskar att vara aktiv inom sociala medier så skrämmer det mig lite. Oftast kan jag ta att jag blir kallad diverse fula saker, att människor hackar på mig som person och mamma. Men är det något jag har svårt att hantera är tanken på att någon skall hacka på mina barn den dagen dom tar klivet in i sociala medier. Jag vill ju hindra detta så länge det går, men jag vet ju att det inte varar för alltid. Och jag kan inte hindra dom från något som jag själv tycker är roligt. Åh.. Det är så splittrade känslor och ibland överväger jag att lämna dom helt utanför även min egen blogg..  Hur som helst! Det är många år kvar innan Selma skall sitta och vara aktiv inom sociala medier och kanske kanske kanske kan vi tillsammans lyckas på en trevligare och vänligare plats att vara på här ute i cyberspace?
 
Vi börjar såhär tycker jag.. Lägg ut en bild på instagram där du eller någon annan håller händerna format som ett hjärta. Tagga sedan tre personer ni vill sprida lite extra kärlek till och tagga även uppdateringen med taggen #NoHateSE så samlas alla uppdateringar HÄR.
 
Sedan vill jag passa på att nominera 4 personer som jag tycker agerar aktivt för att skapa en snällare ton på internet. Detta är instagrammarna @StoriesbyJulie, @eleonorslillakrypin, @frridajohaansson samt @sandralundqvist. Fantastiska tjejer helt enkelt!
 
 
1
Anna

jag tog oxå reda på kön o det var en pojk o jag hade väl egentligen "önskat" mig en flicka men jag älskar ju inte honom mindre för det, nu när han är här så är det ju lika roligt med en pojk som det hade varit med en flicka. en flicka kanske jag får senare o det kommer ju oxå va roligt isåfall, men får jag en pojk till så är ju det lika roligt för det är ju oxå mitt barn. men jag tycker det känns bra att veta innan, så man kan förbereda med kläder o såna grejer o ja jag vill helt enkelt veta.